Lite halvfärdigt

Hej!

Vad lustigt, jag skrev i det förra inlägget att Pappa borde kunna komma hit & hjälpa mig i lägenheten. Vem ringer idag? Pappa! 😄 Han skulle köra två släktingar till samma område som jag bor i, så då tänkte han komma upp hit sålänge. Jag sa: "Du är snickare & ska hem till din dotter som nyss har flyttat..men du har inga verktyg med dig?" 😳 Då sa Pappa att vi får gå & hämta i bilen 😂 Ja men så det ordnade sig kanonfint! Sen var det bara det att där jag vill ha upp dom flesta sakerna, där är det betongväggar. Man måste ha en betongborr. Pappa har ju givetvis det, men han hade det inte i bilen. Men vi fick ivf upp en lite rosa låda som det står "Post" på. Den satte vi vid hatthyllan. Sen ett vitt hjärta, som man sätter värmeljus i, det fick vi upp. Varför skriver jag "vi?", jag gjorde ingenting. Men det här hjärtat, det är glaskoppar till det. Jag har ju sett dom allihopa, jag vet bara inte vart jag har lagt dom 🙄 Jag kollade nu ute i köket, men jag hittar dom ingenstans! Tänk om jag inte ens har sett dom? Jag försöker tänka positivt om att dom kommer fram. Jag vet inte om vi fick upp något mer? Han satte halvt  upp en hylla, den gick att borra in i ett redan borrat hål, sen var det betongvägg. Jag vet inte varför den sitter kvar där på väggen. Det ser ju inte as-nice ut 😂 Men jag lever på hoppet om att Pappa snart kommer tillbaka, för hilfe för fan! 😂 Pappa var tvungen att åka när dom är två släktingar skulle åka. Jag passade på att krama på dom ❤️ Jo! Pappa tittade på min tvättmaskin oxå, men den är död.

Jag måste ringa han som forslar bort min tvättmaskin imorgon. Jag måste ringa om en ny tvättmaskin imorgon och jag måste ringa om den där jävla tvättcylindern! 😂 Alltså det är den!

E kom på besök idag, hon hade äppelkladdkaka/paj med sig 🍎 Den var jättegod! 😍 

Malcolm kom när E fortfarande var kvar,
så mysigt! Dom tycker så mycket om varandra dom där två ❤️ Vi hade en mysig stund tillsammans.

När kvällen kom så log Malcolm när han låtsassov i min famn. Jag strök honom med fingertopparna över hans panna = Malcolm somnade på 2 minuter 😴❤️ Plutt! 

Tanken var ju att nu när Malcolms rum är i sin ordning så ska han förstås sova inne i sitt rum. Nu blev det inte så för när jag fick en sovandes Malcolm i knät så hade jag inte bäddat han säng. Denna natt bli i Mammans säng ❤️ 

Klockan är nu 19:55. Jag tycker att det ska bli  skönt att krypa ner nu 😴 19-20, det är ungefär dit jag orkar. Men jag har ju hjälpmedel oxå. Jag vill gå & lägga mig tidigt för jag vill vara piggelin när morgonen kommer. Hur dags går ni & lägger er? Det varierar för mig. 

Hoppas att ni sover gott inatt 😘


Kommentera här: