Nattsudd

Hej!

Jag vaknade här hemma vid 02. Tog en Imovane, får se hur långt jag hinner skriva innan jag somnar.. Jag gäspar redan. Jag vet inte ens vad jag ska skriva om, tänker jag efter så har jag inga nattliga funderingar. Jag är ganska så neutral i 
 mitt mående these days. Dom perioderna brukar inte vara sådär jättelänge, men man kan ju hoppas ✊🏻 Jag är ganska så tråkig när jag är neutral, jättetråkig faktiskt. 

Jag vet inte vad jag ska blogga om. Jag förstår inte ens varför jag bloggar när jag är såhär tråkig? Men jag gillar ju att skriva, även nu. 

Innan flytten handlade allt om, innan flytten. Under flytten, så handlade allt om under flytten. Efter flytten, så handlar allt om efter flytten. Jag kanske blir mer idé-rik när allt efter flytten har lagt sig, jag hoppas det för såhär tråkigt kan vi inte ha det! 

Jag behöver en mojäng så att jag kan ha 2 antennsladdar i samma uttag. Mamma har en sån mojäng 🙌🏻 Det kan jag ju plutta i själv, men att snyggt få sladdarna länga listerna, det kan jag inte! Jag hoppas att min Lillebror hjälper mig med det.  

Jag tror att jag är  uppe i denna flytt, så jag har inte hunnit känna efter hur jag mår, vad jag vill osv. Tankar finns bara i allt det här med flytten. Det blockerar mig, jag kommer inte framåt varken i livet, eller i mitt skrivande för den delen heller. Jag borde inte ha några läsare kvar, men det har jag! 🙂 Väntar ni oxå på tiden? Jag gör det. 

Nu äter jag en hönökaka med leverpastej, ni
hör ju själva!

Jag börjar bli trött, måste prova att sova. Godnatt 😘

Kommentera här: