Städa & rensa

Vad konstigt hörni, jag bloggade inatt när jag vaknade. Publicerade inlägget " Begravning". Jag somnade om, vaknar.. Då har jag fått kommentarer under det här inlägget, under länken, för jag delade det. Nu pratar jag inte om det inlägget där jag talar om varför Syrran är en fitta, inte det inlägget. Utan det inlägget sär jag skriver om begravningen, inte inför. Ivf.. När jag sen ska blogga från mobilen så ser allt ut som det ska. Men från min iPad så finns det inlägget som utkast, inte färdigt skrivet. Ja så jag skrev klart det och publicerade och det verkat inte ha blivit dubbletter ivf. Men skumt. Jag såg ju mitt inlägg + alla kommentarerna på Facebook, men jag såg inte inlägget från mobilen eller från min iPad. Vi får hoppas på att inte blogg.se börjar strula. Det händer ju att det gör det, inte alls för sällan tyvärr.

Idag är det torsdag. Jag försöker hela tiden smälta allt från begravningen igår. Det tar sin tid. Jag har ivf fått ett avslut, även om det inte var det mest humana avslutet, så fick jag ett avslut. Man får se det positiva, minnas det. Jaga ljusglimtar.. 

Jag funderar på om jag ska rensa badrumsskåpet idag? Jag behöver köpa svarta sopsäckar, inte till badrumsskåpet, men det finns fortfarande att rensa, jag kanske kan fixa med det idag. Jag gillar ju att städa, det är rogivande. Det är likabra att göra någon nytta, annars så fastnar man framför Facebook, Instagram & Snapchat

Men jag känner mig segstartad idag, men bara man kommer igång så går det av bara farten sen 🙂 Kanske så kommer jag att live:a idag, vi får se. Jag tycker att det är ganska så kul faktiskt 🙂 Men då måste jag bli klar här hemma först.

Jag ska få i mig lite frukost, sen kör jag igång med lite städ & rensning 💃🏼

Kommentera här: