Denna jävla packning!

Hej!

Jag hann inte blogga imorse för Plutt vaknade strax efter mig ❤️

Jag lämnade Malcolm på Förskolan imorse, sen åkte jag hem för att packa.

Jag tror att jag har packat allting nu, tror. Jag har grejer i lilla förrådet inne, men det, tycker jag, är saker som man tar som det är. Jag har lite saker här & där. Tvätt/sköljmedel i klädkammaren, vape & juicer på databordet, Malcolms inhalator på databordet, pennor, lite kläder i klädkammaren, jag ser två små plastlådor nu framför mig på golvet. Lägger man dom i flyttkartonger eller tar man dom som dom är? Jag har 1 1/2 hylla på väggen, orkar inte skruva ner dom med mejsel. Lånade Grannens lilla skruvdragare men sen verkar inte orka. La den på laddning igen + nu hela morgonen, den lyser fortfarande rött? Jag ska prova igen nu på e.m. Tänk om jag har förstört spåren i skruvarna? Dör! Jag har ju tagit i som en galning! Brorsan kanske har en skruvdragare av den starkare sorten? Nu ser jag att jag har en handduk/klädhängare över dörren. Suck! Jag ser wi-fi:t, det ska väl kastas antar jag, Någon har ju inte tagit det med sig. Hur fan ska jag ens nå att få ner alla dessa lampor? Vad mer? Lite saker i badrummet, tandborstar, deo. Malcolm har ett plåster på vardagsrumsbordet. Han kom med det till mig, vi skulle ju packa ❤️ Jag har porslin i köket, men bara för oss två. Det ska ändå packas ner. Jag tar en kartong och bara hivar ner, allt i samma låda. Men jag har tänkt till lite; i resväskorna ska jag lägga viktiga, och mindre viktiga saker. Viktigt som i Malcolms medicin. Toapapper & en ren handduk till händerna. Sånt som vi behöver direkt i nya lägenheten. Kaffebryggare, jag tänker ivf dricka kaffe när allt är uppe i lägenheten. Jag tror även att min Lillebror vill ha kaffe då. Han stannar ju kvar & skruvar ihop bäddsoffan & fixar tv:n 🙏🏻 Ah men alltså om ni förstår, allt är nedpackat, typ. Men det är ju fan grejer överallt! Jag har tvätt som hänger på tork i sovrummet. Nu ser jag 3 ljus på en bricka på vardagsrumsbordet. Jag vill fan bara dö! Jag får inte ordning, ingen struktur!

Jag vill kanske inte dö, men det känns som en bra utväg för att slippa det här! Vill bara ta en överdos & slippa precis allting som har med denna flytt att göra! 

Nu har jag ansvar, annars hade jag minst, hällt i mig en flaskan sprit. Men det kan jag inte göra nu, för jag har ansvar.

Kommentera här: