Medicinändringar

Hej mina läsare!

Jag känner såhär rent spontant att jag måste ändra i mina kvällsrutiner när det kommer till medicinerna. Jag tar 2 olika sömntabletter klockan 20, sen tar jag insomningstablett vid 21. Dom som jag tar vid 20 gör att jag är för trött för att blogga där när jag går och lägger mig. Så jag ska nog skjuta fram dom till 21 dom med. Jag vill gärna blogga både morgon & kväll. 

Nu hann jag inte blogga imorse pga rekordsov. Jag sov till 07:30 😳 Men jag har varit uppe inatt 2 gånger så sömnen har inte varit optimal för det.

Jag hade Läkarbesök igår. Någon utskrivning kom inte på tal men hon ändrade i mina mediciner:

* Höjde Lamotrigin 
* La till Melatonin 
* Sänkte Abilify
* La till Nozinan

Jag äter ju Oxascand mot min ångest, men den hjälper inte så jag bad dom att ta bort den. Jag tycker inte att Nozinan hjälper heller. Jag vet inte vad vi ska göra mot min ångest. Har ni ångest, och hur hanterar ni den? Avdelningsläkaren är försiktig med att skriva ut läkemedel där tillvänjning kan förekomma. Men visst, jag fick ju Oxascand. Men hjälper det inte så hjälper den inte, så kan det ju vara. 

Nu sover jag på: melatonin, propavan, nitrazepam & stilnoct. Jag sover fortfarande inte.

Igår var jag på stan för att möta upp min Piercare, jag behövde fler labrets till mina cheeks. Men vet nu att jag behöver än längre. Jag hade en läkstav i men var tvungen att byta sida pga infektion. Jag borde ha båda läkarstavarna i, men den andra är hemma..någonstans. 

Jag tog en fika med en vän oxå. Dels för att hon är grym, dels för att jag behövde min jacka som jag hade glömt hos henne. Men mest för att hon är grym, naturligtvis 🙂 Jag tog en milkshake med jordgubb & vit choklad 😋 Vi var på Espresso House. Sen köpte jag en spegel som kan stå på bordet, jag behövde den när jag bytte piercingar. Jag når ju fan inte upp helt till badrumsspegeln 😅 Plus att det är ett handfat ivägen. Det var ett jävla skit med mina piercingar, Personalen fick hjälpa mig med den ena. Den andra fick hon inte att gänga i, men till sist så fick jag i den. 

Jag orkar inte göra någonting idag. Eventuellt att jag måste gå & köpa cigg. Men då går jag bara till Sveaplan, det ligger här i närheten. Jag vet att jag har ett paket cigg inlåst i mitt skåp, men man [jag] röker ju olika beroende på hur jag mår. Jag vill gärna ha 2 paket här så att det finns. Nix, jag får inte använda min vape på avdelningen, men jag får den när jag går ut. 

Jag försöker att skriva i mitt block, jag försöker att måla. Men jag har ingen ro i kroppen, inte alls. Jag sover nog mest, tror jag. Ibland sitter jag i allrummet.

Nu ska jag antingen sova, eller ta en dusch.

Jag hoppas att vi hörs ikväll ❤️

Kommentera här: