Pappa ställde motfrågor

Mitt i natten?
 
Jag vet inte om det är mitt i natten eller en prupp-tidig morgon? Jag gav upp klockan 04. Jag har vaknar till & från under natten, men helt ärligt; hur bra sover man egentligen när man är bakis? Ja det är väl individuellt förstås, men jag sover prupp-dåligt om jag antingen är full eller bakis. 
 
Jag vet inte ens om det är någon Förskola idag? Om så är så får Malcolm bestämma själv om han vill dit. Någon mer förälder som har sjukt dålig koll på saker & ting? Jag kan liksom inte ta in ny information vad det verkar. Ja men jag är ju bara hemma idag så vill Malcolm vara hemma så får han givetvis det. Jag älskar att hänga med honom! <3 
 
Jag kan säga att lördagens utgång känns..än :P Min kropp känns fortfarande lite..bleh. Jag älskar när man var 25 och trodde att man var bakis. Herregud jag är snart 35 och det är nu som jag verkligen är bakis, andra dagen liksom >_< Aldrig mer? ;) 
 
Jag är dessutom förkyld som 17! Snorar & det gör ont i bröstet när jag hostar, lederna.. Jag som nästan aldrig är sjuk, inte fysiskt ivf ;) 
 
Jag raderade nästan hela gårdagens inlägg. Helt enkelt för att jag blev för trött och skrev mitt snabbaste utan att tänka på hur jag formulerade mig, det blev tråkigt helt enkelt. Min Pappa frågade mig ivf vem som var min bästa vän. Jag blev lite ställd av frågan. Rent spontant så sa jag först ett namn, men Pappa ställde motfrågor:
 
Pappa: -Vem kan du berätta allt för, som du sen vet att det stannar där? Vem skulle hjälpa dig om du var i knipa? Vem litar du på? Vem är det du vänder dig till om du behöver? 
 
Då blev mitt svar ett helt annat. 
 
-Joakim.
 
Pappa blev nog lite ställd av svaret, det blev jag med, egentligen. Men fact is; det är ju han som jag vänder mig till, han är ju egentligen den ända som jag litar på, jag vet ju att allt jag säger stannar där, och jag kan berätta allt för honom and han har hjälpt mig när jag har varit i knipa. 
 
Pappa tyckte, vad sa han nu; häftigt. 
 
Jag låg ju däckad i soffan hela dagen igår, jag menar hela dagen. Jag kunde liksom inte stå upp ens, haha! Ja, men det betyder ju att jag har massor att göra idag. Allt stök från gårdagen måste jag ta tag i idag. Riktigt sugit faktiskt, men what to do? Man har egentligen inte tid att slöa en hel dag, man får "fan" för det dagen efter, ännu mer att göra & jag vet inte riktigt om det är värt det?

Det är hanterbart

God kväll!
 
Jag har fortfarande lite bakisångest, men den är hanterbar nu ivf. Jag & Malcolm tog en dusch här på kvällen så nu känner jag mig mycket piggare och fräshare :) Förkylningen har tagit överhanden så jag antar att bakisångesten därav har klivit bakåt några steg. Ja, hellre förkyld än ångest. Nu har jag även precis tagit nattmedicinen så det blir sömn sen + en ny dag imorgon :)
 
Jag har ju beklagat mig för säkert 20 vänner/bekantaFacebook, fått sånt otroligt stöd iom min bakisångest hahaha! Alltså på riktigt, älskar det! <3 Då skriver MammaMessenger:
 
 
Haha, jag dog! Tack & lov så skojade hon bara hah! Jag tänkte ju ändå: "Nu..?" Haha! Ah hon är fan rolig min Mamma :D <3 Men hon ville att vi skulle bowla någon dag, kul! :) Det tycker jag att vi ska göra, trevligt :) Hoppas snart ^^ Känns lite gran som att jag redan har glömt bort den här bakisångesten, vad det verkar heh!
 
Jag har ju glömt att lägga upp bild på min fina Pappa, från igår:
 
 
Min Pappa är världsbäst, jag älskar honom <3 Min bästa vän. 

Utgång

Hello!

Jag var ute med Pappa & hans vän igår, alltid roligt att få hänga med Pappa ❤️ Vi var först på Time Out. Blev mest irriterad där, högljutt eller är det gammeln? 😅 Jag & Pappa drog vidare.. Jag ville till Upstairs eller vad den heter, Vita huset? Men jag förstår ju verkligen att Pappa totalvägrar. Men why Hyttans? 😳 "Du kanske kan dansa där, det finns lite golv?" var Pappas peppande ord 😅 Nej, men hans Bror skulle väl dit ev. Pappa tog sig hem tidigare än jag, det-blev-kaos! 👌🏻 Äh, inte så illa. Men en tjej ville verkligen inte med sin efterhängsna kille, han var på som fan. Så jag ba’ la den och sa till honom att hon sover med mig inatt 💋 Mer? En otroligt otrevlig kille mot en vän till mig, jag lacka big time! Ja, vadå, så gör man inte, så otrevlig som han var and Im not a hollaback girl. Står upp för dom mina, alltid. 

Men trevligt oxå, mycket! Jag fick krama på T, två gånger 🙂 Jag hade sällskap att dansa med hela tiden. "Lite golv", eller vad nu Pappa sa 😅 Jag drack, sög i mig som en svamp, kände inte något. Sen blir jag bjuden på Shots, efter shots.. *ding!* #karatefylla 

Ah men jag hade roligt, äldre bekanta ansikten & nya ansikten. Kul! 🙂 Jag älskar att dansa så visst hade jag ivf velat haft en lite större yta att dansa på, men.. 😅

Sen är Pappa alltid så överbeskyddande, hela tiden: "Han kollar in dig, pussade hon dig?, sa han någonting?, titta han gick förbi dig två gånger.." WALLA HAN GICK PÅ TOALETTEN! 😂 Ja om jag skulle skriva en positiv sak med att gå ut, utan Pappa så blir det nog den 😅 Men jag älskar min Pappa ❤️ 

Jag fick skjuss hem av en vän, så himla snällt 😇 Verkligen supersnällt! Han åkte från Torshälla, för att hämta mig inne i stan, sen ut till Torshälla igen. Jag är jättetacksam för skjussen, det var liksom bara mig han åkte för att hämta, snällt 🙂 

När jag väntade på skjussen så knatade jag runt lite. Vandrade liksom.. går mot ett kebab-hak. Det står en man vid en bankomat. Jag hör snart: "Petra.." Jag vänder mig om: "R..?". Det var han. Han fick en *moskram* direkt 🙂 Jag vet inte hur jag ska förklara våran relation.. Men vi umgicks ganska så intensivt för 10-15 år sedan. Inget förhållande, det var bara kravlöst, najs och kul. Vi hade som sagt inget förhållande, men vi träffade bara varandra på så sätt. En betydelsefull tid i mitt liv, han har alltid varit snäll mot mig ❤️ Min skjuss kom snart, men tills dess så kramades vi, och gnuggade näsa ❤️ Ett kärt återseende, ivf från min sida. Han är en av få som har gjort avtryck som sitter.

Jag kom hem strax innan 03, bäddade ner mig i soffan direkt 😴

När jag vaknade vid 07, herregud! Jag får alltid, alltid grov ångest när jag har druckit alkohol. Det spelar liksom ingen roll hur bra kvällen har varit, alltid ångest. Det är hur jobbigt som helst, en riktig pina faktiskt. Mår prupp liksom. Självklart var denna dag inget undantag 😅 Så jag ringde min Ex-Hubby där när jag hade vaknat, haha! 😂 Ja jag behövde medlidande. Han är ganska bra på det faktiskt 🙂 

Ja men jag har legat i soffan hela dagen, hela dagen faktiskt. Någon har veckohandlat med Malcolm, då somnade jag. Sen på e.m så fick jag pizza faktiskt. Den var ju lite förvånande 😳 

Mer? Jag blev förkyld inatt, tokjobbigt faktiskt, orkarn’te. Men baksmällan är fan värst, givetvis! Jag har skrivit "Dör", till säkert 10-15 personer idag, haha! Självömkar big time! 😂 Men tacksam över alla som svarar på det, då mår jag ivf lite bättre 😂 Min baksmälla hade varit lindrigare om jag inte tackat ja till alla dessa shots, men 😎✌🏻 

Innan ni stänger ner min blogg nu, så får ni gärna lovebomba mig ❤️ Mvh. Skäms inte ens.