Roligt har vi, men värdigt är det inte!

Hej!

Jag känner mig rätt kass som inte har uppdaterat bloggen på hela dagen igår. Jag har varit så trött, både igår & idag. Både igår & idag så har jag sovit 1-2 timmar på dagen 😴 Jag gillar inte när jag sover på dagen, så mycket tid som jag hade kunnat gjort antingen något vettigt med, eller kanske roligt. Kanske uppdatera bloggen bara för att nämna en grej. Men nu är det så det är - trötthatt^ 

Gårdagen bestod av tvättatuga 18-22, jag blir klar tidigare men jag hatar att hålla på med tvätten så sent [för mig], på kvällen. Där vid 20, det är ju då man har full rush här hemma. Innan kvällsbestyren är klara, duscha, natta barnen. Jag vill inte ha någon tvättstuga mitt i allt det. 

Hur som. Dagen var awesome, tvättstugan till trots. Vi spelade spel: Kalaha & Schack. Jag bara tok-älskar Kalaha! 😄 Vi hade mycket bus i kroppen igår. Det kommer en film på det 😂 Jag får inte glömma att ladda upp den, Tuva är retarderad as hell 😂❤️ Jag har säkert sett den filmen 100 gånger, jag tittar på den hela tiden för Tuva är så sjukt rolig! 😂

Jag tror jag sa att en kompis har installerat alla våra konsoler? Det har han gjort ivf, så igår sorterade jag alla spelen 😍 Ja sen städade & yadda yadda yadda, det vanliga.

Haha! Tuva imorse:

Jag: -Gå upp nu.

Tuva: -Nej.

Jag: -Upp.

Tuva: -Men jag kan inte gå till Skolan när jag är trött!

Jag: -Det är skolplikt i Sverige.

Tuva: -MEN VART ÄR DET INTE SKOLPLIKT NÅNSTANS?!

Jag: -Jag ska kolla hur det ser ut i Uganda.

Jag kan inte med ord, beskriva hur roligt vi har, hur mycket vi skrattar 😂❤️ Men Tuvas & min konversation imorse, den garvade jag inte för, förrän i efterhand. Där & då var jag helt allvarlig; Uganda it is liksom.

Något stort! Det här är helt otroligt! Både Tuva & Lovis tar bussen hem från Skolan! 😳 Lovis slutar Skolan klockan 13, varje dag. Hon tar bussen helt själv, hem. 

1. Jag står vid busshållsplatsen & väntar på henne.

2. Det är en ändhållplats.

Tuva slutar oftast 14:15, givetvis står jag vid busshållsplatsen när hon kommer med bussen.

Det är en  kort bit att gå från busshållsplatsen, till vårat hus, så lätt att dom egentligen fixar det oxå. Men jag möter dom varje dag, tills dom känner själva, att dom är trygga med det. 

Jag vet inge med er, men jag & barnen är så stolta så att vi nästan spricker 😄😍

Det börjar bli tröttis i ögonen här, lika bra att jag laddar upp filmklippet, innan jag somnar ifrån bloggen:

Tuva, så fort man tar fram kameran,
1 sekund tog det innan hon blev retarderad 😂
Jag älskar denna unge! ❤️