Så less, fast ändå inte.

Just nu är jag bara så less. Inget specifikt utan mycket av allt, typ.  Främst barnen, jag saknar dom ❤️ Tuva & Lovis har hälsat på mig gånger. Malcolm har hälsat på mig  gång. Det har hänt 0 gånger att någon öht har frågat om jag behöver något. Jag blir lite ledsen av det. Jag kan ju ta för mig och be om hjälp, men jag har normalt svårt med det & det är än svårare när man är skör här inne. Men samtidigt så får jag en boost av att klara mig själv helt, utan hjälp 💪 

Det kan vara rätt creepy  att vara inlåst. Du kan vakna av att någon står och stirrar på dig vid sängkanten. När du vaknar upp så rabblar hen en ramsa. Hen klappar på dig & när du ber hen sluta så slår hen till dig. Creepy!
 
Jag gjorde ingenting speciellt igår. Inte vad jag minns ivf. Jag duschade. Jag gick ner på stan på e.m för att köpa cigg & snus. Mitt melon-snus säljer dom inte överallt. Men jag vet att det finns hemma på Hemköp, och sen i en kiosk nere på stan. Den handlingen var snart gjord 🙂
 
Men. Ja, givetvis så kommer det ett men. Jag vet inte om jag har skrivit det innan men i förra veckan [tror jag] så hittade jag en jacka nere på stan. Typ en dunjacka. Den är svart, den är inte glittrig, och den är inte blank men om jag säger "lite skimmer". Den är röd invändigt, och i luvan. Jag provade den i förra veckan. Jag föll inte för den direkt. Jag tycker verkligen att den är snygg, men den passade inte mig precis. Den är  stor & bylsig! Jag ser alltså ut som en boll i den, verkligen. Men kom igen, 100 kr! 😳 Den hade kostat 599 kr. Jag tänker att antingen vänjer jag mig, eller så gör jag det inte 😅 Men jag kan ha den som reserv, när jag tvättar min andra jacka. Eventuellt att den nya jackan är varmare än den jag har nu, jag vet inte? Jag har samma jacka som förra året, jag tror att det är någon skidjacka eller nåt. Eftersom att jag är så stor, så hade jag bara en jacka att välja på, som passade. Det var den här Mc. Kinley [?], den fanns i svart eller vit. Jag tog en svart pga smart 😜 Men det var ju knappast en jacka som jag villa ha. Men det är som det är.
 
Det kommer ju mera: jag behövde en bodybutter för att smörja mig med efter duschen, att smörja mig efter duschen har väl inte varit någon prio ett även fast att duschen har varit det. Hur som, jag köper en sån här mindre burk med bodybutter; kokosnöt 😍 Då säger hon i kassan att dom har 3 för 2, ja så på den vägen var det; då blev det en till bodybutter [almond & milk?], och en handkräm; kokosnöt. Förässten så slängde jag med ett paket med strumpor när jag köpte jackan 😜 Jag köpte även en Marabou Schweizernöt till en annan Patient, bara för att hon någon timma tidigare sa att hon var sugen på det.
 
På kvällen så umgicks jag med 2 av dom intagna, det var soft. Kvällsmat, kvällsfika, lite tv sen var det godnatt 😴