Jag vill ligga i koma till lördag e.m

Hej!

Jag lämnade Malcolm Förskolan imorse. 
Sen åkte jag direkt in till stan. Annars hade det i princip bara varit till att hem & vända. Jag behövde alltså köpa nya flyttkartonger. Fick det gå bra? Nej. Jag hade bestämt mig för att köpa stora flyttkartonger, dom kommer i 5-pack. Jag behöver nog bara 5, men tänkte att jag köper 2 styckna så att jag får 10, för jag tänker inte ge mig ut igen. Better safe than sorry, liksom. Vad händer? Dom är slut! Jag var på bristningsgränsen! Jag tänkte att jag lägger mig ner platt på marken. Men det måste ju finnas någon lösning! Det fanns flyttkartonger, fast mindre. Ja men om jag hade tänkt mig 10 stora, så fick det bli 12 små istället. Better safe than sorry. Jag har ju fått massor av reklam av Mamma att packa i, men det börjar verkligen sina. Hittade bubbelplast bland flyttkartongerna, perfekt! 2 x 20 meter, alltså 40 meter bubbelplast 😅 

Att få bära 12 breda, tunga & otympliga flyttkartonger tillsammans med 2 rullar bubbelplast. Jag dör! Jag höll på att börja gråta 😭 Jag tänkte att jag ber någon att hjälpa mig att bära, men jag vågade inte! Efter 100 stop & vilopauser där jag är påväg att bryta ihop:

På bussen: "Ursäkta mig, ursäkta..jag behöver bara komma..förbi.."

Från bussen & hem, samma visa. 

Hem kom jag till sist 😭 Så jävla trött! Jag packade hemma, som en galning. Man har mer saker än vad man tror..

Jag vilade 1 timma innan det var dags att hämta Malcolm ❤️ Han vill till lekparken, såklart. Men jag hinner verkligen inte! Så ledsen över det är jag 😭 Men Morbror  kom för att hjälpa oss att packa.

Min Lillebror är ju världsbäst! ❤️ Vi packade, och jag tror att allting är nedpackat nu. Jag går runt & tittar, öppnar lådor & skåp, det är tomt överallt.. Jag bad Lillebror att ta ner alla taklampor, så det är kolsvart ute. Vi har tänt en liten lampa som vi har bredvid oss, vi har ljuset från tv:n. Det lyser i min klädkammare, i lilla & stora badrummet. Det lyser från den där lampan i köket, den som alltid sitter där, det lyser från fläkten. 

Det är möbler & saker som ska till tippen, Någon kör lasset lördag morgon. Det är svårt att strukturera upp. Jag vill ha in alla kartongerna i ett rum, staplade på varandra. Men det går inte. I vardagsrummet så har vi min soffa som ska till tippen, och databordet. I mitt sovrum har vi min dubbelsäng, den ska inte till tippen, men vi måste sova i den natten till lördag. I Tuva & Lovis rum så finns deras våningssäng, den ska skruvas ner & tas med. Jag har glömt att skruva ner den, jag får be min Lillebror att skruva ner den lördag morgon. I Malcolms rum är..alla hans saker. Det är en säng + saker som man tar som det är. Alla hans fordon.. Jag har inte ett rum där man kan ställa alla kartonger 😭 Nu står det kartonger i vardagsrummet, i köket, i Tuva & Lovis rum. Kanske står det kartonger i hallen oxå? Jag förstår att man packar möbler först, och sen kartonger. Eller jag tror det ivf? Vi får väl skuffa undan, det är inte som att jag har ställt någon kartong mitt i gången, och det är inte i takhöjd heller. Jag vet bara inte hur jag ska strukturera upp bättre, Lillebror vet inte heller. 

Jag står mellan två val iom att jag inte kan bättre. Antingen bryta ihop & börja gråta, eller bli arg. Om någon säger någonting så kommer jag antingen bryta ihop & börja gråta, eller så kommer jag att få ett vansinnesutbrott! Just nu så orkar jag inte bry mig, jag gör verkligen inte det. Jag har haft hjälp av min Lillebror & hans sambo vilket jag är otroligt tacksam för, annars så har jag inte fått ihop det här. Utöver det så har jag varit ensam om att rensa, en 5:a på 122 kvm där det har bott 6 personer i 4 års tid. Det är inte helt skitlätt. Jag har även haft Malcolm hela veckan, han är 3 år. Jag har oxå packat en 5:a på 122 kvm där det har bott 6 personer under en period på 4 år. Jag har fått höra "Jag tycket det är mysigt att rensa.." Personen har aldrig rensat & packat en lägenhet med 5 rok 122 kvm där 6 personer har bott under en period på 4 år. Personen är dessutom barnlös, hon har inget ansvar över andra människor. 

Jag har bett om hjälp med det här, jag har bett om hjälp flera gånger. Jag har 2 personer i mitt liv som har hjälpt mig med det här, det är min Lillebror & hans sambo. När flytten är över så kommer jag att kasta resterande människor åt helvetet. Jag skulle kunna göra det nu men jag har inte tid. 

Kommentera här: