~ Så tacksam!

Hej!

Brorsan & hans Sambo har varit här för att hjälpa mig att dels; rensa, kasta & packa ❤️ Hur snällt? 😭 Dom har jobbat som galningar! 😳 Så jävla effektivt att ha hjälp av Lillebror & Sambo. Faktiskt dom ända som har varit här & hjälpt mig med att just att rensa, kasta & packa. Vart är mina s.k "vänner"?

Jag har  ont i min kropp, & knopp. Jag har ont i fötterna, ont i ryggen & jordens huvudvärk. Alvedon biter inte på mig, inte ens Alvedon 665 x 2. Det som en gång hjälpte mig var Treo. Men det vet jag ett par som är beroende av så jag törs inte riktigt. Det är iofs inte ofta som jag har huvudvärk, men nu iom flytten så har det blivit endel huvudvärk. 

Jag vet inte hur många vändor det blev till soprummet, men kanske 3, på ett ungefär. Då är vi 3 personer som bär ner. Det är endel.  Ja bland annat så, när jag flyttade ihop med Någon så hade han säkert 30 coca-cola glas. Såna man för på Mc.Donalds. Jag har alltid ogillat dom där glasen, ställt dom högst upp i skåpet, eller överst liksom. Men gillar han såna glas, så ska han givetvis såna glas ha. Nu hivade jag allihopa & det kändes  himla bra! 😂 Någons kaffemuggar stod kvar i skåpen, hivade. Bebissakerna 😭 Malcolms yttepytte-tallrikar, lite större tallrikar, nappflaskor, drickflaskor. Ja, allt! Jag hivade alltihopa 😭 Ja sen fanns det skålar & glas som barnen har använt när dom har målat med vattenfärger. Hur kan vattenfärger inte gå bort? 😳 Hivat! Burkar med borttappade lock, you name it! Hivat! Jag kan inte ens se proportionerna av allt detta, i ett skåp 😳 Men hur skönt känns det inte då, att få rensat 😄 Det känns ju hur skönt som helst! 

Jag försöker komma på exakt vad jag har att hinna med till nästa lördags:

*Packa ner tallrikar 
*Besticklådan
*Vassa lådan
*Rulla in madrasser i sopsäckar [brorsan!]
*Ta ner gardinstänger
*Få rent gardiner
*Slänga Tuva & Lovis stora matta

Ja men sen har jag ju igång tvättmaskinen för att jag tvättar upp, dammar av. Jag vill inte få in en dammsmula i min nya lägenhet 👌🏻 

Tuva & Lovis kläder är nedpackade, Malcolm har sina kläder kvar. Han kommer ju imorgon, lilla fisen ❤️ Jag ska be hans Pappa slänga med lite jeans, för vart hans jeans här har tagit vägen, det har jag ingen aning om 😳  Mackan har sina kläder hos sin Pappa. Mina kläder? Jag har väl 3 byxor & kanske 5 tröjor uppe. Allt annat är nedpackat! 

Mackan kommer fortsättningsvis att bo hos sin Pappa. Vilket betyder att Malcolm får ett eget rum i den nya lägenheten. Jag slipper ha Malcolms alla leksaker i vardagsrummet 🙌🏻 Jag är inte längre lika bekymrad över alla hans fordon 😜 Alltså; Tuva & Lovis delar rum, som dom gör redan nu. Malcolm får ett eget rum, som han har redan nu. Nytt för oss är att jag hamnar i vardagsrummet, det gör mig ingenting. Jag har ju köpt en ny soffa, en bäddsoffa 😴 Sen har jag köpt en antik säng från Frankrike, som jag köpte för 2.000 kr. Men den tänkte jag ha som extrasoffa bara, den måste saneras först! Ja men möjligheterna finns. Eventuellt så får min dubbelsäng rum i vardagsrummet, men det beror på hur det ser ut. Jag vet att det kan se hur mysigt som helst ut. Men det kan oxå se..tacky ut.

Jag har ju två "Hästens"-madrasser i min dubbelsäng. Dom ska hivas! Det känns som att allt ska hivas, men faktiskt, det mesta. 

[nu sprang jag över till Grannen & fick 2 Ipren] ..som jag egentligen inte får äta, men hysch! 

Ivf. Mamma har 2 madrasser hemma som dom inte använder. Dom har bara legat, under sängen på landet. Nu kommer vi till; man tar vad man har. Jag vet inte hur djupa hästens-madrasser är, men kanske..20-30 cm, med bra fjädring. Alltså man sover som en kung! 👑 Mammas oanvända madrasser kanske är.. 5 cm..skumgummi. Vad har jag för val? Mitt andra val är att vara utan, och det vill jag inte. Jag funderar på om det på något vis går att köpa en bigbaraboom bäddmadrass attt lägga över. Vad kostar en sån? 🤔 Jag har t.o.m för mig att Mamma sa att dom madrasserna inte fungerade för dom, för att dom var för mjuka? 5 cm skumgummi blir till en för mjuk madrass? 🤔 Men det beror ju helt på, ens kropp..ryggen. Alla är vi olika så hur som. Jag är otroligt tacksam över att jag får madrasserna & jag tror att det blir bra 🙏🏻  Det kommer att ta lite tid, men det kommer att bli bra ❤️
1 Anonym:

skriven

Tänk på att du kan få böter om dom kommer på dig med att inte sortera och att lägga in möbler m.m i soprummet.
Fick böta för att jag gjorde likadant som dig när jag skulle flytta från riktatgatan till Säby för några år sedan.


Svar: Oj! Det har jag inte ens tänkt på! Törs inte kasta en pinal nu, lika bra! Tack för att du sa!
Obscene

2 Anonym:

skriven

Jo :/ vet hur det är när man Rensar mm men ja tycker de e ganska skönt å va själv när man gör det / E

Svar: Ja alla är vi olika 🙂 Jag har ju lite mer att rensa eftersom att jag bor ensam i en femma på 122 kvm.
Obscene

3 Maria:

skriven

Det brukar kunna bli bra med någon skärmvägg, eller ett draperi i mellan om man har sängen i vardagsrummet. Såg nångång någon som hade vitt tunt draperi o ljusslingor. Det låter kanske tacky haha men iaf på bild var det väldigt snyggt! Har du Pinterest? Där finns det säkert mycket inspo till säng i vardagsrum.

Svar: Ja det har jag sett nångång, det är ju jättefint! 😍 Ska kolla inspo på Pinterest 😄
Obscene

Kommentera här: