Det är tillbaka

Hej!

För det första, så tackar jag högre makter att jag är barnledig. För det är tillbaka.

Jag hör & ser saker.

Jag har väl råkat slarva lite med Zyprexan/Olanzapinet, visst.. Något man bittert får ångra nu. Det har varken varit medvetet eller med vilje. Det har börjat med att jag har kommit på det för sent för att ta det. Samma nästa kväll, och nästa. Till sist föll det ur mitt system. Men nu när jag är barnledig så tar jag dom, det gör inget om det är senare, för jag kan sova hur länge jag vill på mornarna. Men det har inte gjort full styrka, full effekt än. Jag har Zyprexa/Olanzapine 10 mg till kvällen. Men jag har även askar i skåpen så att jag själv kan ge mig en betydligt högre dos. Vi får se om det ger sig.. Så, vad är det som händer? Jo:

Det är någon som drar i dörrhandtaget.
Någon springer rätt över hallen.
Det grejas i Tuva & Lovis rum.
Var det igår som jag hörde musiken?
Jag har inte hört hennes musik idag, 
och inte sett henne heller, tack gud!

Det här upprepas med jämna mellanrum. Men när jag tex står och laddar kaffet så hör jag verkligen att någon springer över min hall!
Jag fick ringa till D och han fråga om jag har tagit upp det här med min Litium-Sköterska, det har jag inte.

Vi leker med tanken på att jag måste lägga in mig. När jag tidigare fått exempelvis Psykos så har jag ändå hamnat på 22:an, jag är alltid där så jag är van vid avdelningen. Nu är jag rädd, att ifall jag söker hjälp, så kanske dom lägger in mig på Psykos. Det vill jag inte! Jag accepterar bara 22:an. Och jag är ganska säker på att jag skulle få komma dit, faktiskt.

Jag tog 10 mg Zyprexa/Olanzapine nu. Så nu har jag tagit sammanlagt 20 mg. I dom allra flesta fall, så är det hjälpsamt.

Jag har varit ute med Mamma & B på landet idag. Jag & Mamma pratade om hur mitt hår kommer att se ut under utväxtens gång 😂 Eller, det var väl mera jag som förklarade. Så min rara Mamma beställde en keps till mig:

(null)
Jag tycker att den är skitsnygg! ❤️ Det var just en röd som jag ville ha, eftersom att jag i 9/10 använder rött läppstift. Jag har även röda skor. Jag passar ju inte i keps, men det är nog en vanesak 🙂 Kepsen bör komma nästa vecka och jag längtar ! 🙂

Jag hoppas att jag får sova inatt. Jag sov ju prupp-dåligt nu natten som var.

Jag känner mig lite bättre, men väldigt trött. Jag ska bädda ner mig.

Sov gott underbaringar ❤️

Kommentera här: