Me and my fantastic four!

Jag vaknad mitt i natten. Jag ogillar det starkt. Dels för att jag kan bli trött, eller så går jag upp i en mani och då blir jag inte det. Jag kan ha blivit triggad som bara den av ansökan om ett byte av lägenhet. Jag skulle väl kalla den en ganska så stor trigger hos mig. Jag hoppas & tror att ansökan snart blir behandlad. Som hon på kontoret själv sa: "Det vore skönt att få klart den här ansökan innan semestern..." Det vore ju as/nice! 😄 Jag hoppas att alla ni troende där ute ber för mig, och er icketroende; håller en tumme ✊🏻 Jag ser bara vinst i att få byta lägenhet. Hoppas att även dom ser det och tar ett rätt, snabbt beslut. Jag har så otroligt svårt för ovisshet.  Jag hoppas & hoppas, jag kan inte göra mera ✊🏻 

Men det vi vet så långt är att någon flyttar ut Den 1 Juli, bara det är en vinst för mig ✌🏻 Ja , för honom oxå. Jag kan inte vänta, kommer att bli så himla glad! 😄 Tänk när jag äntligen sätter nyckeln i dörren. Bara jag, ensam vuxen här hemma med mina Gulliganer ❤️ 

Den 25 Juni lämnade vi in ansökan om att få byta lägenhet. Ge mig ett bra besked, så snart som ni kan ❤️ Jag funderade på en annan sak: hon frågade om besiktningsmannen fick gå in med huvudnyckel. Visst får han det. Men jag tänkte: varför ska lägenheterna besiktas, om vi ändå inte får byta? En tanke bara. Jag är hur som lyckligt lottad om vi går byta lägenhet mer varandra. Jag kommer säkert att ringa kontoret var & varannan dag får att "kolla hur det går" 😬

Jag skrev över lägenheten från J, till mig. Ett jävla risktagande för går inte mitt lägenhetsbyte vägen så är jag skuldsatt upp över öronen om en månad. Helt enkelt för att jag som ensam inte har råd med en hyra på 8117 kr. Men hade jag inte signat det så hade inte någon fått just den lägenheter som han ville ha. Jag riskerar att blir skuldsatt big time! Och det vet han om. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig men typ: "Tack". Man kanske kan säga "Jag förstår att du tar en jävla risk nu, och jag vill att du ska veta att jag är tacksam. Så tack!" Äh jag hade nöjt mig med ett enkelt "Tack!", men nej. Inget tack, ingenting. Det gjorde mig väldigt ledsen faktisk. Hade det varit nästintill vem som helst annan, men att riskera att bli skuldsatt när det kommer till honom. Never in my life! Eller ah, nu är det ju precis det jag har riskerat. För en som inte ens kan säga "Tack!". Det känns, inte så bra. Min självrespekt har fått sig en törn, och det borde hans självrespekt oxå ha fått. Man kan tycka det ivf, men så är det ju inte. För mig hade det ivf känts bättre i magen om jag sa "Tack snälla..". Men alla är vi olika - Acceptans.

Pappa skulle bara veta. Han skulle bli VANSINNIG! 

Men håller ni en tumme för mig, gör ni det? Va? Va? Va? ✊🏻 Jag kommer att vara er evigt tacksamma ❤️ Ni andra; troende; ni får gärna be. Be för att lägenhetsbytet går igenom. 🙏🏻  Det här är allt som jag önskar. Please! 

Jag tycker att dom borde ringa relativt snart. Två hyresgäster som sköter sina räkningar, det är ordning och reda. Vad mer vill din ha? Årsinkomst, det har dom gått. Där set dom att jag inte klarar av en hyra på 8117 kr, men jag klarar av en hyra på 6000 kr. Helt ärligt, jag ser inte problemet. 

Någon hjälpte ett par att flytta igår, vilket han givetvis ska. Han hade bara fått 1-2 timmar sömn den här natten. Så när klockan var efter 22 så messade jag honom: kom hem nu, du behöver sova.. Jag vet inte hur ni tolkar det, men jag tolkar det som att sms från någon som bryr sig. Jag fick inte ens ett svar. Ni ser, jag försöker att vara snäll, men det går verkligen inte. Men för allas skull: Fan så skönt det kommet att bli när han är ute härifrån! Det ska bli så skönt, som en sten som lättar från mitt hjärta. Jag sätter nyckeln i dörren och ba: lugn och ro, inga blickar eller himlande med ögonen, inga korta & konsista svar. Inte mer: "Det är ingenting.." 

Det första  jag ska göra när han har flyttat är: att ta hit alla mina älskade barn. Äntligen! Jag har saknat er! ❤️ Jag har saknat er allihopa! Fan vad roligt vi ska ha! 😄❤️ Vi behöver inte längre tänkta på röstvolym för att hålla någon på bra humör 🙌🏻 Här kommer vårat vårskrik: "Aaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaa!"

Nu kör vi! Me and my fantastic four! ❤️

👶🏻👧🏻👧🏻🧑🏻

Kommentera här: