Kontaktuppgifter

Hej läsare!

Vill ni inte kommentera i bloggen? Då kan ni även nå mig på:

* I’m Obscene @ Facebook
* Obscene83 @ Instagram
* Petra Söderblom @ Facebook
* PetraSoderblom@hotmail.com

(null)

Dissociation

Hej!

Igår så åkte Malcolm till sin Pappa. Han frågade om vi använder Xbox:et & det gör vi väl i viss mån, när vi kollar på film. Men Xbox:et har jag köpt till Någon så det är en självklarhet att han ska ha det 🙂 Men hur sött var det inte att han frågade först? Mackan har ett Playstation 3 i förrådet & om jag inte missminner mig så har den blueray-spelare, jag är ganska så säker på det. Jag ska ha någon dvd nånstans oxå, men den är inte komplett. Jag fick låna en dvd av ett X för längesen men jag vet inte om den försvann i någon flytt? Hur som så hittar jag den inte & känner mig ur-dum gentemot henne 😭 Ja men då tänkte jag att jag ger henne min, men har för mig att jag inte hittade dosan. Ah vi är inte osams för det, men jag känner mig fortfarande dum, hundra år efter. Det är mycket som jag känner mig dum över. Man har ju hunnit med endel på sina 34 år 😉 

Jag hämtade Tuva igår ❤️ Ensamtid bara hon & jag. Men jag skötte det verkligen ur-dåligt, överenskommelsen. Tuva var  ledsen & ville komma till mig. Så jag skrev till henne att jag ska prata med hennes Pappa. Men det blir ju fel. För skulle det nu vara så att det inte skulle gå, så är det ju lite grand hennes Pappa som blir "bad guy". Det är inte schysst mot honom. Jag gjorde det inte för att vara dum, vem fan vill vara dum i huvudet? 😳 Jag fick panik, & det blev fel. Jag har försökt att be om ursäkt för det. Men hur som; jag hämtade Tuva ❤️ Vi har tittat på 2 filmer:

* Horton
* Kenny Begins

Ja Kenny Begins kan jag se 100 gånger! 😂 Tuva kan tydligen se Horton hundra gånger 🙄 

Vi har haft det hur mysigt som helst ❤️ Vi har shufflat & flossat 😂 Sen lämnar Tuva mig och ba’: Du kan ju fortsätta Mamma om du vill.. 😜😂

Idag ska jag hämta Lovis ❤️ Vi får se vad vi hittar på men det är inte helt omöjligt att vi pysslar. Lovis har ju alltid varit galen i att skapa, vilket jag uppmuntrar ❤️ Hon skapar nu med, men nu är det mer som i att uppfinna saker. Jag har inget öga för sånt där. Det har jag väl inte när det kommer till att pyssla heller men jag kan ju försöka att kolla hur hon gör. Jag kan inte uppfinna någonting ur tomma intet 😂 Jag kanske kan vara hjälpreda 🙂 Vi får se vad vi hittar på men hur som så ska det bli mysigt att få umgås med bara Lovis ❤️

Mackan börjar gymnasiet idag. Han börjar i Örebro alltså. Min fina Mackan ❤️ Förstå den nervositeten; börja gymnasiet i en ny stad där han inte känner en kotte 🙄 Jag förstår verkligen att han är nervös. Jag var oxå nervös när jag började gymnasiet, men jag kände ju åtminstone några stycken. Jag var nervös ändå, fick ont i magen. Tänk er då Maximus som börjar ett gymnasium i en helt ny stad, där han inte känner en endaste en. Men jag är övertygad om att han snart får nya härliga kompisar & snart känner sig som hemma 🙂 Men visst är han modig? ❤️ 

Jag har gjort bort mig 🙄 Ja jag gör ju det då & då. Jag bad ju Någon ta Malcolm till Läkaren idag klockan 08:30 för att jag har mitt Läkarbesök klockan 09:00. Jag har mitt Läkarbesök klockan 09:00. Klockan 09:00, imorgon! 😭 Nu har Någon tagit ledigt från jobbet helt-i-jävla-onödan! Men vet ni? Jag är övertygad om att hon på min Mottagning sa måndag. Jag är övertygad om det! Det längsta som jag kan sträcka mig till är att hon sa måndag den 21:a. Att hon sa fel dag. Men o andra sidan; hur mycket koll på läget har jag haft den sista tiden? Jag har ju faktiskt inte haft någon koll alls! Det är flera veckor som har försvunnit ur mitt minne. Jag & min Psykolog har utrett lite med mitt minne & jag har antingen dissociationer eller så är det tabletter blandat med alkohol. Jag menar då att jag har tagit 2-3 drinkar & fortfarande tagit min medicin som jag ska. Helt enkelt för att jag har trott att det inte har gjort någon skada. Sen vet jag inte om det sistnämnda är tillräckligt för att sudda ut flera veckor och fortfarande inte minnas det som händer runt omkring mig? I vilket fall som helst så är det otäckt och ingenting som jag önskar någon annan. Ja men jag måste ju flika in lite snyggt till Någon nu att det har blivit ett missförstånd angående min Läkartid. Han kommer inte att bli arg, han är snäll.

Vad 17..

..bloggade jag inte på hela dagen igår? 😳 Det glömdes helt bort! Imorse hann jag inte, för Malcolm väckte mig 05:30 😴 Det är bra med sömn för mig som somnar 21-22, men igår så somnade jag lite senare. 

Ja men nu minns jag ju förstås inte gårdagen 🤔 Men jag tror att det var igår som vi var hemma hos E ❤️ Om jag är rätt ute på dag nu. Vi gick till E efter Förskolan. Vi blev bjudna på mat *mums* Det var ju himla lyxigt! 😋 Så himla skönt att slippa laga mat oxå, speciellt efter att man har varit borta. Jag minns att klockan var 18 när vi gick, jag kastade ett öga på den då. Jag minns inte vad vi gjorde när vi kom hem men klockan var väl bortåt 18:30 så det var inte så mycket mera kvar än kvällsis, tandborstning & hopp i säng..eller soffa. 

Malcolm har velat sova i soffan nu these days så det har vi väl gjort 😏 Eller vi har gjort det 😎 Imorgon blir jag barnledig & det ända jag kommer på att jag längtar till är att sova i min stora säng 😍 ..och dricka sprit förstås 😎 Men det kan jag inte göra imorgon, för imorgon har jag ett Läkarbesök Öppenvården klockan 09. Jag hade tid för Malcolm på Mälarsjukhuset på måndag klockan 08:30, jag sa till Någon att jag kunde ta det. Glömde bort min egna tid! 😱 Ja så det var ju bara att bita i det sura & ringa Någon för att kolla om han eventuellt kunde ta Malcolms tid. Jag sa att annars får jag ta det. Men han kunde! 🙏🏻 Jag har väntat på min Läkartid i 6-8 veckor, men annars hade jag fått omboka den bara. Malcolm ska göra ett ultraljud på hjärtat då han har ett blåsljud i hjärtat 😭💔 Det brukar växa bort, men man är alltid orolig när det kommer till barnen.

Dagen? Vi har varit ute & åkt Bobby Car 🚘 & vi har spelat fotboll ⚽️ Vi har lagat mat; köttbullar i gräddsås 😋 Vi har kollat på både Dumma Mej 1 & Dumma Mej 3. Vi har varit på Hemköp, vi köpte kakor 🙈 Vi [jag], ville ha vaniljdrömmar 🤤 Tror ni inte att dom har det för 10 kr förpackningen för oss bonuskunder? ✌🏻Man måste tänka så. Jag hade 80 kr + skrammel. Det blev; vaniljdrömmar, en stor mjölk & ett paket cigg 🚬 Vi har allt vi behövde här hemma. Nu blir jag barnledig imorgon och då har jag 20 kr kvar. *KaBaM* Nya pengar på måndag *nAILeD iT* Ibland har man sån jävla tur! Men ärligt; det var nog tack vare att vi blev bjudna på mat av E. Vi sparade in en vända på Hemköp där. 800 kr i veckan är inte lätt att leva på. News: jag snusar! 🙋🏼‍♀️ Jag har fortfarande sånt som jag måste köpa men det tar jag på min barnlediga vecka, då skiter jag i maten. Vi behöver sköljmedel, wettexdukar, trosskydd, skursvampar, nya tandborstar, välling & blöjor. You do the math! 

..och jag behöver apelsinjuice, till spriten 😎 Den ska jag halsa nästa barnlediga tillfälle. Vill ni att jag stökar till det ordentligt? 🙋🏼‍♀️ Feel free to speak your mind 🤷🏻‍♀️ Jag har ett mål.

Bara en kort uppdatering; Jag har helt gett upp om Wheels 💔