Trötthatt^

Hej!
 
Idag har det varit en riktig trött dag, rakt igenom! Jag vaknade ju prupp-tidigt. Malcolm vaknade till vid 05 men somnade om direkt i soffan, tröttfis <3 Ja, men så jag rakade huvudet och tog en dusch. Efter duschen var jag ju hyfsat pigg. Men när jag kom hem så kom det, tröttheten. Jag, Mamma & B skulle upp till Morfar, efter att Mamma hade pratat med Kommunfastigheter. Jag visste liksom inte vad mer jag kunde göra än vänta, för det kan väl inte ta sån lång tid? Jodå, en timma, minst! Men jag hade ljudet på, på telefonen så jag blundade eller ah..somnade. 
 
När vi kom till Morfar, där var jag fortfarande trött. Där vill man ju känna sig i gängorna, men nej. 
 
Kommer hem, ska snart hämta Malcolm. Ställer alarm på 10-15 & sover 😴 
 
Hämtar Malcolm, Hemköp, sen hem. Skittrött. Jag dukar fram plättar, sylt & grädde. 
 
Efter att vi hade ätit så gick vi och vila. Om jag nickade till? Ingen aning! Men gud så trött jag var! 😴 Det har hållt i sig hela kvällen!
 
Nattar Malcolm, skittrött. Nu när han sover och jag vill blogga? Så jävla trött! 😴
 
Min plan idag, det var att jag & Malcolm skulle ut & cykla. Sen e.m/kväll, eftersom att det inte går att visa sig ute dagtid pga äckelvärmen! 😵 Men jag orkade inte, jag var så trött! Jag hade ju givetvis inte sagt någonting till Malcolm, jag säger aldrig i förväg. Man vet inte vad som kan komm i ens väg. Så han led inte av det, men visst hade det varit roligt för han att vara ute och cykla. Men nu blev det inte så, vilket är väldigt ledsamt. Men det är samtidigt inte okej att ge sig ut med ett barn på cykel & man själv har potatismos i huvudet när man behöver vara uppmärksam. 
 
Ja men den här dagen kan vi stryka ett streck över. 
 
Så hinner vi ta upp något mer innan jag somnar?
 
Jag skulle ju till Läkaren imorgon klockan 11. Det som min Godman skulle följa med på eftersom att Läkaren där skulle eventuellt skriva ut ett intyg åt oss, så att min Godman blir min Förvaltare. Nej, men det är inställt! Fan! Läkaren är sjuk, ni hör ju själva! Ja men nu är det som det är.
 
Jag har tid den 21:a Augusti till min Ordinarie Överläkare. Hon känner mig innan och utan. Jag har väl haft henne som min Överläkare i kanske 9 år. Hon är en trygghet för mig. Så ska vi se det så, så går jag hellre till henne. För att det ska kännas bra. Min Godman kommer att vara med, givetvis. Tacksamhet <3 Min första tanke det var ju att det var väldigt långt tills dess.Men o andra sidan, dom på Förvaltningsrätten har väl semestrar dom med, eventuellt någon sommarjobbare. Så njae, jag kan hellre vänta faktiskt, så blir det riktigt gjort på en gång. Jag tror absolut att min ordinarie Överläkare skriver ett sånt intyg, utan att blinka. Nu får vi ha tålamod!
 
Klockan är 21:01 och äntligen ska jag få krypa ner bredvid Malcolm <3

Kommentera här: