Utskriven imorgon?

Hej!

Klockan är 20:52 & jag passar på att blogga innan nattmedicinen kommer. Jag kan ju säga att jag tar den senare, men vi får se hur långt i bloggen som jag har kommit. Jag är redan trött, glömde be Sjuksköterskan att ta bort Nozinan från kvällsdosen som jag fick vid 20. Jag hade velat ha den senare just för att jag blir så trött av den.

Jag vaknade inatt med, får se hur denna natt blir 😴 Det är så drygt. Satte mig upp i sängen i natt oxå, i sömnen. Ja hon som jag delar rum med berättade det.

Jag pratade med en Skötare ikväll om att jag vill bli utskriven imorgon. Det var ingen bra idé sa hen. Hen sa att det var längesen som hen såg mig med såhär mycket ledsenhet. Sorg sa hen. Hen vill att jag börjar med permissioner på kanske ett par timmar, provar på att vara hemma. Hen skrev in det i min journal, så vi får se vad Läkaren säger imorgon. Jag hoppas att jag blir utskriven. Jag längtar  efter mina barn ❤️ Jag längtar efter min stora säng, jag längtar efter mitt bylsiga extra-varma täcke, jag längtar efter tända ljus 🕯Tänk att få ta en kopp kaffe när man vill ☕️ Ja, bara en sån sak. Få äta den maten som man är sugen på 😋 Idag fick vi curryfisk, fy fan jag tog en tugga sen slängde jag resten 🤢 Ja men vi får se om jag får bli utskriven imorgon. 

Jag åkte aldrig hem en sväng idag. Dels så hoppade jag inte in u duschen förrän 19, dels så har jag varit så himla trött idag, dels så går inte bussarna så ofta på helgen. 

Jag har fått Nozinan som ångestdämpande. Jag blir himla trött av den, somnar väl på 30-60 minuter 😴 Jag tror inte direkt att det är en medicin som ska ges dagtid, egentligen. Ja men jag var så jävla förbannad på min ångest så jag skulle berätta för en Sjuksköterska att jag tar hellre Nozinan och somnar än att känns denna ångest. Sjuksköterskan svarade mig knappt, om ens alls.. 3-4 timmar senare så hade Sjuksköterskan gått hem & jag var fortfarande utan lugnande. Det borde vara tjänstefel? 🤬 Men en annan Sjuksyster kom, då fick jag min medicin direkt, den är ju min v.b så. 

Nu är klockan 21:40 och jag ska krypa ner. Jag har dubbla täcken här, och en blå filt. 

Kommentera här: