Det här tar upp hela mitt liv!

Hej!

Jag har sovit bra inatt. Vad jag vet så har jag sovit hela natten, och jag vaknade klockan 05. Kaffet är urdrucket & jag känner mig inte pigg & utvilad som jag brukar. Inte sådär så man liksom vill ta tag i en riktig stor städ, men ändå..inte trött heller. Vi får se hur dagen blir, jag brukar ju som sagt sova i dygn när jag går upp i högre dos Zyprexa/Olanzapine, men just nu känner jag mig inte sov-trött. Jag lär ju sova en timma på dagen ändå, för att det är riktigt as-nice att göra. 

Jag frågade en av grannarna igår, om dom upplever huset som lyhört. Dom upplever inte huset som lyhört. Jag tänkte iom att jag hör att någon rusar igenom min hall, om det liksom låter så hos grannarna oxå, det hade gjort mig lite lugnare. Men dom hör ingenting. Jag bor högst upp, grannen rakt över är inte hemma. Jag har aldrig märkt av grannen under förut, och jag undrar lite; kan det låta i mitt golv av en granne som bor under mig? Hade det varit en granne över så hade jag funnit det mer rimligt. Men hur som, så verkar inte mina grannar uppleva min upplevelse, vilket fan gör mig mer rädd 😱

Jag känner själv att jag bara ältar & ältar det här med "Gråfolket" men jag vet inte hur jag annars ska få ur mig allt. Jag vill prata tills det försvinner men samtidigt så tror jag mer på att det liksom hänger kvar, ju mer jag ältar.

Jag har ju hört & sett saker förut. Det har hänt att jag liksom vetat att; min hjärna spelar mig ett spratt. Jag har vetat att allt är inside my fucking head. Jag vet inte om det har gjort upplevelserna mindre otäcka. Men nu den här gången så vet jag att mina upplevelser är verkliga. Jag vet att det inte sitter i mitt huvud. Det gör mig så otroligt rädd!

Apropå rädd. När man berättar om sina rädslor för någon..varför ska dessa människor alltid börja berätta skräckhistorier om det man är rädd för? Vad är det för fel på er? 😂 Jag vet inte om det har gjorts forskning på det här, men av mina personliga erfarenheter så kan jag berätta att i 10/10 så kommer personen att börja berätta skräckhistorier som gör att du kommer att bli, om möjligt, ännu mer skräckslagen. Lägg af!

Jag är så låst i det här ämnet eftersom att det tar upp en sån stor del av mitt liv, så jag har svårt att hitta något annat att blogga om. Jag är låst i det här. Ni får gärna komma med önskemål, vad jag ska blogga om. Jag tror att det skulle göra mig gott att få blogga om något annat, jag orkar liksom inte med det här. Det här tar upp hela mitt liv! 😭 

Kommentera här: