Jag får fan bryt!

Hej!

Jag har inte så mycket surf kvar, får panik! Jag kan inte påverka det heller, eftersom att det är ett abonnemang så kan jag inte tanka på mer surf, som på ett kontantkort. Jag kan heller inte tanka på så som det ska gå, via appen/nätet/sms. För det här är ett familjeabonnemang & jag är inte den huvudansvariga. 

Men! Vet ni vad jag har gjort idag? 😍 Jag har beställt internet! 🙌🏻 Jag skulle få det nästa vecka. Han försökte få mig att även beställa kanaler till tv:n, men nej! Jag skulle få kanal 1-12, och många av dom kanalerna har jag redan. Hur som så är jag inte ett dugg intresserad av tv. Men annars var han jättetrevlig & tillmötesgående. Jag tog 250 i hastighet eller vad det heter. Jag använder nästan bara mobilen, ibland dator men det är inte ofta. Tuva & Lovis använder sina mobiler. Eller som Tuva säger: -Jaaag kaaan iiinte leeeva utaaan interneeet! 😭😂❤️ Jag tror att 250 blir bra för oss. Vill man spela så finns det konsoler för det med. Jag skulle som sagt få mitt internet nästa vecka, så om min surf tar slut så har jag väl förhoppningsvis mitt internet innan jag liksom behöver vänta på att min surf fylls på igen. Jag säger inte att det blir så, men man kan ju hoppas ✊🏻 Ja sen sa jag till han att jag behöver Wi-fi, och det får jag ju. Men grejen var att jag säger "Vi-Fi" och han ba’: "Wi-fi?" 😜 Haha! Jag vet ju med mig att Mackan rättar mig "hela tiden", så jag skämdes ju 😂✌🏻 Ooaj faai 😜

Vi hade en dödsskjutning nu här i E-Town. Jag brukar aldrig blogga om sånt men jag vill väl mest bara säga hur tragiskt är det inte att Ambulansen krockar när dom är på väg till honom? Ja så dom var ju tvugna att skicka en ny ambulans. Han dog. Men jag skrev ju dödsskjutning så det förstod ni säkert. Hemskt!

Hit hann jag skriva igår kväll, fortsätter nu.

Jag har tvättstugan idag: 10-14. Jag ringde till Kommunfastigheter för att kolla när jag får min tvättmaskin. Jag får den den 1:a December. Alltså det känns som en evighet dit, men det är bara nästa vecka som jag får vara utan och tvätta i tvättstugan. Sen den 1:a, det är en lördag. Hur tänkte dom nu? 😳 Jag hoppas bara på att den kommer tidigare, men sån tur ska man väl inte ha.

Apropå på tur, eller "tur". Malcolm har ju en tv på sitt rum. Tv-dosan var borta, så jag fick beställa hem en universal. Det tog en evighet innan den kom! När den väl kom, i förrgår. Så får inte jag & Malcolm upp batteriluckan! På riktigt?! 😡 Så igår, tar jag med mig dosan till Coop & ber Mamma öppna den. Men det går inte! Frågar en städare där, och han får upp luckan, med ett hjälpmedel som han har när han städar. Hallelulja! 🙏🏻 På kvällen när jag & Malcolm ska koppla in tv:n.. Ah då har jag 3 antennkablar. En går från tv:n i vardagsrummet, ner i uttaget. Då har jag 2 kvar. Dom är för korta båda 2! 😡 Det går inte att sammankoppla dom heller. Ser sen, att den ena är nog inte en antennkabel ändå. Vafan gör dom den så den ser likadan ut för då? 😡 Min långa antennkabel är för kort, alltså behöver jag en längre. Jag tänkte beställa men jag vet inte hur lång jag behöver. Jag hatar allt vad teknik heter! 😡 Jag tänker beställa den längsta jävla kabeln som finns! När jag väl har en tillräckligt lång antennkabel, så ska man installera den här tv-dosan, till tv:n. Hur fan gör man det ens? Får hoppas att det står lätt & enkelt i manualen hur man gör! Sen är det en annan grej: tv-dosan ska passa tv:n oxå. Hur mycket ska vi satsa på att den inte passar? Jag hittade ingen tv-dosa som passar Malcolms tv, men så hittade jag den här. Den ska funka till dom större märkena, men oxå till 250 tv-apparater. Dom andra dosorna passar till kanske 10 tv-apparater. Så jag tog denna där den passar till 250 stycken. Men jag kan ge mig fan på att den inte passar! Vet f.ö inte hur jag ska få råd att köpa en antennkabel men det får lösa sig helt enkelt! Får fan bryt! 😡🔫 

Sen, har jag fortfarande inte fått hjälp med att koppla in alla spelkonsoler, allt ljud & förstärkaren med mera! Det står fortfarande ungefär 5 flyttkartonger i Tuva & Lovis rum, som är fulla av teknik. Men vet ni? Jag börjar bli van. Mestadels så ser jag inte ens skiten,  dom har blivit endel av inredningen. 

Vart fan köper man den där räkmackan som alla glider på?

(null)

Kommentera här: