Polisanmäld

Hej! 

Jag kommer tyvärr inte kunna uppfylla eran "önskemål" om att skriva mera om D & min Syster. Att dom har haft ett förhållande, det vet vi. Det vet vi big time!  Men jag kan försöka att förklara varför det inte går:

Tuva hade sin mobil helt synlig och jag såg att det stod från: Moster. Kanske fel av mig, jag vet inte? Hur som, med tanke på hur ofta Mostern har svikit barnen så ville jag veta vad fan som nu är på gång. Men när jag läser så är det sms mellan D och barnens Moster. Jag får nu svart på vitt att dom två valde varandra trots alla andra över 9 miljoner människor här på jorden 🤮 Deras förhållande inledes för 1 år sen.

Sen läste jag inte mera. Men jag tog screenshots på allt och ba skicka ut det på nätet *chop chop* 

Så; jag kommer att bli Polisanmäld. Därav kan jag inte just nu skriva någonting om D eller Syrran


1 Erika :

skriven

Herregud, ska de polisanmäla dig? Fyfan vilka lowlifes. Inte bara sprider de sin säd inom familjen, de ska dessutom ha någon form av stolthet de vill bevara och polisanmäla dig? HAHA gud vad äckliga. De förtjänar verkligen varandra.

Svar: Hahaha det där kan vara det BÄSTA som jag har läst 😂
Obscene

2 Erika:

skriven

Men på riktigt.. Han är okej med att hans dotter läser smsen, men inte resten av världen? Hur vriden hjärna har man inte då?

Svar: Ja den är vriden å’ det grövsta!
Obscene

3 Milla:

skriven

Okej... så exakt vad skall dom anmäla dig för? #juridiknörd

Svar: Hej Milla! Jag bläddrade här i min telefon och han har skrivit dataintrång [jag läste hans gamla sms till min Syster som låg öppet i min dotters mobil. Förtal, brott mot posthanteringen, ärekränkning. Eventuellt grovt förtal.
Obscene

4 Erika:

skriven

Dataintrång gäller inte när det är ens barns telefon. Barnet är omyndigt och du förmyndar över barnet och så även dess brev (och sms).
Vad är ens "brott mot posthantering"? Lol.. Menar hen att du öppnat hens privata brev, ja, det är olagligt. Om hen menar smsen, så nä, de är på dotterns mobil. Återigen du förmyndar över ditt barn.
Ärekränkning går under förtal. För att dömas för förtal så ska du ha lämnat uppgifter i syfte att förnedra någon. Detta kan du hävda att du inte gjort, utan du har ju bara visat vad du funnit i din dotters mobil. Dessutom skulle det troligtvis gå som förolämpning. Inte förtal. Förtal är i regel när man sprider osanna uppgifter och det har du VERKLIGEN inte gjort.
Så visst, låt de anmäla dig för förolämpning. Sen kan du skratta ännu mer åt dem.

Svar: Tack Erika för information, jag hade ingen aning om allt det här 😳 Ja eventuellt att man blir anmäld för förolämpning då.. 😅
Obscene

5 Milla:

skriven

Dataintrång, i din dotters mobil som du som vårdnadshavare är ägare till? HAHAHAHAHA!! Brott mot posthanteringen? HAHAHAHA!! Ärekränkning och förtal, var då? Du har endast uppvisar saklig fakta.
HAHA! Herregud!
Låt dom hållas. Fint att han tänker på barnen..

Hejja Hejja ❤️

Svar: Haha Milla, ja jag vet inte 😂 Vi får väl se vad som händer & sker 🤪❤️
Obscene

Kommentera här: