Hälsa på Tuva & Lovis

God morgon!

Igår kom Tuva & Lovis hem från Kanada 😄❤️ Jag & Malcolm ska hem till D idag & hälsa på. Vi får se när det blir. Malcolm får sova middag först, beroende på när han vaknar förstås men han brukar sova middag klockan 12. Tänk om man har så tur så att man kommer dit mitt i maten 😂 Nädå.

Vi ska till Coop idag oxå. Vi var där två gånger igår. Det var ju skitsamma, för Malcolm sov middag där emellan, så han trodde att vi var där dagen innan 😂✌🏻❤️ "Vi var här igår.."  sa han när vi var där andra gången. Vi missade Mormorn båda gångerna som vi var där. Första gången vi gick dit, då hade hon inte börjat än. Andra gången som vi gick dit, då hann hon sluta. Idag kör hon långpass, vilket hon oftast gör. Så vi tar en promenad dit på f.m. Malcolm går hela vägen dit & hem. Det är kul nu när vi många gånger kan lämna vagnen hemma. Till Förskolan tar vi alltid bussen, det är en väldigt lång bit att gå för 3-åringar. Men eftersom att vi tar bussen så behöver vi inte vagnen då heller. Hemköp ligger ju närmre än Coop, dit brukar han ibland cykla på 3-hjulingen 🙂 Han vill ha med balanscykeln men han tror att det är en cross så han är helt galen med den! 😂 Om det lyckades så har jag laddat upp en video på det på min Youtube-kanal. Jag försökte ladda upp den igår från mobilen [på bloggen], men jag vet inte hur man gör. Jag ska prova nu snart igen, men från min iPad. Annars får jag göra det från datorn, för där vet jag ivf hur man gör 😎 

Jag ska ringa Mottagningen idag tror jag. Alltså jag måste få ordning på min viktuppgång & min acne. Jag går bara mer & mer upp i vikt. Ibland accepterar jag det. Ibland så trivs jag till och med. Men just nu så tycker jag att det är jobbigt 😞 Sen min acne.. Den sista tiden har jag ju haft mycket i ansiktet. Men nu har jag fått på ryggen, halsen & huvudet. Jag rakade huvet igår så då såg jag det. Jag vet inte vilken medicin det är som ställer till det, säkert flera olika. Kanske kan jag därför inte bli av med det. Jag kan liksom inte ta bort någon medicin egentligen, men har jag tur så finns det ivf någon medicin som man kan byta ut mot en annan. Jag orkar ivf inte med varken acnen eller viktuppgången. Det är så irriterande när man inte har något val för att man måste äta sina mediciner, annars blir det fara & färde.

Malcolm ska till sin Pappa på söndag. Jag tycker inte att det är humant att byta vecka när båda föräldrarna står i hallen. Av mina tidigare erfarenheter så slits barnet/barnen mellan sina två föräldrar. "Jag vill vara hos Mamma / Jag vill vara hos Pappa". Jag tycker att det är mycket snällare mot barnet att byta på Förskolan. Jag tycker oxå att en fredag i sig är en bra dag att byta på. Då får man börja umgänget på en helg. Men nu ska vi byta på söndag. 

Nu vaknar Malcolm här ❤️ Jag ska se om jag kan ladda upp Youtube-klippet från min iPad:


1 Erika:

skriven

Vet inte om jag missat det, men varför vill han inte byta på förskolan? Det förstår väl alla att det är mer humant för ett litet barn att slippa "välja" mellan föräldrarna. Så småningom kommer ju barnet att uttrycka att hen inte vill följa med föräldern, eller inte vill stanna hos den andre. Det blir ju jättetokigt när man ändå kan undvika det.

Och att byta på en helg blir ju bara lattjo lajbans för barnet, då får man äta godis och föräldern har full fokus i någon dag på barnets välmående.
Verkligen märkligt att hellre välja en söndag?

Svar: Vi tänker likadant Erika ❤️ Han vill inte byta på fredagar för då måste han sluta tidigare på jobbet så att han hinner hämta Malcolm på Förskolan.
Obscene

2 Anonym:

skriven

Vi undrar såklart vad som hände med This guy? ^_^

Svar: Hej! 🙂 Jag kastade det, sen löste det sig..typ. Sen rann det ut i sanden.
Obscene

Kommentera här: