Jag får ont i magen

God morgon!

Tänkte försöka få ihop ett blogginlägg nu på morgonen, helt enkelt för att jag inte var nöjd med gårdagens pga förmulerade mig inte tillräckligt bra.

Malcolm är på Förskolan igen, sen igår. Overallen hade kommit på Posten. Jag har haft Malcolm hemma från Förskolan för att det har varit kallt. Jag fryser ute, och då har jag det som måttstock ifall mitt barn fryser eller inte. Jag vet att jag kan vara aningen överdrivet hönsig som Mamma, det har jag hört sen 10 år tillbaka, och det är bara så det är! Vill jag att mitt barn har overall, låt mig.  Better safe than sorry, jag vet inte hur det stavas. Jag vill att alternativ finns, sen får Förskolan klä Malcolm efter vad dom tycker är mest lämpligt. Hur som, jag har väntat på overallen, exempelvis så har jag inte gått på min DBT. Overallen kommer på Posten, och personen vet att jag sitter och väntar, på overallen. Jag får ett samtal medans personen fortfarande sitter i bilen. När jag då frågar om personen kan köra overallen till mig, så blir personen fullkomligt vansinnig! Jag hade kunnat ta ett: "Jag orkar verkligen inte, kan du hämta den?" 🙂 Personen bor, jag skulle gissa på att om jag går ensam, så kan jag gå på ungefär 10 minuter. Med bil tar det..? You do the math. Det är inte jag som ska ha overallen, det är Malcolm. Om man vet med sig, att jag väntar på overallen, varför kör man inte hit den på en gång? Bara så. Jag är orolig över att Malcolm fryser. Om personen är av en helt annan inställning, så tar inte det bort min oro. Jag är orolig & det är så det är. Varför ska man starta krig, över en sån grej? 😳 Bli fullkomligt vansinnig, what? Börja rage:a över en overall, på riktigt? När jag kommer till Förskolan: alla ungar har overall! Jag blir fullkomligt dränerad av den här personen. Personens utbrott förstörde hela min dag.
Men det är inte det värsta, det värsta är att jag tillåter personen ha den påverkan på mig. Det här var..i förrgår, jag har fortfarande ont i magen av personens utbrott. Ont i magen för att jag kanske gjorde fel. För om jag inte gjorde fel, så hade personen inte blivit arg på mig. Ont i magen för att jag fick skäll av rang. Ont i magen för att jag var till besvär. Ont i magen för att jag är konstig. Jag får ont i magen av att inte bli förstådd. Personen behöver inte ens förstå, bara acceptera mig & mina val. Jag har  ont i magen helt enkelt & jag har ångest. Jag känner oxå skam, såhär i efterhand. För allt skäll jag fick, fick mig att skämmas. Jag vill verkligen inte ha med den här personen att göra, jag vill verkligen inte det. Jag vill inte gråta & kräkas mer inför våra möten. Tänk att någonting av bara välmening, kan bli så himla fel!


Kommentera här: