Hur kan man göra så ens?

Mitt i natten.
 
Ja nu börjar väl det bara om? Jag gick i sömnen natten till igår, hade snabba tankar när jag var vaken. Jag gick i sömnen inatt igen. Sen vaknade jag 01 och kunde inte somna om. And here I am.  Men det här är inte ett problem för mig, i den bemärkelsen att jag vet vart jag är påväg [upp]. Men det här med sömnen ställer till problem för mig, i längden. Sist så gick dom 4 första veckorna bra med minimalt med sömn, medans dom sista 2 veckorna var ett helvete. Blev inlagd till sist och Läkarna hade ett helvete att "få ner" mig. Det här med sömnen stället till det för mig när det kommer till Arbetsträningen, för i längden så orkar jag inte. Jag måste få ordning på sömnen, jag vill inte vara hemma från Arbetsträningen, verkligen inte! Jag skulle bli jätteledsen om jag inte fick ha kvar min plats 😭 

Jag måste sova, Tuva & Lovis kommer idag, lördag. Det blir svårt att mäkta med om jag har varit vaken sedan 01. Eller så kör jag på i 180 och allt är lätt som en plätt. Det är antingen eller. Men när någon vaknar så kryper jag ner igen, hoppas på att huvudet inte är lika speedat då. Kanske hjälper det att ligga och lyssna på en ljudbok eller en pod? Men jag får så svårt att koncentrera mig när jag är uppvarvad, svårt att ligga still, har ingen ro till det. Igår så var mina tankar ett ända stort kaos så jag tog en Zyprexa [låg dos iofs], mitt på dagen. Jag lyssnade på musik oxå, det lugnar, Zyprexan har hemska biverkningar men är enligt mig den bästa medicinen mot mani. Det är som att sätta huvudet i ett skruvstäd. Jag känner ändå att jag måste ta min medicin, oavsett hur mycket jag än älskar mina manier. Jag får liksom titta på mina långsiktiga mål. Jag får se till konsekvenserna som blir om jag inte tar min medicin. Men fan vad det här suger! 😭 Vill ändå ba’ släppa loss till 100% 😉

Jag måste messa Tuva & Lovis Pappa om att jag har fått minimalt med sömn denna natt, så att jag får prova att somna om innan brudarna kommer. Han är aldrig omöjlig på så sätt, och han vet. 

Jag är lite..sur. Känns helt fel att skriva ut det, men.. Here we go. Jag har gett en person pengar, som ska gå till en viss sak. Men dessa pengar går inte till ändamålet. Då vill jag ha tillbaka mina cash, det är några tusenlappar vi pratar om. Jag har ändamål för dom. Jag har inte bett om att få tillbaka pengarna, men det tillhör sunt förnuft för mig. Personen har tom sagt i efterhand att pengarna ska gå till en räkning som jag har på avbetalning. Ni vet när Försäkringskassan gick tillbaka 2 år och jag tydligen hade betalat för lite till EA Kommun, ingenting som jag förutsåg, jag ba’ betala dom räkningar som kom, som jag skulle. Förstår inte alls hur jag själv skulle kunna ana att jag har betalat för lite när jag betalat det belopp som står på räkningen. Men så är det ivf. Jag betalar ju av, autogiro. Men min tanke var att pyttsa in mer när jag kan. Hen sa ju det själv, att pengarna skulle gå dit istället. Hur är det ens möjligt om jag inte har mina pengar? 😳 Det är det som mina pengar skulle ha gått till. Jag blir fan arg, hur kan man göra så ens?

Påskäggen & springcykeln - i bilder.

God kväll!
 
Idag har inte varit någon bra dag. Jag har gått i sömnen inatt, vilket är ett tecken på att jag är påväg 🔝 Vilket är det bästa jag vet, men jag har lovat i DBT:n att [försöka] att inte gå upp i en mani. Helt ärligt; det här suger! Snabba tankar har jag haft under hela dagen, fort fort fort! "Ta ett piller så blir du skittråkig.." Hur lätt? Men jag tog en Zyprexa/Olanzapine, blev ur-trött. Trots låg dos liksom. Jag har väl varit sängliggandes så gott som hela dagen, av 5 mg 😂 Jag brukar vara uppe i minst 15 mg. Ja men jag gjorde väl det rätta men jag vill ju vara där 🔝 Somnade gjorde jag på kvällen oxå, vaknade 19:20. Jag har precis tagit nattmedicinen, vi får väl se om det blir någon sömn inatt 😴 Hoppas inte att jag går i sömnen inatt igen, det är det värsta jag vet. 
 
Men lite har jag fått gjort idag, bara 2 grejer men; jag har varit på Hemköp med Malcolm, han  cyklade på sina röda trehjuling 😍 Så himla sött! Sen har jag hämtat ut hans springcykel, i rätt storlek; 10". Den är lite stor, han når ner med tårna. Vi får se när han kan använda den 🙂 Han har ju trehjulingen tills dess 🦋 Jag bloggar från mobilen och ska jag lägga upp bild så blir den huge! 😡 På mobilen så kan man inte välja storlek. Det kan man bara från datorn. Men jag glömmer ju att få över till datorn och bara slänga in bilderna lite fort 😳 Jag blir väl trött för fort oxå. Då orkar jag inte 😴  
 
Jag har nu flyttat över mig till datorn, så att chansen finns att jag kommer att lägga upp alla bilder ikväll, chansen finns, men jag lovar inget :) Vi gör så här, jag har ju lovat att slänga upp vilder på Malcolms springcykel, och barnens påskägg ^^ Så jag gör det på en gång:
 
Tuva, Lovis & Malcolm <3
 
Tuva <3
 
Lovis <3
 
Malcolm <3
 
Påskäggen köpte jag på Godisland, och innehållet köpte jag oxå där. Det blir mera personligt, och bara sånt godis som dom tycker om. Jag själv tror att det här blir en riktig hit! :D Deras favoriter, bland dom ivf :
 
Malcolms springcykel:
 
Hur snygg är den inte? <3

Bättre kommunikation

God kväll!

Jag lämnade Lovis på Skolan imorse klockan 07:30. Det sitter en lapp på dörren; disco. Lovis:

"Aha det här är discot ikväll som jag ska gå på! 🙂 Det är iiinga Fröknar med, bara Föräldrar. Förässten, jag behöver lite pengar..?"

Lovis skulle till sin Pappa efter Skolan så jag utgick ifrån att det här var något som dom hade planerat att gå på så jag ba’:

"Ja men får du inte pengar av Pappa så får du ringa mig så kommer jag med pengar.."

Vi SnapChatar på kvällen och jag frågar varför hon inte är på discot och Lovis:

"När jag frågade Pappa nu ikväll om jag fick gå på disco så var det försent." 

Kortfattat: Det blev ett "litet" missförstånd. Jag bad Pappan ringa mig, vilket han gjorde. Så vi sa att vi måste ha bättre kommunikation, i allt egentligen. 

Malcolm lämnade jag klockan 08:00, sen tog jag bussen ner mot stan. In på Donkan [frukost]..då ringer någon och ja ba’ skiter i att svara för han får inte veta att jag har köpt en yoghurt för 16 kr 🙈 Men jag drar det här ett snäpp värre; jag ljuger! "Hej! Jag klev precis av bussen.." I helvete att jag gjorde 😂  

Aja, fort in på Arbetsträningen, körde igång. Skitkul! 😄 Som alltid! Tiden bara rusade iväg! Jag kollar ju telefonen ibland. Then this guy.. frågade vad jag gjorde, så jag tog ett kort på korridoren som jag dammsög.. This guy: -Det där är ingen korridor, det är en motorväg! 🙄 Det känns faktiskt så ibland 😂

Arbetsdagen var toppen, jag har haft jättekul! ❤️

Jag åkte hem, städade, sen hämtade jag Malcolm, handlade, matdags, lek, någon kommer hem.

Däremellan har jag messat med..This guy.