Jag har gått i sömnen inatt

God morgon! 

Klockan är 08:49 och jag vaknade för lite mer än en timma sen. Jag kan tydligen sova om mornarna nu. Jag vet inte vad det beror på men det är ju egentligen skitsamma. Inatt har jag gått i sömnen, någon väckte mig. Inte direkt ett trevligt uppvaknande. Fick ont i magen,  men skitsamma. Man är så disorienterad när man går i sömnen, så uppvaknandet kan kännas obehagligt när det blir så adbrupt. Fick panik då det kändes som att någon var arg på mig i tonfallet. Men jag kan ha drömt det oxå, jag vet inte. Jag hade ivf öppnat enat dörren i sovrummet, och ställt mig i dörrhålet och pratat, med någon som inte finns. Lite obehagligt det med faktiskt. Ja jag fick ivf fråga här vad jag gjorde i sömnen, för jag minns uppvaknandet, tyvärr. 

Jag behöver väl inte en mani mer än nu 😉 Men mitt wisemind säger att det inte är hjälpsamt för mig, så jag ska göra vad jag kan för att inte hamna där. Jag vill inte sätta mig i en dålig sits på något sätt. Det vore rena rama mardrömmen! Jag går ju lätt upp i en mani när jag kör igång med tvätt & städ, fix & trix där det är full fart. Min Psykolog gick igenom min journal & det som triggar mig mest är när "lönen" kommer. Den kommer ju en-två gånger i månaden och den är ju tack & lov, oundviklig. Men att just det triggar mig är ju inte så bra. Jag får försöka att städa & fixa lite lugnt idag. För det är ju skitlätt när man har att göra 😉 Ja men jag tänker mig sengångar-städning, kul. Sen ska jag försöka att sova mycket oxå, och ha tråkigt min övriga vakna tid.

Fan det är söndag idag! 😳 Jag trodde att det var lördag! Malcolm går i Förskolan nästa vecka, men sen får han lite ledigt. Någon hjälpte mig att spika upp min väggalmanacka på väggen, den måste jag ha så det var snällt. Jag har noll koll på läget annars. Ja men då är det ju imorgon som vi ska till Kommunfastigheters kontor för att se om det går att byta lägenheter.. Jag är så jävla nervös!

Kommentera här: