Zyprexa/Olanzapine

Hello!

Jag mår sådär. Har så sjukt svårt att ta min medicin som jag måste ta vid mani. Jag tog den häromdagen, minns inte när..i söndags var det nog. Blev helt trött. Alltså  jävla trött! Jag blir oxå tråkig + att jag tycker att hela min värld blir tråkig. Men jag tog den, en natt.

Sen i tisdags, igår.. Så hade jag först gruppterapi mellan 09:30-11:00. En kortare dag då det blir uppehåll nu tills den 8 Januari, om jag minns rätt. Ah sen fick jag en kvart på mig sen skulle jag vara på individualterapin. Den sög! Det ända vi pratade om var min mani. Jag sa att jag vill inte prata om det, men det var tydligen prioritet på listan nu. Fuck! Vi pratade endast om det, men alltså jag orkade inte, drog därifrån. Hon pressade mig så jävla hårt asså. Jag hade till 19 på mig att ta Zyprexan/Olanzapinet. När jag hade tagit den så skulle jag meddela Öppenvården om att jag hade tagit den, oxå när jag hade tagit den. Jag gjorde det. Jag hade till 19 på mig, annars hade dom satt in Plan B. Vill inte veta. 

 Är så jävla trött nu asså, såhär dagen efter 😴 Jag sov precis en stund, men det hjälper inte. Orkar seriöst inte ta den här medicinen.

Ah men det oxå: när jag sitter på individualterapin så ber hon mig messa Någon om ifall han kan ha Malcolm. När vi sätter där alltså, så var jag tvungen att göra det. Aa så jag gjorde det.. Men han kan inte för han måste jobba. Han kan hämta Malcolm på fredag, så jag antar att jag väntar med medicinen tills dess. 

Jag kommer ju vara såhär trött hela dagen, uh! 😴 Det har nog inte undgått någon att jag hatar Zyprexa/Olanzapine. Malcolm vill åka pulka idag & jag känner mig bara bleh, ligger hellre nedbäddad i soffan faktiskt. Men vi får se vad vi hittar på. Usch för att må såhär! Hade jag varit ensam så hade det inte varit hela världen, då hade jag sovit i dygn. Det är liksom det som är meningen.

Ja men den här killen som kom tillbaka in i mitt liv igen. Jag var dökär i honom. Men kastade honom, och jag tycker att det var befogat. Det var väl igår som han kom in i mitt liv igen.. Jag bara tar det  jävligt lugnt alltså. Känner inte av kärlekssjukan, den finns inte längre. Jag stängde av, I guess.. Har inte känt efter since, men jag tycker om honom, visst. Vi messar väl ganska så mycket, inte lika mycket när han är på jobbet, men annars till & från hela tiden. Jag gillar det, han är snäll. 

Att vara kär är inte min grej. Har jag fastnat för personen, så klänger jag mig fast. Hen får ingen luft alltså, kan inte andas. Jag behöver bekräftelse hela tiden. Bekräftelse på att hen inte kommer att lämna mig. Jag antar att det ivf lägger sig lite grand, när man väl kilar stadigt. Hur som: nu tar jag det så jävligt lugnt asså. 

Jag har felanmält grejer i lägenheten. Dels att det är ojämn värme när man duschar. Sen åker allt vatten ut på golvet. Sen är det nåt fel på min ugn. Har varit såhär ett tag men jag glömmer hela tiden bort det 🤪 Nu är 3 saker felanmälda ivf.

Har jag sagt att min nya tvättmaskin har kommit?  😄 Elektrikern ställde torktumlaren ovanpå tvättmaskinen 👌🏻 Måste hitta screenshotet på våran konversation:

(null)

Ah alltså han var ju lika vriden som jag 😂 Våran konversation spårade lite 🤪 Kul som fan hade vi iallafall. Ah men så nu så har jag både tvättmaskin & torktumlare 👌🏻 Det var något mer som jag skulle säga iom det, men det har jag glömt bort 🤷🏻‍♀️ Hur som,  nice med egna maskiner nu. Ett av mina barn är sängvätare, så jag behöver alltid ha tillgång till tvättmaskin & torktumlare.

Jag gick in på banken för ett tag sen, beställde mitt Mastercard. Så skickar dom ut mitt Mastercard med fel efternamn! 😡 Dom kunde inte fixa ett nytt förrän jag använt/aktiverat det jag fick. Så jag fick använda kortet först, sen skickade dom ett nytt. Min Godman messade mig igår & sa att det hade kommit & att hon skickar det. Så jag hoppas att det kommer idag 👌🏻🙂

Skrev ju här över att jag har felanmält grejer. Fastighetsskötaren är här nu! 😂 Det fick fort 😂 Jag felanmälde på nätet så tänkte att det tar säkert lite längre tid än när man ringer.. Så är Fastighetsskötaren här på en halvtimma, dör! 😂 Hon är jättebra, ah jag har felanmält hundra grejer här hemma känns det som 😅 Nu är hon klar. Hon måste beställa ny ugnslucka, nytt rör under badkaret sen en ny blandare. 

Jag gick i sömnen inatt, uh! Jag gör ju som oftast det när jag är manisk. Måste vara rätt uppskruvad om jag går i sömnen trots Zyprexa/Olanzapine, sen sömntabletter på det. Men, men. Hade så svårt att både känna & relatera när hade individualterapi igår. Ja alltså när hon pratade om konsekvenserna med att vara manisk. Som när hon säger att jag kommer att krasha till sist. Jag känner ingenting, känner ingen oro, ingen ångest över det. Känner ingenting, den ända känsla jag har är att jag är inne i ett lyckorus, är on top of the world 🔝 När hon säger att jag blir suicid efter krashen: känner ingenting där heller. Jag lever just nu i mitt lyckorus & här vill jag vara. Tror att jag kan hålla ihop det här själv. Det tror inte hon. Slå vad?

(null)


Kommentera här: