Jag kommer att be om ursäkt till han

Hej!
 
Gud vad trött jag är! Jag är konstant trött these days. Jag tänker att det kan vara allt runtomkring. Jag kan väl i efterhand tänka att det var onödigt av mig att outaFacebook. Jag står för det, men jag hade kunnat gjort det snyggare. Tackar en bekant/vän som skrev till mig och bad mig ta bort allt. Jag ska be om ursäkt, det kommer inte spela han någon roll, men det gör det lättare för mitt samvete. Jag hade kunnat skött det bra mycket snyggare, det är jag väl medveten om. 
 
Jag lämnade MalcolmFörskolan imorse. Sen hem för att städa & fixa. Jag startade diskmaskinen, plockade, dammsög & tog badrummet. Det fick räcka för nu. Jag var som sagt helt slut så jag la mig och sov 1-2 timmar. Sen har jag hållt på med min DBT som har varit en ända röra eftersom att jag har velat att avsluta den.

Nu sitter jag här, jag ska alldeles strax gå till Apoteket för att hämta ut min dosrulle. Alltid  ute sista dagen 😓 Sen ska jag hämta Malcolm ❤️ Han vill cykla idag med, vi får se om jag piggar på mig..jag orkar inte vara så här trött 😴 Annars får det bli någon lugnare lek inne 🙂 Dags att röra på sig! 
1 Emma:

skriven

Som jag. Min medicin tog slut i går o glömt göra en ny beställning. Så de blir långa dagar o jobbiga dagar innan jag får min medicin

Svar: Ja det förstår jag då..
Obscene

Kommentera här: