03:59 & 04:00

Jag vaknade 03:59 för att vara ganska så exakt faktiskt. F.ö så vaknade Malcolm klockan 04 så idag ska jag bara köpa ketchup & sen ska vi bläddra i böcker. Malcolm bläddrar & jag blundar medans Malcolm tror att vi umgås 😬😜😅😂😘❤️

Klockan är nu 08:13 och vi har lagt oss i sängen för att [förhoppningsvis] sova. Malcolm tittar på plattan & ligger och gör pruttljud med munnen 😂 Ah vi får väl se när vi somnar 🤪 Jag hade en dejt med E idag klockan 10, men det fick jag avboka pga unge som går upp klockan 04 😏 Men vi skulle höras under dagen för att se hur resten av dagen ser ut. 

Inbokat var oxå att jag & Mamma skulle upp till Morfar. Det hade jag oxå fått avboka eftersom att jag inte lämnar outsövda barn på varken Förskola eller Skola. Men nu ska jag & Mamma dit imorgon istället, för det var någonting som Mamma hade idag, men jag minns inte vad. Ja men jag pratar med Mamma senare så jag får höra efter då, vad det var.

Nej ingen besiktning på den andra familjens lägenhet igår. Dom skulle höra av sig när besiktningsmannen hade varit där 🙂 Så segt, allting! Jag ska inte ge upp men det är ju fan nästan som att man gör det emellanåt! Dom vill verkligen ha min lägenhet och jag vill verkligen ha deras så att ge upp är det sista jag gör! Det kommer faktiskt inte att hände. Men på denna vecka nu så är det bara onsdag, torsdag & fredag kvar! Jag är osäker på att det kommer någon besiktningsman 😭 Helst vill man ju skriva kontrakt innan augusti. Jag vill helst inte betala 8.000 kr i hyra, för att sen byta lägenheter en vecka senare. Då har jag ju förlorat flera tusenlappar på! Men för att få denna lägenhet: så,’jag gör det. Jag gör det! Bara jag får denna lägenhet! 😄 Ja jag gör vad som helst näst intill. Jag har ivf bestämt mig för att ha parkering. Ifall någon med bil hälsar på. Jag tänker främst på E & hennes Brum-Brum 😄 Hon måste ju såklart ha en egen parkering hos mig för hennes räser! 😄 Ja men eventuellt till andra med. Mamma med när hon hälsar på, sönt med en egen
parkering ju 🙌🏻  Där får min familj & mina vänner stå parkerade hur länge dom
Vill 🙂 jättesmidigt ju för dom som har bil 🙂👍🏻 

Malcolm har rivit fram här på natten/morgonen 😅 Jag har inte ens ooorkat plocka undran. Så det är 2 saker som vi måste göra nu:

* Somna om
* Städa

Vi har det kult! 😏

Kommentera här: