Hem till Mamma

Hej!

Jag somnade 20 igår & vaknade 22. Jag kunde somna om efter några [?] timmar, men jag minns inte när. Hur som så sov jag till 07. Jag tvättade upp min värmefilt inför höst/vinter, det gjorde jag inatt. Kände på värmefilten efter 2 1/2 timma, den var redan torr 😳 Ja så jag gör som jag alltid gör, lägger filten över lakanet så att jag ligger direkt på den. Den stänger av sig självt efter 3 timmar, så det är bra. Jag älskar ju värme, hatar att frysa så det var himla härligt.

Jag vaknade som sagt 07, nu är klockan 08:13. Jag har druckit mina 2 koppar kaffe vilket smakade bra. Enligt mig är morgonkaffet det godaste på hela dagen 🙂 

Jag ska över till Mamma sen. Jag måste låna datorn för att skicka in mitt nya hyreskontrakt till Föräkringskassan, så att jag eventuellt får bostadsbidrag, och rätt summa. Jag är nästan säker på att det blir en kopp kaffe hos Mamma oxå 🙂 Jag har ju en egen dator, men jag har ju inget internet. Eventuellt att det går att fylla i formuläret & bifoga filer via mobilen, jag vet inte. Hur som, när det kommer till sånt här så får jag en bättre översikt med datorn tycker jag.

Jag behöver ringa:

*Internetleverantören
*Elbolaget
*Adressändring

Men jag får nog lugna mig med det, jag vet ju inte när vi flyttar. Kontraktet gäller från 1 November, men det är oss emellan när vi ska byta lägenheter med varandra. Ja så jag får lugna mig. 

Vi får se när vi byter lägenheter. Jag kan ju bara på en helg. Eftersom att Någon ska hjälpa mig att flytta, & han jobbar ju i veckorna. Hur tacksam är jag inte att han hjälper till då? 🙂 Pappa kommer att hjälpa mig att flytta oxå. Sen har E [inte "min" E] erbjudit sin hjälp, hur snäll är inte hon då? Jag ska fråga R om han kan hjälpa mig att flytta, eventuellt att han kan samåka med den här andra E? Det är ingen idé att fråga Brorsan, jag har inte hört av honom på en evighet. Vem kan jag mer fråga? Om R vill hjälpa mig, då har vi Pappa, Någon & R som kan bära tungt. Det kanske skulle vara hjälpsamt med en till.. Jag får väl efterlysa på Facebook, men där svarar ju ingen. "Alla" vänner försvinner ju *poff* när det kommer till att flytta. Men då vet man vilka som är vänner & vilka som inte är vänner. Så det kan vara skönt att dom rensar ut sig själva 😉 

Jag får se när jag ska till Mamma. Jag ska ivf ta en dusch här nu snart. 

Jag har ringt Vårdcentralen oxå, dom ringer upp mig vid 12. Jag måste få hjälp med min acne, och jag måste ju börja nånstans.
1 Erika:

skriven

Usch, vet exakt hur det är med att flytta. Vi flyttar nu 1 Dec. Tur nog att vi är två i alla fall.. Men ändå, det blir tungt. Sen har B diskbråck också..

Svar: Jag älskar egentligen att flytta, eller ah..jag älskar den här nystarten. Men allt runtomkring 🤮 Flyttar ni till större? Ja ni har varandra, kan vara skönt. Men fy vale för att ha diskbråck på det :(
Obscene

Kommentera här: