Flyttlasset går..

God morgon!

Jag vaknade 03:30 idag, jag har vaknat genom natten oxå, men 03:30 gav jag upp. Det känns inte helt optimalt, jag måste flyttstäda. Tänkte ta spisen idag, jag vet inte om jag har ugnsrengöring kvar i skåpet. Annars får jag köpa nytt. Jag gillar inte att slösa pengar på Malcolm-veckan. Jag är inte lika hård den veckan som jag är ensam, då brukar jag inhandla allt som behövs på Malcolm-veckan. Men what to do? Jag kan inte be Mamma om hjälp, för att jag inte kan med att göra det, hon hjälper mig så himla mycket ändå! Jag fyller år på söndag oxå, jag har inte ens råd med fika. Jag ska kolla med min Godman om jag kan få lite extra-pengar, men det är tveksamt. Hon nallade från sparpengarna så att jag kunde köpa ett busskort. 

Jag måste ha busskort iom min DBT. Sen åker jag & Malcolm buss till Förskolan i 8/10. Men det är bara lathet, egentligen. Men vintertid kan det behövas, det beror på hur bra dom plogar. Ja men vi tar väl bussen mest för att vi kan. Jag behöver oxå ett busskort för att inte bli låst här hemma. Det sociala är oxå viktigt.

Jag fick såna där "mirakel"-svampar av Mamma igår igen. Tackitack! 🙏🏻 Jag menar dom som det redan är medel på, när man doppar dom i vatten. Jag ljög för er förut 😱 Jag trodde att det var 6-8 svampar i en förpackning, men det är 4. Jag fick 2 förpackningar förut, nu fick jag 4 till. Det går åt mer än vad man tror.

Jag ska ta spisen idag, och bakom. Det får vara skitsamma hur trött jag är, den ska tas idag! Jag får vila efteråt, om jag behöver.

Jag & Malcolm har inte flyttstädat på 2 dagar, dels så har jag varit trött, dels så har vi haft annat för oss. Som att hälsa på Morfarn. Igår var vi i 2 lekparker sen var vi hos Mormorn

Vi gick aldrig till lekparkerna i vårat nya bostadsområde. Jag vågade inte, fegade ur 😱 Men tanken är väl att vi ska försöka att hänga lite där. Det borde vara en omöjlighet att gå vilse i lilla Torshälla, men jag är precis omöjlig när det kommer till lokalsinne 😂 Men vi tog 2 andra lekparker istället, det gick ju oxå bra. Jag trodde att jag inte hittade till "Skeppet", men det gjorde jag 🙂 Jag kände igen mig när vi var i lekparken med snurr-rutschkana. 

Jag ser att min Godman inte har fört över pengar för min veckopeng som jag ska ta ut idag. Jag får messa & påminna henne senare. Det finns lite pengar på kortet, så jag tar av dom när jag köper ugnsrengöring. Jag tror att det är Mr. Muscel [stavas?] som jag tycker är bäst, det är det jag alltid använder ivf. Jag måste kolla i skåpet först utifall jag har någon kvar hemma, jag minns inte.

Jag måste ringa Felanmälan oxå. Jag gjorde ju rent fläkten när jag flyttstädade i köket. Så det som man kan lossa från fläkten, den där hållaren, där det sitter som en dyna i. Jag körde ju hela skiten i diskmaskinen 😂 Det var ju bara trasor kvar av den där dynan. Vill minnas att jag gjorde så en annan gång oxå så det känns lite pinsamt att ringa om samma tabbe igen 😜 Ja men vadå den har ju samlat på sig fett så hur ska jag få rent den annars? Lägga i blöt med Yes kanske, jag vet inte.

Dom som bor i min blivande lägenhet, dom hörde av sig igår. Dom måste vänta till den 25:e innan dom kan flytta, för dom ska hyra en lastbil. Den 25:e är en torsdag, så då kan inte jag, för endel som ska hjälpa mig med flytten, jobbar på vardagarna. Jag vet inte om nägon av dom jobbar helg oxå, men jag hoppas inte det 😜 Ja men dom kan flytta den 25:e men jag sa då att jag måste flytta på en helg. Så flyttlasset går lördag den 27:e! 💃 

Lördag den 27:e känns som en bra dag att flytta på. Jag har tid på mig att både städa & packa. 

Sen fyller jag år nu på söndag den 14:e Oktober. Jag ska inte fira, men Mamma kommer över på kaffe. Jag ska bjuda Brorsan & N oxå. Men det blir inte något storfirande, men den som vill ha kaffe den får. Jag tycker att barnens födelsedagar är viktiga, men jag har slutat att fira min egen. Jag är ju vuxen så det känns inte direkt nödvändigt. Jag tänkte be min Godman om en extra slant så att jag kan köpa kaffebröd, men jag vet inte, jag tror att jag skiter i det. Dom pengarna kan behövas till annat än till min födelsedag.

Apropå flytthjälp. Jag ska kolla på Facebook om jag lyckas ragga lite folk där. Men annars funderade jag på flyttfirma. Men hur mycket kostar det, egentligen? Om jag packar själv alltså. Någon som vet vad det kostar och går det att ta på avbetalning? Tveksam till att min Godman tillåter det dock. Men vafan ska jag göra när jag knappt har någon flytthjälp? 😳 Någon har sagt att han ska hjälpa till, men jag törs inte ta upp det med honom för jag är så rädd för om han har dragit sig ur. Han har ju varit flyttgubbe så det är ju optimalt att ha honom med ✊🏻 Jag ska messa honom idag, det är "bara" att göra. 
1 Erika:

skriven

Min man jobbar på flyttfirma, han säger att det är mycket att väga in, hur många saker, hur många/tunga möbler. Finns det hiss? Hur många flyttpersoner behövs? Hur nära porten kan man köra lastbilen? Osv osv. Men räkna med minst 1000kr per person. Gissar på att minst 2 behövs, så 2000kr där, sen hyran av lastbilen 1000kr. Ligger flyttfirman långt bort så räknas starttiden från firman, så tar det en halvtimma att köra är det ju en halvtimma som går bort bara där. I runda slängar kostar en flytt, som redan är packad, 5000kr

Svar: Oj det var en hel vetenskap det! 😳 Och visste kostar det.. Jag tror att jag har fått ihop någon mera ivf.. 🙂 Tack för att du kollade upp! ❤️
Obscene

Kommentera här: