Jag är inlagd på Slutenvården

God kväll!

Min Litium-Sköterska ringde mig idag. Efter vårat samtal så ringde hon till Psykakuten och bokade en tid till mig, jag skulle vara där klockan 15. Jag packade någons stora väska, ni vet en sån där..vad heter dom? Trunk? Jag vet inte vad den sortens väskor heter. Jag packade den här stora väskan, den väger nu bly! Men jag packade bara för 4 dagar, men iofs så packande jag ner annat med, som mina målarböcker t.ex. Hur som, den här väskan fick jag kånka på först till bussen ner, sen tog jag en milkshake på Burger King, sen till bussen mot Psykakuten.

Jag hade en bokad tid klockan 15, men jag fick vänta i ungefär 2 timmar. Jag lessna och sa till hon i receptionen att jag skiter snart i det här, jag åker hem istället. Hon bad mig stanna en liten stund till. Sen kom Läkaren efter 10 minuter. Hon beslutade att hålla mig kvar här så here I am. 

Det finns inte så mycket att göra här på Avdelningen. Men jag tog med mig mina målarböcker, mitt skrivblock, min "This guy"-penna, kuvert & frimärken. Så jag skrev precis ett brev till "This guy". Jag hoppas att jag får frigång imorgon så att jag kan lägga brevet på lådan. Jag lär ju skriva en hel del här inne och jag vill liksom inte att han ska få en hel bibba med brev på samma dag, det blir övermäktigt. Men jag tror att jag får frigång imorgon, det brukar inte vara några problem.  Håll en tumme för mig där ✊🏻 

Kommentera här: