Vi har hälsat på Malcolms Morfar

Hej 

Det blev inget städ hemma idag, alltså inget städ öht förutom att plocka ut & i diskmaskinen. 

Jag & Malcolm åkte till hans Morfar istället ❤️ Det känns som ett projekt, innan man kommer iväg. Bara för att vi byter buss på stan, åker alltså 2 bussar. Man vet inte om man får plats på bussen and so on. Men det har nog inte, om jag minns rätt, aldrig hänt att vi inte har kommit med bussen ner till stan. Däremot från stan & hem, där är folk fan som galna, vardagar. Man kan stå först men 2 andra kan tränga sig före. Men det gick så smidigt idag så. Fick vänta 10 minuter på bussen från Torshälla in till stan. Nere på stan så fick vi vänta 5 minuter på bussen ut till Pappa. Ja vi var ju där på ett tjillevipp 🙂

Morfarn hade cyklat till affären, mjölken började sina. Han köpte oxå 3 förpackningar med kakor! 3! 😂❤️ Och Malcolm som gick och undrade vad Morfarn gör idag.. "Han äter nog kakor.." Vad möts vi av? Ett hav av kakor! 🙂 

Pappa lagade mat åt oss oxå, kebab i bröd. Det var jättegott! 😋 Malcolm ville inte ha, men han åt en Billys Pan Pizza senare. Ja jag köpte med mig en då vi åkte sån tokig tid 12-13, och vi hade inte ätit lunch än. 

Malcolm ville vara kvar hos Morfarn, men jag tyckte det var dags att åka hem. Klockan var ändå 16-17

Kom på när vi skulle hem. Att det är ju bara att gå från Pappa till Resecentrum, och ta Torshälla-bussen därifrån. Dels så är det knappt nåt folk på bussen då, aldrig. För "alla" går på nere på stan, centrum. Ja men sen blir det ju bara 1 buss att åka, vi slipper byten. Så så ska jag alltid göra framöver. Dessutom när vi har flyttat så är vi busshållsplats nummer 1, ännu större chans att komma på bussen.

Jag ser sen att jag knappt har varken juice eller batteri i min vape. Ja så jag handlade med mig cigg. Jag tycker ju inte att cigg smakar bra, men det går i nödfall..har man inget annat så. Men det blir desto lättare att sluta röka, eftersom att jag inte tycker om det. Köper jag snus som jag tycker om, så är jag nog fast direkt igen. Men en positiv [och den ända] med cigg, är att jag blir "mätt" på nikotinet. Vape:a kan jag göra hur mycket som helst, känner mig ändå aldrig riktigt mätt liksom. När jag är barnledig, då suger jag på vape:n hela tiden. När jag väl har cigg, så röker jag ändå inga mängder. Jag röker efter morgonkaffet & sen röker jag på kvällen; en gång när barnen har somnat & en gång innan jag sätter mig och bloggar. Det är ju inte bra, men det är väl inte allt för jävla illa heller, när man liksom har tillgång.

Jag & Malcolm var till Coop imorse 08:05 😂 Ja här är vi morgonpigga! Tanken var ju att vi skulle städa idag, innan Malcolm sa att han vill åka hem till sin Morfar ❤️ Tanken var som sagt att vi skulle fortsätta att flyttstäda. Så vi köpte svarta sopsäckar, disksvampar & ett tio-pack med wettex-dukar. Men dom finns kvar till imorgon, det är jag inte orolig för 😉 Fy fanken jag vet dom som jag har flyttstädat åt, jag vet dom som jag har flyttat åt, jag vet dom som jag har hållt sällskap när allt ställts på plats. Men ingen av dom har erbjudit sin hjälp. Som Pappa sa: -Det var likadant förra gången.. Jag skiter i det, ska fråga dom face to face! Tror att dom ska komma undan, jävla dårar! 👊🏻😂 Jag har min Pappa, det är han som hjälper mig att flytta, eventuellt 2 vänner till. Thats it! Är man många då går det ju jävligt snabbt! Bara få upp allting i lägenheten, sen kan jag sköta resten ✌🏻 Nu frågade jag min Brorsas sambo, om dom hjälper till. Jag ville inte fråga eftersom att jag inte har hört någonting från Brorsan på en evighet, men what to do?  Annars blir det fan flyttfirma, om det går att avbetala? Någon som har erfarenhet? Jag packar allting själv, vad kan det gå på att köra ett kvarter bort och hiva upp allt? Säkert flera tusen, men vafan har jag för val? Gud, min Godman kommer aldrig att godkänna det 😨 Jag sitter lite i skiten, och behöver hjälp här! Sådär, både Brorsan & N hjälper till, tackitack! 🙏🏻 Änglar! 

 Nu ska jag avsluta, ska krypa ner bredvid Malcolm ❤️Kommentera här: