Vissa namn, asså..

Hello!

Malcolm sover, och som vanligt så bloggar jag då. Om jag hinner skriva klart inlägget innan jag somnar, det vet jag inte. 

Jag tänkte visa er hur mitt hår har växt. För er som inte vet så har jag rakat skallen med hyvel i..jag minns inte hur länge. Hur som så la jag upp ett kort klipp på YouTube för att jag ska få upp videon i bloggen. Jag använder bara YouTube när jag ska ladda upp en video på bloggen, jag är alltså ingen YouTube:r 😂 Mina läsare behöver alltså inte gå in på min YouTube-kanal, för allt hamnar på bloggen. Men det gör man ju precis som man vill.

Dagen? Jag & Malcolm har varit hos E ❤️ Vi blev bjudna på lunch, kaffe, te, cola med mera. Jag har säkert glömt nåt 😅 *sorry* Vi hade ivf det hur mysigt som helst! Minus när Satan bet Malcolm, eller rättare sagt; när Malcolm bet Satan. Det var osoft. Malcolm somnade på E:s soffa & det förstår jag. Malcolm sover ingenting på dagarna hos mig längre, för att han känner själv att han i regel inte behöver det. Han är mitt emellan; för liten för att orka hela dagen, men för stor för att sova middag 😴 Han sover ibland på Förskolan, ibland. Men dom har ett annat tempo. Här hemma, vi tar det chill. Malcolm blir extra känslig när han inte sover middag, för att det ändå kan bli jobbig men det alla mina barn har haft en sånhär övergångsperiod, det ger sig. Vill eller om Malcolm behöver, då får han sova, såklart. Men hur som, dom få dagar som det blir kämpigt, det är såna dagar som han biter Satan 😂 Plutt! ❤️

När vi kom hem så gjorde vi inte många knop. Vi tog fram lördagsgodiset & kollade på film 🎬 Klockan 19 så tände vi ljus, vi brukar göra det vid den tiden. Malcolm tycker att det är mysigt & jag med 🕯 Malcolm somnade strax efter 21, det blev sent idag. Men han sov ju på e.m så..

Jag skrev ju förut om att jag har provat på dejting-sidor/appar. Jag har inte varit så aktiv, men ändå. Jag har en konstig grej för mig, och det är att jag blir totalt låst, av vissa namn! 😳 Jag vet inte varför men har dom "fel" namn då är dom helt körda hos mig. Hur kan man fungera så, jag förstår inte? Det finns 3 namn som jag inte klarar av:

* Christer
* Jörgen 
* Anders

Det går inte! Dom kan inte heta så.  Det kan vara hur fina killar som helst, insida som utsida. Det är ju inte för att vara elak, verkligen inte! Jag vet inte ens själv, varför jag är sån här. Vad folk heter är ju helt irrelevant, helt irrelevant. Nu är det inte  många i min ålder som heter dom här namnen, det är mest äldre & där reagerar jag inte. När jag växte upp, då var det mer namn som Kristian & Robin som var populära. Det var ju deras Pappor som hette Christer, Jörgen & Anders. En av grannbarnen som jag lekte med som barn, han heter Åke 😂 Ja men han är ju of course i min ålder, men jag vet inte, Åke? Är det bara jag som reagerar såhär? Jag hoppas det för det är o-nice.

Jag har haft  mycket problem med mina cheeks. Jag trodde att jag var helt körd sist dom blev infekterade. Jag trodde att jag skulle behöva ta ut dom. "Då kan man ju bara ta om dom.." Jag är spruträdd, så bara: nej. Jag måste haft en himla tur att dom läkte. Jag satte ju i dom långa läkstavarna. Jag har fortfarande läkstavarna, för jag törs inte byta. Det tar ungefär 12 veckor för dom att läka, och jag kommer inte ihåg hur måna veckor/månader det har gått. Minns ni? Jag kan inte gå med läkstavar, för dom är hur långa som helst! Det ser förjävligt ut för dom sticker ut så mycket. Jag biter ganska så ofta i dom när jag äter. Jag satte ju i dom stavarna jag egentligen ska ha; korta stavar med en crystal sten i. Stavarna ska ju inte sticka ut någonting. Men jag fick infektion. Dels så bytte jag för tidigt, dels så har dom blivit infekterade för att jag har börjat sminka mig för tidigt. Det blev ju så pass illa att kulan växte in i kinden. Så jävla nasty! Men nu har dom, vad jag tror, läkt. Jag törs fortfarande inte byta stavar, för jag vill inte vara med om det igen. Jag får vänta i en evighet tills innan jag vågar byta. När jag kan tänka mig att byta så ska jag be min Piercare göra det åt mig. När jag har bytt så har jag haft sönder vävnad & det har börjat att blöda, det har säkert oxå bidragit till infektionerna.

Sen har vi min jävla nagel som har gått av. Jag skiter i det, det gör mig ingenting. Men grejen är att den har gått av  jävla långt ner! Jag har ju tejpat nageln men frystejp 😂 Allt för att den inte ska gå av, rakt över. Jag är så rädd för att den ska gå av, så jag törs ju inte ens använda den handen 😂 Det har blivit så frustrerande så nu önskar jag inget annat än att den går av, rakt över bara! Den sitter bara fast, i någon millimeter av nageln. Kommer ha tejpen på, tills/om den går av, dock.. 

Nu ska jag prova att ladda upp videon där man ser hur mitt hår ser ut nu:Kommentera här: