...

Hej!

Allt kul i mitt liv känns ovärt. Det är av den anledningen att det mesta skiter sig när jag kommer hem. Som idag; jag hade det jättehärligt med min Morfar. Biståndshandläggaren & Hemtjänsten var med på mötet, ett positivt möte. Jag tror att det här blir bra för Morfar.

Sen tog vi Morfar till Frisören, han var så snäll så att han trimmade Morfars skägg oxå. Morfar blev jättesnygg! ❤️ Jag var lite "rädd" för att han skulle bli omgift när vi gick därifrån 😜 Haha! ❤️

Ivf, efter Morfar så åkte vi till ÖB. Jag behövde handla duschcreme, diskborstar, handtvål med mera. Det är så mycket billigare på ÖB.

När vi kommer hem till Mammas parkering. Så går jag in till Coop, köpte en färdigrätt att värma i micron. Orkade verkligen inte laga mat, så jag köpte en färdigrätt. Man har ju ätit ett ex antal såna på alla lunchraster iom Coop genom alla år! Det är inget att ha, men pasta 4 ostar, den är faktiskt okej.

När jag kom hem så åt jag, sen la mig och sov, jag var helt slut! Jag var hos Mamma klockan 09, var hemma 15:20. Jag var helt kaputt! 

När jag vaknade så starta jag snart tvättmaskinen. Vad fan händer? Den havererar! Felkod 5E. Jag har försökt med allt, tro mig. Ingenting hjälper! Har hållt på i flera timmar! Men ingenting fungerar. Jag är så arg! 🤬 Jag har min tvätt där inne, den kommer att förstörd nu!

Nu orkar jag inte mer.
sorry.

Jag hittar inte!

Hej!

Får se om jag hinner få ihop ett inlägg, det beror på hur det flyter på.

Jag pratade med Mamma precis, jag behöver komma till ÖB. Hon är ledig idag så vi ska först åka & hälsa på Morfar. Det är uppföljning med hemtjänst, larmtjänst med mera. Sen ska vi försöka få Morfar till en frisör. Han ser ut som Plura 😜 Ja men efter det så kör Mamma mig till ÖB

Jag var hos Mamma klockan 09:15, tänkte hoppa in i duschen vid 08. Sen går jag hemifrån vid 08:45. På en halvtimma måste jag hinna hem till Mamma. Det är inte speciellt långt, men jag hittar ju inte! Jag hittar fortfarande inte! Det känns som att jag aldrig kommer lära mig att hitta här. Jag drar mig från att gå ut. Men jag ska prova att gå en annan väg idag.

När jag skulle till bussen igår så hittade jag ju inte heller. Letar mig fram till en väg ivf, och kommer till bussvägen. Alltså det är inte en trottoar nånstans! Bara en stor väg för bilar & bussar. Det var inte ett övergångsställe! Det var inga rödljus, men det var liksom sådär att bilarna kan svänga in, mot parkeringen här. Stora jävla vattenpölar. Där stod jag, mitt i ingenstans! Med mina fula gympaskor. Men sen ser jag bussen! Så jag går dit, frågar om han åker in till stan. Jag fattar inte ens vad han säger. Men när jag frågar om jag får åka med honom så förstår jag att han svarar "Ja".  Det här är alltså endhållplatsen. Efter en stund så åker han, gör i princip bara en u-sväng, och stannar vid den busshållsplatsen som jag egentligen ska stå vid. Dör! 😂 På rätt sida om vägen liksom. 

När jag kommer till mitt bostadsområde påvägen hem, så hoppar jag av vid den här endhållplatsen, som liksom var fel håll när jag hoppade på, på vägen in till stan. Det var rätt, jag skulle av där. Men då frågade jag vart jag skulle gå över vägen, för jag kan ju inte springa över stora buss/bil-vägen. Det är svårt att förklara hur det ser ut, för att jag inte minns själv liksom. Men det är två stora vägar som man måste springa över, sen den där "vägkorsningen" där bilarna kör. Ja men hon var schysst och visade mig övergångsstället, som man liksom måste gå bakåt en bit för att se. Ja men jag hittar ju inte ens hem därifrån, fast att bussen stannar precis utanför mitt bostadsområde! Jag ser ju alla hus, dom är ju precis framför mig, jag kan ju kasta en sten på husen. Men grejen är att jag bor på gården längst bort, och jag törs inte gå in mitt i bostadsområdet. För att jag är rädd att inte hitta hem för alla hus ser likadana ut + att det är gång-slingor överallt, och olika gårdar. Så jag försökte liksom att hålla mig längs kanten och ta mig längst bort, men jag hamnade ju fel iallafall, jag fattar inte! Jag hamnade liksom utanför buskagen & staketen. Minns faktiskt inte om det fanns just staket, men. Det är ju det som är problemet, att jag inte minns. Jag minns ju inte vilken väg jag har gått, då vet jag inte heller om jag går fel nästa gång. För mig är det ju som att jag aldrig har gått där förut. Alltså det här är heeelt otroligt! 😂 Men nu ser jag en annan väg utanför mitt fönster, jag tror att jag inte har gått den vägen förut, det är rakt över gården. Jag ska prova den vägen nu när jag går till Mamma. Det är så skrattretande för när jag flyttade, så gick vi ju mellan mitt gamla bostadsområde, och mitt nya bostadsområde. Vi gick ju där massor av gånger, jag minns iallafall inte hur vi gick! Jag vet ingen som har sånt dåligt lokalsinne som jag har! Jag tänker fan inte gå med GPS 😂 Förässten så kan jag inte läsa en sån heller, jag ser ju på kartan vart jag står, men jag ser det inte irl. Jag kan inte koppla ihop mig & pricken. 

Det var lättare i mitt förra bostadsområde, för där fanns det bara 2 hyreshus. Det var 3:an-huset till vänster, och 5:an huset till höger. Emellan dom här två husen så fanns liksom gården, den var lång, sträckte sig från början av husen, till slutet av husen. Så man hade bara framåt & bakåt. Här, här finns det ju massor av olika gårdar & gång-slingor. Jag vet inte hur många hus det är här, men många.

Nu måste jag in i duschen, sen försöka att hitta till Mamma. Ni får gärna önska mig lycka till! 😂

O-flow

Hej!

Jag har kommit in i nåt o-flow när det kommer till bloggen. Jag hoppas verkligen att det släpper snart & att allt bara flyter på igen.

Jag var på min DBT idag, hade verkligen ingen lust & jag var  nära på att skita i att gå dit. Dels för att jag inte hade lust, jag hade heller egentligen inte tid och det både regnade & blåste ute. Men där gick jag, med mina blöta gympaskor, eller vad det heter. Såna Nike, fast att dom egentligen är för inomhusbruk. Skitfula dessutom. Men jag har inte råd att köpa nya. Jag har andra skor i en kartong, ännu fulare skor. Det är inte så jävla häftigt. Får se vad jag har på fötterna i vinter. Jag gjorde ju en ful grej där jag fick mera pengar, kanske borde ha tänkte på skor då, men dum som man är.. Ja men jag kan inte hoppa över min DBT, dels för att det varken är bra för varken mina anhöriga, eller mig. Men även för att om man bara skiter i att komma så kostar det 400-500 kr. Om man skiter i det bara sådär, man slipper avgiften men då ska man ha avbokar 24 timmar innan.

Jag köpte lösgodis [igår?], så jävla o-färskt godis. När man väl köper, så o-värt 😞 Men jag äter ju ändå, det ska jag ju inte sticka under stolen med.

Jag tänkte det, om jag går i sömnen här.. Nu har jag inte gjort det..än. Men jag vet ju att jag går i sömnen i perioder? Hittar jag då eller blir jag helt o-orienterad? Jag gick ju in i saker i förra lägenheten, så det är väl än värre nu. 

Nu somnar ja,
natti ❤️