Post-It lappar

God morgon!

Jag vaknade strax efter klockan 06 idag. Jag kommer att sova någon timma till sen. Jag är van att gå upp tidigt, jag är morgonmänniska. Men dagarna blir lite kämpigare när jag håller på att rensa & packa, det är ju vad jag gör mestadels av min tid. Men kaffepaus måste man ha 😜

Jag har för det mesta ogillat söndagar, dom är så långa och sega. Numera så älskar jag söndagar, för då kommer Malcolm ❤️ Jag vet inte hur dags jag hämtar honom idag, jag tänkte packa lite mera först. Jag har ren disk i diskmaskinen, det är väl mycket av det som ska packas ner. Jag har endast 2 tallrikar, 2 glas & 2 kaffemuggar uppe. Jag måste packa ner besticklådan & lådan med vassa knivar & saxar. Jag gör nog det innan jag hämtar Malcolm idag:

*Besticken
*Vassa lådan

Resten av lådorna/skåpen är är tomma. Jag måste ta städskåpet - har glömt bort. Räcker det om jag låter *dammsugaren, en *hink & en *trasa vara framme? *Städmedlet oxå förstås, det med klorin i. *Diskmedlet måste jag ha, givetvis. Klarar mig inte utan *disktrasa & *disksvamp heller. Har jag missat nåt?

Jag ber om ursäkt för mina så otroligt tråkiga inlägg just nu. Men mitt liv består av att rensa, kasta & packa. Det består oxå av att planera; vad kan jag packa ner. Vart ska jag packa ner det?

Jag har ju exempelvis min iPad, det är ju inte som att den kommer att ligga i en kartong precis. Den ska jag ha i ryggan, som jag hela tiden kommer att ha med mig. Däri måste jag lägga saker så att man kan gå på toaletten i nya lägenheten. Finns liksom inte tid att börja leta efter sånt bland flertal kartonger, skulle få bryt 😂 Ja man kan ju lägga allt sånt i en påse oxå men den hamnar väl i släpet av bara farten. 

Det bara snurrar i mitt huvud så jag vet inte ens vad som är klart 😳 Malcolm har tur, hans saker ska inte packas ner i kartonger. Han har 2 cylindrar med leksaker i, sen en fyrkantig förvaring med en uggla på. Det känns helt perfekt eftersom att det är Mamma-vecka nu. Han har ett bord med en tågbana på, men det är väl bara att lägga delarna i en påse & slänga i förvaringen med ugglan på? Sådär dagen innan, eller samma dag tänker jag. Samma sak med lego"backarna". 

Ni kanske tycker att min planering är dålig, det är för att den är det. Det känns mest som att jag försöker att överleva den här flytten. Jag har siktet inställt på att få ner allt i flyttkartonger och/eller säckar. Ingenting får glömmas! Men jag har en strategi; jag ska få rum för rum, kolla alla dörrar & lådor. Allt göra som är kvar, ska jag skriva upp på post-it lappar & sätta upp på kylen. Sen tar jag bort en post-it lapp för varje sak som jag har fått gjort. Kom igen, det är väl planering om nåt! 😎 Nu känner jag plötsligt att jag har koll på läget! 

Sen har jag ju jordens bästa hjälpreda, Malcolm ❤️ Jag vill bjuda hem Tuva & Lovis idag, men hur schysst? Alla deras saker är nedpackade i kartonger. Tror ni att dom skulle "överleva" med endast Malcolms leksaker? Med sig själva & oss som sällskap? Springa ute med kompisar? Dom kanske vill hjälpa till? Vara min högra hand? Dom kanske bara trivs as-bra i sällskapet. Jag ska nog prata med deras Pappa! Kanske.. Förstår ni hur jag tänker? Tänker jag helt galet? 

Ja min hjärna ur lite owerwhelmed just nu så jag är mera än tacksam om ni hjälper mig att styr upp det här! 

Tacksam över Förskolan? Yes I am 🙏🏻 Det är inte mycket kvar, men däremot så dyker det hela tiden upp: "Ja just ja!" Därav post-it lapparna. Dom kommer att vara till stor hjälp. Bara se alla måsten försvinna. Där har jag nog fått till det! 

Det finns pant i Mackans rum, måste panta. Han har en papperspåse, måste kasta. Dom har väl stått där 1 år.

Jag har 2 mattor: i mitt vardagsrum, 1 i Tuva & Lovis rum. Dessa mattor väger ingenting, jag ska köra dessa mattor i tvätttmaskinen. För får jag dom inte rena, så ska dom kastas! End of story!  Jag vet att man inte ska köra mattor i tvättmaskinen 😅 Jag körde ju Pride-mattan som jag har vävt. En mindre matta som väger bly! Då klarar väl maskinen två mattor som väger zero. Jag vet inte hur ni hade gjort, men jag tänker ivf chansa! 💃 Ena slänger jag in direkt efter detta blogginlägg 🙂 Man måste chansa här i livet!  

Nu ringde Malcolm miss nyss ❤️ Jag måste hinna sova, eventuellt att jag ska packa lite innan han kommer 😘 

Men först: mattorna 😅

1 Maria:

skriven

Vilken bra ide med postit-lapparna! Det ska jag testa här hemma med när jag har lite väl många projekt på en gång. 🤓

Svar: Ja det är ett bra tips 😄👍🏻
Obscene

Kommentera här: