Nordic Crown

Hej!

Jag vet inte om det är Zyprexan/Olanzapinet som gör att jag somnar ifrån bloggen varje kväll 🤬 Det här måste vända & det snart! Något mer som måste vända det är min sömn, öht. Jag vaknar mitt i natten, varje natt. Inatt så vaknade jag 00. Varje natt, det bara börjar om. Natt efter natt. Tacksam över att Förskolan finns är jag 🙏🏻 Men idag är det söndag så vi får se hur det går, om jag behöver ringa Någon eller inte. Men jag ringer inte i första taget. 

Igår så surfade jag runt på nätet, letade efter en vagn till Malcolm Malcolms vagn är trasig. Jag ville ha en ’kärra’, och inte en sulky. Jag ville ha en [ganska så] rejäl sittvagn liksom. Jag var ute efter en Nordic Crown 😍 Jag hittar den sittvagnen, den kostade ungefär 1.800, och vill man ha sufflett till, så får man betala 399 för bara den. Hur som, jag la vagnen i kundkorgen. Sen fick jag bara en tanke: undrar om man ska ladda ner Blocket-appen & kika där först? 🤔 Så jag laddade ner Blocket-appen och sökte på Nordic Crown. Det finns en, i hela Eskilstuna 😳 Jag messade hon som har vagnen & hon håller den till mig, som idag 🙂 Det var sufflett med i priset så det var ur-bra! Det ända som jag har fått beställa är ett regnskydd. Regnskyddet kostar 299. Ja men 1.299 kr kommer jag att betala för vagn, sufflett & regnskydd. Jag tycker att det är ett bra pris. Vagnen ser ut såhär: 

(null)
Hur kan man ha sån tur att vagnen man vill ha finns det en av kvar, på Blocket? Den är hel & ren, fräsch. Malcolm är 3 år och behöver egentligen inte vagn. Men han behöver det ändå. Det beror på att det är så långt till Förskolan. Det finns inte en janne att han orkar gå. Har jag alltid råd med busskort? Jag vet inte. Men det jag vet är att vi har en vagn. Annars, för alla mina barn, så har jag tagit bort vagnen när dom fyller 3 år. Men med tanke på avståndet till Förskolan, så behöver vi en vagn. Jag tycker att det ser lite illa ut när ett större barn åker vagn, men what to do? Nej, jag törs inte cykla med Malcolm. Snälla rara, jag vet inte ens om jag kan cykla? Vagn känns bra, det känns bra för oss. Ni kanske gör på ett annat sätt, och det är helt okej.

E hjälper mig att få hem vagnen. Hon är så himla snäll ❤️ Jag frågade henne om jag fick bjuda henne på ost & kex ikväll, som tack. Hon visste inte om hon kunde ikväll, så vi får se 🙂I vilket fall som helst så ska jag äta ost & kex ikväll 😋 

Om inte E hade hjälpt mig att få hem vagnen så hade jag fått ta bussen in till stan. Det hade väl inte varit hela världen. Men när jag ska hem sen..då vet man inte om/när jag kommer hem, för är det flera barnvagnar på bussen, så kommer inte jag på 😰 Dessutom så går inte bussarna så ofta på söndagar, så jag hade lätt kunnat bli stående ett bra tag. Så tusen tack tack, tackitack till E ❤️

Mer? Jag vill ha en ny vape. Av olika anledningar; batteriet suger för att bara nämna en grej. Sen vill jag ha en till vape hemma ifall den jag har går sönder, den med. Vill inte ha cigg hemma bara för "om". Jag får skjuss till Vape More imorgon, av en bekant. Hur snällt var inte det då? ❤️ Ibland kommer hjälpen från oväntat håll 😳 Jag tänker att nu när jag har råd, så får jag passa på. Jag tänker oxå att eftersom att jag har:

*Slutat röka ✅
*Slutat snusa ✅

Så ska jag ha en bra jävla vape! ✖️

Jag vet inte vad en vape kostar, den jag har nu kostade 500-800 kr. Jag kan tänka mig att lägga 1.000 kr. Jag kanske egentligen inte har råd, men vad jag gör med min veckopeng är upp till mig, när jag inte har barnen givetvis. Det är ändå en stor vinst, i längden. Det är bra mycket billigare att vape:a, än att både röka & snusa. Någon last ska jag väl ha? 😂✌🏻

Jag blir barnledig idag. Jag är inte helt bekväm med att bli barnledig den här gången. Vissa gånger är enklare än andra. Eftersom att jag fortfarande går i sömnen & är färdigsoven mitt i natten, så tänker jag höja min Zyprexa/Olanzapine från 10 mg till 20 mg. Alltså, jag lär ju sova i dygn! Hur kul? Så jävla drygt. Men det är för att inte gå mera upp i varv, man får tänka på barnen ❤️ När man liksom har en vecka på sig att "freak:a ur", så måste man höja dosen på Zyprexa/Olanzapine. Jag kommer ju att få en ur-tråkig vecka 😭 Vem fan vill sova flera dygn ens? Inte jag! 

Någon sa oxå att jag ska messa/ringa min DBT-Psykolog 😒 Alltså guuud!

Kommentera här: