...

Hej!

Allt kul i mitt liv känns ovärt. Det är av den anledningen att det mesta skiter sig när jag kommer hem. Som idag; jag hade det jättehärligt med min Morfar. Biståndshandläggaren & Hemtjänsten var med på mötet, ett positivt möte. Jag tror att det här blir bra för Morfar.

Sen tog vi Morfar till Frisören, han var så snäll så att han trimmade Morfars skägg oxå. Morfar blev jättesnygg! ❤️ Jag var lite "rädd" för att han skulle bli omgift när vi gick därifrån 😜 Haha! ❤️

Ivf, efter Morfar så åkte vi till ÖB. Jag behövde handla duschcreme, diskborstar, handtvål med mera. Det är så mycket billigare på ÖB.

När vi kommer hem till Mammas parkering. Så går jag in till Coop, köpte en färdigrätt att värma i micron. Orkade verkligen inte laga mat, så jag köpte en färdigrätt. Man har ju ätit ett ex antal såna på alla lunchraster iom Coop genom alla år! Det är inget att ha, men pasta 4 ostar, den är faktiskt okej.

När jag kom hem så åt jag, sen la mig och sov, jag var helt slut! Jag var hos Mamma klockan 09, var hemma 15:20. Jag var helt kaputt! 

När jag vaknade så starta jag snart tvättmaskinen. Vad fan händer? Den havererar! Felkod 5E. Jag har försökt med allt, tro mig. Ingenting hjälper! Har hållt på i flera timmar! Men ingenting fungerar. Jag är så arg! 🤬 Jag har min tvätt där inne, den kommer att förstörd nu!

Nu orkar jag inte mer.
sorry.