#allaskafåvaramedochleka

Hej!

Förr så startade jag alltid bloggen med "God morgon", eller "God kväll". Jag kände mig ganska så grå & tråkig, så nu skriver jag bara "Hej" istället. Tråkigare än tråkigast!

Jag duschade & var på Hemköp, sen tänkte jag hämta Malcolm. Men söte hann ju ringa videosamtal när jag var inne på Hemköp. Så jag var bara upp & lämnade matvarorna sen gick jag för att hämta honom ❤️ Vi hade videosamtal nästan tills jag var framme, då skulle Malcolm klä på sig. 
 
Hemma så har vi tittat på film, vädret har inte varit det bästa. Det har både åskat & regnat. Men när det var uppehåll så gick vi till Hemköp, eller Malcolm cyklade. Jag behövde köpa hem mer blöjor för det räcker nog bara en  bit in till imorgon. Vad har vi mera gjort? Vi har byggt med duplo, lekt med tågbanan, lagat mat. Malcolm hade några gubbar som han lekte med. Tvättat har vi gjort, duschat. Ja men lite har vi pysslat med.

Jag har varken hört eller sett någonting,
Förutom en grej som har hänt! Jag var ute i köket & gjorde välling till Malcolm, och Malcolm är med mig. När jag kommer in till vardagsrummet så har min mobil börjar spela upp en låt från min Spotify:

(null)


Jag fick kalla kårar! Men det gick över fort, men  för den sakens skull så betyder det ju inte att jag vill tänka på det 😜 Men det var det liksom, det var ju bara att hålla sig cool. Vad har jag för val? Men annars, så fort jag har någon omkring mig, så är allt som bortblåst, och det är ju himla skönt! Jag varken hör eller ser ett någe. Hur kan det här komma sig, är det bara för att jag har så mycket fokus på andra & annat? 

Malcolm var svårare att natta idag, eller ah det är han ibland liksom. Men när jag skulle gå upp ur sängen sen så vaknar han ju 😜 Han måste precis ha somnat. Ja så det var bara att vända om. Men han somnade snart om. Eventuellt att han precis hade somnat när jag klev ur sängen. 

Nattisarna är tagna & jag slösurfar & bloggar från telefonen. Jag hoppas snart på att bli trött 😴 Jag är inte ett dugg trött faktiskt, men det kommer väl.

Malcolm börjar Förskolan imorgon igen. Sen på tisdag så har jag DBT och jag måste kolla tiden för jag tror att den är ändrad. Så att jag kan ändra hans vistelsetid på Förskolan på tisdag, om det behövs. Jag tror att jag har DBT på fredag oxå. Det är inte det lättaste att ha ett minne som Obscene 😜

Jag har faktiskt ställt alarm imorgon klockan 05. Jag gör så ibland för att [förhoppningsvis] få dricka morgonkaffet i lugn & ro 😂 Jag brukar inte sova tills alarmet ringer, jag är en morgonmänniska av rang 😜 Men därav så behöver jag ibland sova en timma på dagen. Ibland sover jag pga mycket intryck, ibland sover jag när jag är inne i en depression, men i dom allra flesta fall så är det medicinerna som gör mig trött. Hur ofta är jag inte hypoman/manisk där jag sover knappt..nånting alls! Ja hon som var "Anonym" i en kommentar uttalade sig om att det ända jag gör är att plugga DBT & sova. Ni vet alla vem hon är, givetvis vet jag det oxå 😂 Men hur som, jag raderade det inlägget för det kommer ett snyggare inlägg. Jag vill ju givetvis att alla hennes påståenden & herself oxå ska få vara i fokus. Men jag har ingen brådska 😘 #allaskafåvaramedochleka

Malcolm sover lite oroligt inatt, han har vaknat ett par gånger faktiskt & det gör han aldrig annars. Det kan mycket väl vara omställningen från Pappavecka till Mammavecka. Man får vara lyhörd. Jag har bett Förskolan känna in hur Malcolm mår under vistelsen där. Eventuellt att det är något som man måste ändra på. Exempelvis att byta från Mammavecka till Pappavecka på en vardag, via Förskolan

Jag vet inte när "industrisemestern"  är över, kan det vara vecka 32? Är "alla" tillbaka på jobbet vecka 32 då alltså? Jag tror nämligen att det är runt där som personalen på Kommunfastigheter är tillbaka. Då kanske det här med lägenhetsbytet kan ta fart. Jag säger inte att jag får lägenheten, för det har jag ingen aning om. Men åt nåt håll kan det väl ta fart. Tänk om man kunde få signa ett kontrakt innan den 1:a September, det vore ju underbart! 🙏🏻 

(null)

Det är inte din uppgift att gilla mig,
det är min.

Kommentera här: