Jag hade gjort horhus!

Hej!
 
Först vill jag bara skriva att jag har uppdaterat blogginlägget som jag skrev inatt. Jag har laddat upp 2 filmklipp, som nu finns att se för den som vill.
 
Jag har sovit 3 timmar inatt. Jag har ätit lite grand, eller ah.."ätit". Ena dagen så åt jag 2 skumtomtar, andra dagen så åt jag 1 apelsin. Försöker verkligen att bli vän med näringen igen, tvinga i mig. Finns noll näring i skumtomtar, likabra att skriva det så att inte mina haters börjar hata, om möjligt, ännu mer ;) Vadå? Skumtomtar kan trigga.
 
Jag hade en dålig dag igår. Läget är oförändrat idag, det är samma. Jag har sån ångest, jag är ledsen, men framför allt så är jag arg på mig själv! Det finns en kille som jag tycker jättemycket om, jag vet inte om ni har läst om det, men. Nu är det ju så att jag har kastat honom, men det spelar ingen roll. Jag tycker om honom lika mycket för det. Hur kan man då vara så jävla dum att man åker hem till en kille från SnapChat? Jag vet att det både är ett riskbeteénde och självdestruktivt. Jag vet lite grand om varför det blev så, och det är så frustrerande att inte kunna skriva ut allt eftersom att jag har anhöriga som läser min blogg. Sen tänker jag inte skriva ut sånt som kan skada mig, såna konsekvenser. The butterfly effect.
 
Jag hade jättekul med den här bekanta, det hade jag. Jag fick dansa hela natten, dricka gott & prata om livet. Jag skulle göra om det igen, men inte när det finns en kille i mitt liv som jag tycker om, så himla mycket. Man gör inte så! Hur svårt ska det vara att fatta det? *arg*
 
Vi dansade,
vi drack gott & vi pratade om livet.
Men grejen är ju, 
att allt det där vill jag ju göra med honom,
med han som jag är kär i,
inte med någon annan.
Faktum är att jag gör hellre ingenting med honom,
än någonting med någon annan.
 
Vi vänder på det.
Den här killen som jag tycker om..
Han hade inte ens hunnit avsluta meningen: "Jag åker & träffar en tjej från SnapChat." 
Vad jag hade gjort?
Oouuffh!
Jag svääär!
Jag hade gjort sånt HORHUS med dom asså!
 
 
/Obscene


Kommentera här: