Många frågetecken

Det blev inget blogginlägg igår, helt enkelt för att jag inte kunde formulera mig något bra. 

Vi gjorde ingenting särskilt igår heller. Vi var på affären 3 gånger 😳 Ja alltså mitt minne! Först så var vi till Coop för att köpa plättar, då det är det ända Malcolm äter i denna värme. Kvarg köpte vi oxå. Malcolm tycker att det var jättekul att vi behövde till affären, för han åkte  springcykel dit 🙂 Första turen då den har varit för stor annars. Han höll upp sina fötter och balanserade, det första han gjorde 😳 Så himla duktig kille, han springcyklade som han inte hade gjort annat i sitt liv 🙂 Full kontroll. 

Ja men senare fick vi gå till Hemköp, men nu minns jag inte vad vi skulle ha, men jag köpte två yoghurtar. Glömmer alltså att jag precis har köpt två kvarg istället för yoghurt 🤦🏻‍♀️

Senare får vi gå tillbaka en tredje gång, för att jag har glömt att köpa snus 🤦🏻‍♀️

Dom dagarna är  dryga! Men Malcolm var nöjd, han fick ju springcykla massor! 🙂

Jag har fortfarande inte hört någonting om någon besiktning i den andra lägenheten 😞 Det är nästan så att man får ringa K-Fast igen, men det kan ju inte vara till min fördel, att tjata 😏 Den här väntan, den är inte rolig! Torsdag idag, får se om det kommer någon besiktningsman idag, fredag imorgon..får se. Annars får man fan ringa nästa vecka igen, I guess.

På fredag har jag ivf möte för att eventuellt få ett intyga iom Förvaltarskap. Ja jag vet att jag upprepar mig i bloggen, men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Jag har sovit dåligt inatt så hela mitt huvud är son potatismos. Inte ens mina ögon följer med, jag ser bara suddigt. Så jag får kisa med ena ögat. Lite sådär halvseg idag.

Trött eller inte, mitt Förvaltarskap och besiktning av lägenhet är högst aktuellt, så det kommer jag att skriva om ändå liksom.

Malcolm kom upp här vid 05, men han somnade om i soffan 😴 Vi får se när han vaknar, jag skulle behöva ta en dusch, eventuellt fixa iordning mig. Men det hinner jag när jag jag lämnat på Förskolan

Mamma & jag ska åka till lilla Morfar sen ❤️ Jag var aldrig där igår för Mamma hade något möte med någon handläggare.  Ja men så jag ska dit som idag. 

Mamma har fortfarande inte fått hem papprena iom Mormors obduktion. Man känner ju att tiden börjar bli knapp med tanke på att begravningen är nu den 25:e Juli. Ah men ytterligare en sak som man oroar sig över. Kommer man att få reda på dödsorsak efter begravningen? Så kan det ju fan inte gå till! 

(null)
Malcolm på springcykeln.

Kommentera här: