Coop x 3

Hej!

Det blev inget blogginlägg igår, jag var helt slut när kvällen kom 😴 

Min & Malcolms dag, herregud:

Jag hämtar honom 12:30. Då går vi till Coop för att köpa sopsäckar. Jag minns inte vad vi handlar, men inte sopsäckar. Kommer hem; inga sopsäckar 😅 Vi går tillbaka, för vi har glömt en påse med kläder, snutten & blöjor på Coop. Kommer hem; inga sopsäckar 😅 Ah sen orkade jag fan inte gå mer, men gick en sista gång, efter ett par timmar. Den 3:e gången så fick vi med oss sopsäckar. Jag var så irriterad så jag köpte 2 rullar med sopsäckar, det var Malcolm som ville gå, galning! 😂 Malcolm fick en Calippo 🍦

Så vitt jag kan minnas, så tog vi ingenting där vi behövde sopsäckar, jag hade likagärna kunnat köpa sopsäckarna som idag 😅 Men det visste vi ju inte då.

Jag minns inte ordning & sådär för mitt huvud är som en jävla gröt. Men jag tvättade den ena mattan, den andra gick inte in i maskinen. Så den fick jag kasta. En värdelös matta som knappt går att dammsuga, är alltid skit kvar. En matta med "bara" tyg, alltså ingen lugg. Blä! Men snygg var den! Den mattan som jag fick in i maskinen, fick jag kasta ändå, för den fick jag inte helt ren. Hiva! Hiva! Hiva! 

När jag tar bort mattan från Tuva & Lovis rum, så får jag en mindre chock! Det var färg, under mattan. Inte på undersidan av mattan, utan på golvet, under mattan! 😳 Alltså mattan har setat fastkilad under en byrå & under en soffa 😳 Hur kan det vara färg..där? Ja men som tur var så hade jag mera T-Röd hemma. F.r.o.m nu så sker allt pyssel vid köksbordet, utan undantag. 

Ivf.. Jag & Malcolm packade ner alla bestick, alla vassa knivar, utom 1, liten. Vi tvättade, hängde & på kvällen så packade vi ner gardinerna. Jag har två gardiner till att skölja upp, i Tjejernas & i Malcolms rum. Det ska jag göra idag för det fanns inte mera plats på tvättställningen över badkaret. 

Vi har tagit ner alla gardinstänger, dammat av. Sen la jag, inte gardinfästena, utan dom man pluttar i fästena, i en fryspåse som jag tejpade runt själva gardinstången 👍🏻 

Malcolm har klistrat alla mina post-it lappar runt vardagsrumsbordet 😅 Inte alla, men en hel del kan jag säga 😜

Jag har ju packat ner sagoboken, så igår kväll så fick jag hitta på en egen saga till Malcolm:

Jag: "Det var en pojke. Han var 3 år med ljust långt hår. Han hade mycket spring i benen.."

Malcolm: "Mamma! Det är ju precis som jag!" 😄

Klockan 20:30 så sov jag 😴 Därför blev det inget blogginlägg igår. Vi behövde duscha & Malcolm somnade klockan 20

Jag tackar som sagt för att Förskolan finns 🙏🏻 Jag tror att jag måste köpa nya post-it lappar idag 😜 Jag vet inte hur jag ska lägga upp dagen faktiskt, min hjärna har stängt av, helt. Jag skulle behöva hjälp, faktiskt. Jag liksom irrar omkring. Jag måste samla mig, ta en sak i taget. Jag ska tvätta upp dom sista gardinerna nu. Malcolm äter frukost så jag kan inte köra på fullt, han måste få äta ifred. Jag lämnar Malcolm på förskolan nu klockan 08, sen tänker jag att jag får ta rum, efter rum, efter rum. Dom flesta rummen är ju tomma. Men köket, skåpet över micron måste jag ta. Det är såna här skvättar liksom. Det gör mig galen! Men som tur är så har jag till lördag på mig. Jag får be Brorsan komma över på torsdag, eventuellt. Nu ska jag starta tvättmaskinen!

Kommentera här: