Flyttstäd

Hej!

Jag hann inte blogga igår kväll, jag somnade direkt efter att jag hade tagit min nattmedicin.

Jag känner ivf att gårdagen var produktiv. Jag tog:

*Köksluckorna
*Fläkten
*Dörrkarmarna

Sen satte jag mig ner för att dricka en kopp kaffe, jag var helg slut! Då ringer Malcolms Pappa; jag måste hämta Malcolm. Så jag släppte allt jag hade, hoppade i skorna, tog med vagnen, och sprang över. Tur att vi bor så nära.

Jag hämtade ivf Malcolm, och när vi kom hem så fick han välja vad han ville göra; se Dumma Mej 1 🙂 Sen lekte vi med tågbanan. Efter det så gick vi till affären, tvättlapparna var snart slut! Vi kom hem med massor av annat, men inte tvättlappar 😂 Ah det gör ingenting, jag har små tyg-tvättlappar. Malcolm ville ha en drickyoghurt så jag köpte 2 stycken, det var 2 för 15 kr

När vi kom hem så knackade vi på hos Grannen. Han var  snäll som hjälpte mig att få upp badkaret på högkant 🙂 När jag då kommer åt ordentligt så att jag kan ta avloppet så säger Malcolm: -Kommer du att försvinna ner i hålet nu Mamma? 😳 Haha, stackarn, klart att jag inte ska 😂 Sen tog jag förstås golvet där under badkaret. Grannen kom över & hjälpte mig att få ner badkaret igen. Ja så nu kan jag även bocka av:

*Badrummet

Malcolm var så intresserad av städet under badkaret 🙂 Han hjälpte mig att få upp toalocket & dörrarna till soporna, när jag hade händerna fullt av gojs. Han vad jätteduktig 🙂😁

Igår fick jag alltså gjort:

*Köksluckorna
*Fläkten
*Dörrkarmarna
*Undet badkaret/rensat avloppet

Jag var osäker på om jag skulle ta under badkaret igår, eller som idag. Jag var ju så himla trött igår. Dessutom närmade sig klockan 18. Jag ville ta kväll. Men sen peppade jag mig själv till att ta under badkaret som igår, det är ju skönt när jag blir klar sen. 

Jag tänkte ta listerna idag. Känner inte alls för det faktiskt, man what to do? Eventuellt att Malcolm vill hjälpa mig 🙂 Fönstrena måste jag ta nåndag, men det vet jag inte hur jag ska lösa. Jag får svindel bara av att stå på en stol. Väggarna ska jag ta, har en såndär lång rektangulär dammvippa, den tänkta jag ta väggarna med. Jag kör väggarna före listerna. 

Det står still i mitt huvud, kommer ni på något mera som ska tas? Fönsterblecken. Jag behöver hjälp med vad mer som ska tas, det står precis still i huvudet 😳 Det är säker hur mycket som helst kvar, men jag har ivf kommit en bit påväg. Badrummet känns väl ivf som lite grovgöra, så det känns bra att jag är klar där. Jag kom på en sak; spisen & bakom spisen 😱 Jag får skriva upp och bocka av. Sätter post-it lappar på kylen & tar bort en efter en. 

Jag måste rensa i barnens rum, igen. Det är ett projekt. Fast det går ganska så fort, bara man kommer igång. Jag gör det emellanåt, kanske för sällan egentligen, men jag gör det. Jag har massor av leksaker främst till Malcolm som jag måste bli av med. Eftersom att Malcolm inte kommet att ha ett rum, utan att bo med mig i vardagsrummet, så kan vi inte ha hur mycket som helst. Malcolm har  himla mycket leksaker så det är inte klokt. Kolla bara hans "fordon". Han har en stor grön traktor att åka på. Den åker nog ner i cykelrummet för den ska man ha utomhus. Han har ett släp till den oxå. Ja sen har han sin trehjuling. Han har en ko att hoppa på. Han har både en vespa & en häst att gunga på. Han har en sparkcykel, han har sin Bobby Car. Ja sen har han ju el-motorcykeln som han har fått av sin Morfar. Vi behöver få någon ordning där. Eventuellt att Någon kan ta emot någonting. Någonting kan jag säkert ge bort. Jag vill inte skyffla ner i förrådet, sånt som vi aldrig kommer att ta fram igen. Jag ska nog försöka få med mig minimalt med saker, och det gäller oss alla. 

Jag ska prata med dom i andra lägenheten. Jag skulle behöva ta med mig Pappa dit för att mäta, så att jag vet vilka möbler som jag får rum med. Jag bor nu på 122 kvm och ska ner till 70 kvm. Det är en himla stor skillnad. Mackan t.ex, han får inte rum med både dubbelsängen & sin stora divansoffa. Det är synd men det är så det är. Ja men sen har Tuva & Lovis sin våningssäng, den under är 1.20. Dom har ju sina rosa backar som dom förhoppningsvis ska få rum med. Det är såna rosa backar i en tripp-trapp möbel typ, minns inte vad den heter men den är från Ikea. Ja men det är endel att mäta. Jag vill inte komma dit med hela möblemanget, så får vi inte in hälften. Det här ger mig lite panik faktiskt. 

Mina blogginlägg kommer kanske inte vara så himla roliga framöver, det mesta kommer nog att handla om flytten. Men jag hoppas att ni hänger kvar ändå! ❤️ 
1 Milla:

skriven

Har precis själv flyttat, i måndags. Så jag hänger med!
Har ett gäng flyttlådor som jag inte behöver om du vill ha?
❤️

Svar: Har du? Nu vet jag inte om det är _samma_ Milla..men flyttade inte du ”nyss” hit? 🙂 Om det är samma Milla så skriv på Messenger till vilket område som du har flyttat till 🙂 Jag tar gärna emot flyttlådor, tack! 🙂❤️
Obscene

2 Erika:

skriven

Jag tog ugnen igår i mitt flyttstäd. Är helt färdig efter det 😂 just flyttstäd är ju extra petigt med allt. Avlopp, ovanpå dörrkarmar och lister, både vid dörren och runt väggar. Kylskåp, skåp, ovanpå skåp, inuti skåp, inuti garderober.. Zzzzz vi tänkte ta och flytta allt några dagar innan vi ska vara ute och sen kan man städa när allt är tomt liksom. Men det blir ju svårt för dig när ni byter lägenhet. Du får hutta in allt i vardagsrummet och städa de tomma rummen.

Svar: Ja det är ju en hel del! 😱 Fick massor av tips från dig att bocka av *tackitack* ❤️
Obscene

3 Milla (den första) 😂:

skriven

Det är Milla som brukar komma med funderingar, frågor osv :) jag o mina kottar flyttade från centrum till centrum i Eskilstuna :)
Jag skriver på messenger vilken dag jag kan köra över kartongerna :) ❤️

Svar: Ja men då vet jag ju! ❤️ Började fundera på om det fanns 2 Milla 😜
Obscene

Kommentera här: