Pappa ställde motfrågor

Mitt i natten?
 
Jag vet inte om det är mitt i natten eller en prupp-tidig morgon? Jag gav upp klockan 04. Jag har vaknar till & från under natten, men helt ärligt; hur bra sover man egentligen när man är bakis? Ja det är väl individuellt förstås, men jag sover prupp-dåligt om jag antingen är full eller bakis. 
 
Jag vet inte ens om det är någon Förskola idag? Om så är så får Malcolm bestämma själv om han vill dit. Någon mer förälder som har sjukt dålig koll på saker & ting? Jag kan liksom inte ta in ny information vad det verkar. Ja men jag är ju bara hemma idag så vill Malcolm vara hemma så får han givetvis det. Jag älskar att hänga med honom! <3 
 
Jag kan säga att lördagens utgång känns..än :P Min kropp känns fortfarande lite..bleh. Jag älskar när man var 25 och trodde att man var bakis. Herregud jag är snart 35 och det är nu som jag verkligen är bakis, andra dagen liksom >_< Aldrig mer? ;) 
 
Jag är dessutom förkyld som 17! Snorar & det gör ont i bröstet när jag hostar, lederna.. Jag som nästan aldrig är sjuk, inte fysiskt ivf ;) 
 
Jag raderade nästan hela gårdagens inlägg. Helt enkelt för att jag blev för trött och skrev mitt snabbaste utan att tänka på hur jag formulerade mig, det blev tråkigt helt enkelt. Min Pappa frågade mig ivf vem som var min bästa vän. Jag blev lite ställd av frågan. Rent spontant så sa jag först ett namn, men Pappa ställde motfrågor:
 
Pappa: -Vem kan du berätta allt för, som du sen vet att det stannar där? Vem skulle hjälpa dig om du var i knipa? Vem litar du på? Vem är det du vänder dig till om du behöver? 
 
Då blev mitt svar ett helt annat. 
 
-Joakim.
 
Pappa blev nog lite ställd av svaret, det blev jag med, egentligen. Men fact is; det är ju han som jag vänder mig till, han är ju egentligen den ända som jag litar på, jag vet ju att allt jag säger stannar där, och jag kan berätta allt för honom and han har hjälpt mig när jag har varit i knipa. 
 
Pappa tyckte, vad sa han nu; häftigt. 
 
Jag låg ju däckad i soffan hela dagen igår, jag menar hela dagen. Jag kunde liksom inte stå upp ens, haha! Ja, men det betyder ju att jag har massor att göra idag. Allt stök från gårdagen måste jag ta tag i idag. Riktigt sugit faktiskt, men what to do? Man har egentligen inte tid att slöa en hel dag, man får "fan" för det dagen efter, ännu mer att göra & jag vet inte riktigt om det är värt det?