Min dag

Dagen idag började väldigt bra. En mysig morgon med Malcolm ❤️ Jag har inga glasögon nu när jag skriver så eventuella stavfel kan förekomma. Lämnade Malcolm Förskolan innan 08. Gick hem, kom på: Undrar om han har nappen med sig eller inte 😅 Katatrof om inte! Men jag hörde av mig och det hade han 👍🏻 Toppen! 

E skulle komma på besök och jag hade lite städning att ta tag i plus att jag var trött. Men vi har gjort så förut att jag låser upp dörren sen går jag och lägger mig. Så nu kröp jag ner bredvid Tuva ❤️ Jag hörde E komma in men jag låg kvar någon minut till. Hon är så snäll, mysig ❤️ Både Tuva & E. Sen fikade vi, jag hade laddat kaffet ☕️  E hade köpt med sig kakor 🍪

Sen vid 13-14 så får jag något mental breakdown. Jag kollar om Någon kan hämta Malcolm från Förskolan, det kan han. Jag får frågan om jag hämtar Malcolm ikväll; jag svarar nej. Hör ingenting, tror att allt är lugnt. Går upp till Bolaget och köper sprit, in på Coop & köper apelsinjuice. Yes jag har hemma, en hel uppsjö. Då ringer Någon och han måste börja jobba 04 imorgon så han kan inte ha Malcolm. Tur att jag inte hade hunnit börja dricka! Jag liksom tog för givet att han skulle ha Malcolm när han frågade om jag ska hämta honom ikväll. Ja men jag sprang hem och lämnade varorna. Då kommer snart Någon & Malcolm ❤️ Vi gick ut och cyklade som jag hade lovat Malcolm. Någon var med tills jag hade lugnat ner mig. Jag bara grät & grät. Så det var schysst av Nägon ❤️ Varför jag grät kanske jag kan ta imorgon, mitt mental breakdown. 

Kommentera här: