Hon viskar skräck i mina lungor

Hej!
 
Jag ska ta upp det här först, för jag tror inte att jag törs skriva så mycket om det. Min Mormor har ju som ni vet, gått över till andra sidan. Och på riktigt, jag hör hur någon går i min lägenhet 😱 Jag hör det! Men jag tror oxå att eftersom att jag tror på andar, så är jag mer lyhörd, om ni förstår. Man lyssnar in för mycket. Det kanske knäpper till nånstans, som det kan göra i en lägenhet, och då flyger man 1 meter upp i luften. Jag har en, hur ska jag förklara? Det är som en förvaring för smycken, med massor av fack i. Den hänger på en galge inne i garderoben. Helt plötsligt så hörde jag hur någonting bara rasade inne i garderoben..då var det ju den! Alltså jag får panik! 😭 Det skramlar i köket emellanåt, går i hallen, jag ser saker i periferin.
 
Det här hör inte hit till biten att Mormor har gått bort & allt som har kommit med det. Men en annan sak; för några år sedan så såg jag en smal, smal kvinna med tunnt, rött stripigt hår. Hon hade skärsår över hela kroppen. Och när den här kvinnan kom till mig så hörde jag en speciell melodi. Eller melodi, det låter trallvänligt. Mer liksom: dunk..dunk dunk..dunk..dunk..dunk. Jag kan ju inte ljuda i text. Det var ivf något ljud, och sen dom här dunkningarna. Det var då som jag visste att den här kvinnan var nära mig, och påväg till mig. Jag var naturligtvis livrädd! 😭 Jag tror det var iom denna kvinna som jag för första gången fick äta Zyprexa/Olanzapine, men jag kan minnas fel. Men det jag skulle komma fram till var att; det ljudet & dom dunkningarna hörde jag för första gången idag, på väldigt länge! 😭 Jag orkar verkligen inte med henne en gång till. Hon har redan förstört så himla mycket i mitt vuxna liv! Jag har tagit 20 mg Zyprexa/Olansapine, i hopp om att hon lämnar mig ifred. Jag törs inte lämna ut mera, inte nu.
 
Vi försöker att prata om något trevligare eller roligare 🙂 
 
Jag har laddat ner en dejting-app som heter Tinder. Det är mycket skit, blandat med endel bra 😜 Nej, jag vet inte vad jag är ute efter, egentligen. Kisses & cuddles ❤️ Men den här appen.. Nu får ni vara ärliga med mig; ser jag gammal ut? Jag tycker inte att jag ser gammal ut. Jag vet inte om jag har fått några rynkor, men det får jag väl vara uppmärksam på. Men överlag; nej jag ser inte gammal ut. Ni ska se på Tinder, där kan vi snacka! En man som är 33-35, vi säger att han heter Mattias. Han ska ju för fan heta Ove! Han ser ju jättegammal ut! 😱 Det gör dom allihopa! Ove, Håkan, Jerka & Anders. Det är helt sjukt! Ja men klart jag blir fundersam, ser jag oxå gammal ut? Utan att jag vet om det? 😳 Svara ärligt, jag lovar, jag ska inte blocka er 😂 Men ni kan ju vara schyssta mot mig & skriva att jag har "fina linjer", ni behöver inte börja kalla mig för "blädderblocket" bakom min rygg 😜
 
Något annat som jag vill ta upp. Ja det finns faktiskt en jätteviktig sak faktiskt. När Morfar blev dålig så började det med att han sluddrade, underläppen hängde ner på [vänster] sida. Jag sa till Mamma att Morfar kan ha fått en Stroke. Mamma tror inte det, hon tror att det har att göra med att han har varit utan sina mediciner för länge. När Morfar är inlagd så kommer en Sjuksköterska och göra flera tester på Morfar. Som exempelvis; kan du krama mina händer? Kan du peka på näsan med pekfingrarna? Kan du le? Jag såg att Morfar kunde inte blåsa upp kinderna & han kunde inte rynka pannan. Eventuellt att det var något mer. Jag vände mig till Mamma: Stroke. Mamma: medicinerna. 
 
Morfar får köra en skiktröntgen, man röntgar hjärnan alltså. Sjuksköterskan ser ingen förändring: Jag till Mamma: Stroke. Mamma: medicinerna. Vad händer sen? En mer kompetent Överläkare vill titta på plåtarna och han säger: Stroke. Mamma: Nä, för först visade det ingenting så nej nej nej! Jag: Stroke. Hur ogärna man än vill ha fel, så har Morfar fått en Stroke! Men mamma kommer hävda medicinerna, trots Överläkarens utlåtande. Jag vet att Morfar har fått en Stroke, men jag lägger inte ner någon energi på dom som inte vill förstå vad som har hänt. Ibland sitter stoltheten djupt rotat, hos somliga.
 
Jag har fått såna här små, små tankar på vad jag kan göra som singel. Och det är ju massor! Men hos mig så är det bara dom små små sakerna som dyker upp. Skitlöjligt, men; jag kan ha champinjoner i köttfärsåsen. Jag har kan fetaost & soltorkade tomater, oliver  i köttfärslimpan *mums* Det är ju aslarvigt, men jag kan få för mig såhär: "Imorgon så ska jag steka champinjoner och ha på smörgåsen. Yummy! Det är liksom inga storslagna saker, men ändå. Jag känner mig så fri haha! Steka vitkål, yummm! Jag kan äta god mat liksom :P

Kommentera här: