Elchocker & smink

Mitt i natten.

Hej, det är mitt i natten här. Jag vaknade 01:30 & kunde inte somna om. Klockan är nu 02:18. Det vore ju toppen om jag kunde få ett par timmar till, alarmet ringer klockan 05. Jag hoppas inte att jag nu kommer in i en period igen där jag knappt sover 😩 Min v.b medicin som jag har beställt har inte kommit än. Det hade gått fortare om jag beställde den via mitt Apotek. Det måste ha blivit något fel vid beställningen! Jag trodde det var min Nitrazepam som var på recept, det hade förklarat varför jag inte får hem den, man får aldrig benzo på Posten utan det måste man gå & hämta ut. Men det var ju ett annat namn för Nozinan som jag har ligga på recept. Jag får gå till något Apotek idag.

Jag har min DBT idag så något Apotek i stan borde ha min medicin. Men helt ärligt; jag vet inte om jag ska gå på min DBT idag, jag har sovit 4 timmar.. 😴 Galet trött men jag kan inte somna om. Det är ett jävla skit! 

Jag hoppas att jag inte är påväg varken upp ⬆️ eller ner ⬇️ Att lägga in mig är inte ett alternativ. Då måste jag lösa den biten hemma med dom medlen som jag har. Det spelar ingen roll hur safe ni säger att ECT är.. Inga elchocker i min hjärna! Däremot säger jag ingenting till er som står bakom denna metod, ni får gärna gå denna behandling. En fråga; när man ger hjärnan elchocker, bränner man delar av hjärnan då? Hur som så är det helt sjukt att man drar ström genom hjärnan år 2018. Men det här är min åsikt, är du av en annan åsikt så är det naturligtvis inga fel i det. Jag är Öppenvården och Slutenvården tacksam över mycket ❤️ Men att elchocka hjärnan, då är man fan psykstörd! Jag är övertygad om att det finns fler biverkningar än vad Psykiatrin ger sken av; tappa närminnet en liten stund & lite huvudvärk säger dom. En liten stund? Jag vet ivf ett par där stora delar av livet har blivit raderat och jag är övertygad om att det finns, säkert massor av andra biverkningar. Jag tror att man kan ta reda på det med en enkel googling, men jag är för feg. Jag tror oxå att man kan bli ett jävla kolli om det vill sig riktigt illa. Men det är vad jag tror. Jag vet att ECT har hjälpt många, många. Men det blir inga jävla elchocker i min hjärna, jävla galningar! 👊🏻 Man elchocker hjärnan, ivf dels, för att utsöndra serotonin. Men det finns det medicin som gör så jag går hellre den vägen. Det finns riktigt obehagliga biverkningar på mediciner oxå, absolut. Men som sagt, jag kommer ivf slå mig blodig för att inte få några elchocker i min hjärna. Fan i helvetet vad fel det kan gå! Pappa var så jävla rädd för att jag skulle få elchocker sist jag var inlagd, så han kunde fan inte sova. Jag förstår honom, rena rama skräcken att ens barn ska utsättas för det! 

Vi går över från elchocker till smink 😬 Jag hade 2 fel igår. Ja även solen har sina fläckar 😉 Jag skrev först att min BB-cream inte täcker särskilt bra. Den är förstås inte heltäckande, men den täcker ändå helt okej. Jag använde den igår & man kan bygga upp den [ganska] så bra, lager på lager. Rodnaden och min finnar dämpas endel. Jag får en jämnare färg. Jag tror att en BB-cream är snällare mot min problemhy. Men det är bara vad jag tror.. Sen skrev jag att mitt läppstift Danger bara ger ett lila skimmer om man använder den utan läppenna. Det trodde jag för det var precis så det blev när Make Up Store la bara läppstiftet på mig, med pensel. Men använder jag mig av att applicera med läppstiftet, så blir färgen mörk. Lite för mörklila för min smak. Men efter ett par timmar så är färgen perfekt! Jag kanske borde bygga upp färgen med pensel, till den nyans som jag vill ha. Bara det att en pensel från Make Up Store kostar ett par hundra 😮 Jag beställde från Wish förut, värdelösa! Jag får hitta något mellanting.. F.ö så behöver jag ett nytt franslim. Jag har svart nu, bara för att det vita var slut när jag köpte mina fransar. Vitt franslim ligger knappast som nr. 1 på min behöver-lista men jag behöver det ändå 😂 Jag fyller år snart så man kan väl önska sig? 😄

Jag fyller som sagt år snart. Mamma frågade igår vad jag önskar mig. Jag sa att jag måste tänka 😬 Jag funderar på att önska mig ett frisörbesök. Alltså både klipp & färg. Det går väl inte att göra så mycket med mitt hår, men att klippa rent lite runt öron & så går ju. Färga håret går oxå. Alternativet till att spara presentkortet går ju oxå, tills jag har fått lite mera längd. Jag är lite sugen på orange hår. Inte knallorange, utan jag tänker mig lite mer strawberry blonde eller peach. Om ni förstår hur jag menar? Det ända negativa med att gå & fixa håret hos Frissan, det är att jag inte har råd att hålla efter håret. Att färga hemma är inte ett alternativ för mig. Jag kan sträcka mig till att använda mig av en färgbomb. Men jag är så mörk så det skulle inte bita på mitt hår förutom mörka färger, eventuellt nåt violett. Jag vill inte ha mörkt hår, och jag vill heller inte ha klimakterie-rött hår heller. Kom igen, ni vet hur dom ser ut 😂 Jag vet inte om jag ska önska mig ett presentkort hos Frissan.. 🤔 Det skulle ju vara skönt att få bli lite bortskämd, men.. Hur som. Vilken färg skulle du tycka att jag skulle färga till? 🙂

(null)

Bild tagen igår när jag väntade på att få gå in & hämta Tuva ❤️ Tyvärr så syns inte mitt hår. Eller tyvärr, det ska vi vara glada för, för jag ser himla lustig ut! 😂 Ni ser ju läppstiftet ivf, det är mörkt även utan läppenna. Nu har jag ju ett filter på denna bilden så den gör sig inte helt rättvis. Men med det sagt så kommer jag att använda läppennan till det här läppstiftet, för som jag minns det ivf så blir resultatet snarlikt. Tuva sa igår att hon trodde att jag hade svart läppstift när jag kom & hämta henne igår 😮 Jag vill verkigen inte ha svart läppstift, men mörklila är ju inte långt ifrån. Läppstiftet är dock snyggast efter ett par timmar, mer lila-lila. 

Fan vad jag är kreativ med skrivandet nattetid 😉 Det är då jag är som bäst, om ni frågar mig. 


Kommentera här: