Ögonfransgeckos

Hej!

Jag kanske blandar ihop gårdagen. Men jag har ivf för mig att E kom klockan 10. Sen klockan 14 så gick jag & Tuva över till ett par vänner till oss 🙂 Det var en klasskompis till Tuva som vi gick hem till. Jättegod rabarberpaj fick vi *mums* Vännerna har ögonfransgeckos, heter dom så? Tuva höll i en:

(null)

När vi kom hem så tände vi ljus & kröp ner i soffan för att kolla på Kenny Starfighter 😂 Så jävla rolig film, Tuva hon garvade hon med 😂 Jag kan rekommendera den filmen 👍🏻

Idag ska vi duscha här på morgonen. Sen ska vi packa, packa, packa! Tuva har en egen söt lite resväska 🙂 Vi har fått låna av N, så himla snällt. Sen ska vi ta bussen till min Pappa, och där blir vi upphämtade för att sedan åka till Nynäshamn ❤️ Vi åker fredag e.m så vi är väl framme sen e.m/kväll beroende på när vi åker. Det tar väl inte mer än 2 timmar att åka ivf. 

Vi är många från släkten som åker. Vi har hyrt stugor. Jag gissar att det är på lördagen som vi ska fira min Faster på hennes 70 årsdag. Fastern [jag har två], vet inte att vi har samlat ihop hela tjocka släkten. Så det blir en överraskning 😄 Kul!

Vi har skrivit upp allt som vi ska ta med oss.  Nu ska vi bara få ner allt i väskorna oxå 😬

Nehe, köra igång här hemma kanske? 😄
1 Anonym:

skriven

Låter hur mysigt som hälst,hoppas ni får det roligt :)

Svar: Tack, det ska verkligen bli så himla mysigt! :D
Obscene

Kommentera här: