Jamie Oliver

Hej!

Jag har fortsatt att rensa, kasta & packat i köket. Jag har sprungit 2 gr till soprummet med svarta sopsäckar. Grannarna längst ner, dom springer lika mycket dom 😂 Men dom flyttade ju in för 6-12 månader sen, så jag vet inte om dom "fortfarande" försöker flytta in, eller om dom ska ut..igen? 😳 

Skitsamma jag tog allt porslin som var i skåpen, sen i skåpen där nere; kastruller & stekpannor. Lock som inte passade till mina kastruller, what the fuck?  Ja men så jag hivade alla lock som inte passade. Jag slängde alla stekpannor, förutom 1, den som vi måste ha nu fram tills flytten. Den ska jag oxå kasta. Jag har ju en helt ny Jamie Oliver av Mamma & B ✌🏻 Jag har bara köpt billiga stekpannor mellan 300-500 kr. Det misstaget kommer jag aldrig att göra om. Jamie Oliver-pannan ligger i sin kartong i en kartong, märkt: Jamie Oliver ✌🏻Vilka middagar! *droool*

Jag känner starkt att jag måste ha Tuva & Lovis med mig under flyttdagen. Men mitt wisemind säger att det vore idioti! Fan flyttgubbarna spottar & svär nog som det är 😂 Men jag har inte bestämt mig; ska dom få vara med och ställa iordning allting. Eller ska jag ställa allt iordning och ba’: voilà! 💃 Jag har ju ett så sjukt stort kontrollbehov, så det lutar åt att moi ställer iordning deras rum. Och sen voilà!  Men dom kan väl komma och kika lite? Men jag har ju Malcolm då, hur får vi upp/in våra egna grejer? När blir det mat? I vilken kartong ligger Jamie Oliver? 🙈 När ska vi gå & lämna tillbaka Tuva & Lovis? Jag hejdar mig, jag backar.  En sak i taget. Jag vill komma någorlunda iordning, tyvärr blir det nog "bara" Brorsan & eventuellt hans Sambo som kommer att hjälpa mig att få lite grand i ordning. Om dom gör det så är jag evigt tacksam ❤️ Jag vet att dom hjälper mig med bäddsoffan & tv:n ivf. Det är guld värt 🙏🏻 Ja sa det "Snälla hjälp mig med bäddsoffan & tv:n. Så att jag & Malcolm har någon stans att sova & så att Malcolm har något  att titta på".
Brorsan hjälper mig med det ❤️ Tackitack!

Nu äter jag körsbär med vaniljvisp 🙈 Ibland tar jag grädde istället. 😋

När jag fixar & donar så här ensam hemma så lystnar jag aldrig på något annat, än mord! Det är ju så intressant!

~ Så tacksam!

Hej!

Brorsan & hans Sambo har varit här för att hjälpa mig att dels; rensa, kasta & packa ❤️ Hur snällt? 😭 Dom har jobbat som galningar! 😳 Så jävla effektivt att ha hjälp av Lillebror & Sambo. Faktiskt dom ända som har varit här & hjälpt mig med att just att rensa, kasta & packa. Vart är mina s.k "vänner"?

Jag har  ont i min kropp, & knopp. Jag har ont i fötterna, ont i ryggen & jordens huvudvärk. Alvedon biter inte på mig, inte ens Alvedon 665 x 2. Det som en gång hjälpte mig var Treo. Men det vet jag ett par som är beroende av så jag törs inte riktigt. Det är iofs inte ofta som jag har huvudvärk, men nu iom flytten så har det blivit endel huvudvärk. 

Jag vet inte hur många vändor det blev till soprummet, men kanske 3, på ett ungefär. Då är vi 3 personer som bär ner. Det är endel.  Ja bland annat så, när jag flyttade ihop med Någon så hade han säkert 30 coca-cola glas. Såna man för på Mc.Donalds. Jag har alltid ogillat dom där glasen, ställt dom högst upp i skåpet, eller överst liksom. Men gillar han såna glas, så ska han givetvis såna glas ha. Nu hivade jag allihopa & det kändes  himla bra! 😂 Någons kaffemuggar stod kvar i skåpen, hivade. Bebissakerna 😭 Malcolms yttepytte-tallrikar, lite större tallrikar, nappflaskor, drickflaskor. Ja, allt! Jag hivade alltihopa 😭 Ja sen fanns det skålar & glas som barnen har använt när dom har målat med vattenfärger. Hur kan vattenfärger inte gå bort? 😳 Hivat! Burkar med borttappade lock, you name it! Hivat! Jag kan inte ens se proportionerna av allt detta, i ett skåp 😳 Men hur skönt känns det inte då, att få rensat 😄 Det känns ju hur skönt som helst! 

Jag försöker komma på exakt vad jag har att hinna med till nästa lördags:

*Packa ner tallrikar 
*Besticklådan
*Vassa lådan
*Rulla in madrasser i sopsäckar [brorsan!]
*Ta ner gardinstänger
*Få rent gardiner
*Slänga Tuva & Lovis stora matta

Ja men sen har jag ju igång tvättmaskinen för att jag tvättar upp, dammar av. Jag vill inte få in en dammsmula i min nya lägenhet 👌🏻 

Tuva & Lovis kläder är nedpackade, Malcolm har sina kläder kvar. Han kommer ju imorgon, lilla fisen ❤️ Jag ska be hans Pappa slänga med lite jeans, för vart hans jeans här har tagit vägen, det har jag ingen aning om 😳  Mackan har sina kläder hos sin Pappa. Mina kläder? Jag har väl 3 byxor & kanske 5 tröjor uppe. Allt annat är nedpackat! 

Mackan kommer fortsättningsvis att bo hos sin Pappa. Vilket betyder att Malcolm får ett eget rum i den nya lägenheten. Jag slipper ha Malcolms alla leksaker i vardagsrummet 🙌🏻 Jag är inte längre lika bekymrad över alla hans fordon 😜 Alltså; Tuva & Lovis delar rum, som dom gör redan nu. Malcolm får ett eget rum, som han har redan nu. Nytt för oss är att jag hamnar i vardagsrummet, det gör mig ingenting. Jag har ju köpt en ny soffa, en bäddsoffa 😴 Sen har jag köpt en antik säng från Frankrike, som jag köpte för 2.000 kr. Men den tänkte jag ha som extrasoffa bara, den måste saneras först! Ja men möjligheterna finns. Eventuellt så får min dubbelsäng rum i vardagsrummet, men det beror på hur det ser ut. Jag vet att det kan se hur mysigt som helst ut. Men det kan oxå se..tacky ut.

Jag har ju två "Hästens"-madrasser i min dubbelsäng. Dom ska hivas! Det känns som att allt ska hivas, men faktiskt, det mesta. 

[nu sprang jag över till Grannen & fick 2 Ipren] ..som jag egentligen inte får äta, men hysch! 

Ivf. Mamma har 2 madrasser hemma som dom inte använder. Dom har bara legat, under sängen på landet. Nu kommer vi till; man tar vad man har. Jag vet inte hur djupa hästens-madrasser är, men kanske..20-30 cm, med bra fjädring. Alltså man sover som en kung! 👑 Mammas oanvända madrasser kanske är.. 5 cm..skumgummi. Vad har jag för val? Mitt andra val är att vara utan, och det vill jag inte. Jag funderar på om det på något vis går att köpa en bigbaraboom bäddmadrass attt lägga över. Vad kostar en sån? 🤔 Jag har t.o.m för mig att Mamma sa att dom madrasserna inte fungerade för dom, för att dom var för mjuka? 5 cm skumgummi blir till en för mjuk madrass? 🤔 Men det beror ju helt på, ens kropp..ryggen. Alla är vi olika så hur som. Jag är otroligt tacksam över att jag får madrasserna & jag tror att det blir bra 🙏🏻  Det kommer att ta lite tid, men det kommer att bli bra ❤️

Nu vet jag inte vad jag har gjort..?

Hej! 

Jag behöver eran hjälp, snarast! Jag har tidigare folkbokfört min nya kommande adress hos Skatteverket. Det var visst säkrare att även adressändra, det har jag precis gjort. Jag ville inte knyta upp mig på 1 år, eller vad det stod. Så jag tog tillfällig adressändring. Hur som, så här ser det ut:

(null)

Har jag ens gjort ett ända rätt? Jag måste ringa dom på måndag. Men jag fattar inte, varför ska man ha eftersändning i 6-12 månader? Jag fattar inte! Räcker det inte med en kort stund så fattar brevbäraren sen att jag har flyttat? Seriöst, jag fattar ingenting. Har jag gjort helt galet? Adressändring.se har ju godkänt den här korta perioden, skulle dom göra det annars? Hur som så känner jag på mig att något är fel. Kanske är det någon av mina läsare som kan det här? Kommer inte min post komma fram, efter 30 November. bara undrar? Man kunde ta på ett hel - eller halvår. Fattade inte varför man skulle ha så lång eftersändning för, så jag tog någon månad. Jag är ju livrädd att inte få någon post, så jag måste ringa dom på måndag. P-A-N-I-K!

Idag kommer min kära Lillebror ❤️ Alltså lyssna; städningen är jag  done med! Kraven hyresgästerna efter oss hade:

*Listerna
*Golvet. 

Vad jag & Malcolm har hjort:

*Köksluckorna


*Fläkten 


*Dörrkarmarna


*Över dörrkarmarna


*Under badkaret


*Rensat avloppet


*Ugnen 


*Bakom ugnen


*Under diskhon 


*Balkongen


*Fönstrena


*Listerna


* Golven


Jag vet inte, men det borde inte finnas så mycket att klaga på, egentligen. Jag måste förstås ta badrummet 1-2 gånger till innan flytt, så att det är fräscht. 

Lite skit kommer att dras in & ut medans vi springer upp och ner, men der är ju bara så det är.

Men jag ser mig så klart som färdigtstädad. Nu
Är all fokus på flytten, rensningen är klar, så alltså allt iom flytten.

Nu ska jag göra en stor skål med chokladpudding, sen ska krypa ner igen, gills Brorsan hör av sig 🙂