Frissan imorgon 12:30

Hej!

E.m/kvällen har varit bra 🙂 Jag hämtade Malcolm klockan 15 från Förskolan. Innan dess var jag på Apoteket, hämtade ut min dosrulle. Jag hämtar den alltid sista dagen innan jag behöver ny medicin morgonen efter 😓 Less jag blir på mig själv. Jag har ju flera tillfällen i veckan att hämta dosrullen på, Apoteket ligger ju ett stenkast från Coop, men ändå.

Hur som. När vi kom hem så sprang vi upp & hämtade fotbollen, sen ut igen! 🙂 Jag var kanske inte sådär ur-pepp, men endel gånger så är det "bara" att göra. Då faller lusten på av sig självt, om man hae tur 🙂 Det jag menar är att det inte är någon idé att vänta på att lusten faller sig in, utan "bara" gör! Så faller lusten på av sig självt. Och det gjorde den ju 🙂 Malcolm älskar att kicka boll, men idag så har han velat nicka, nicka, nicka! ⚽️ Snyggt!

När vi kom in igen så åt vi smörgås & fil..med socker på 😜 Det är ju as-gott, fil & socker 😜 

På kvällen så ringer E. Hon ville ha kvällskaffe, och Malcolm hade ju det hysteriskt roligt med E, som alltid. Jag hade oxå hysteriskt roligt med E ❤️ Lite extra roligt är det ju pga alla karlar som hon har efter sig. Det är ju helt galet! 🤪😄❤️ Men jag är glad för hennes skull.

När E hade åkt hem så bäddade jag & Malcolm ner oss i soffan. Han vill sova i vardagsrummet inatt igen, så visst.. And here we are ❤️ Jag nattar Malcolm senare idag. Han har ju Frissan 12:30 imorgon..mitt i hans sova lunch 😳 Ja men så jag har hållt han vaken 1 timma [minst] längre. Förhoppningsvis så sover han längre imorgon och behöver inte sin lur då vid 12. Då kanske frisörbesöket går smidigt ✊🏻 Är Malcolm däremot trött & grinig så kan Frisörbesöket gå hur fan som helst 🤪😂 Är ni hype:ade över hur han kommer att klippa sig? Det är jag!  😍 Bild kommer givetvis imorgon kväll! 😜

Kommentera här: