Vi provar nytt ångestdämpande

Hej!

Jag har varit och setat uppe inatt oxå, Jag tror inte att det är någon som är jätteförvånad ? Jag fick en Imovane så efter någon timma så kunde jag somna om 😴 Sen vaknade jag vid 05, lite tidigt med tanke på, hur dags som jag fick min Imovane. Men, men.. 

Jag skrev väl ingenting om vad jag gjorde igår? Skrev nog mera vad jag inte gjorde 🤔 Men ni har inte missat någonting. 2 gånger tog jag fram mitt block för att skriva, men det gick verkligen inte. Så jag gick tillbaka med blocket. Sen försökte jag måla, det gick..i 2-3 minuter, sen fick jag gå tillbaka med blocket. Jag försökte väl måla en två tre gånger. En blomma blev klar under dom försöken ivf. Jag gick till Sveaplan, köpte cigg. Jag hade ett oöppnat i skåpet men man vet ju faktiskt inte, hur myvket man röker. Jag har aldrig rökt ett paket om dagen, men det beror ju på hur man mår oxå. Jag röker ju mera om jag är arg/ledsen/frustrerad. Det känns då tryggt att ha två paket i skåpet, då kan det ju även bli så att man slipper gå ut som dagen efter. Nu har jag ett öppnat paket & två paket i skåpet. Jag får dubbelkolla, för mitt minne kan svika. Ja men jag gjorde ingenting mera igår, sov förstås, i omgångar. Jag somnar av Nozinan.

Apropå  Nozinan så fick vi till sist Läkaren att ta bort den morgon & under dagen. Den står kvar på kvällen, för det är positivt att jag är trött då 😴 Jag fick Ailimenazin morgon & dagtid. Jag vet inte hur det stavas men antingen så vet ni vad jag menar, eller så gör ni inte det. Det är ivf Theralen, i tablettform. Jag tror knappast att det kommer att hjälpa mig, eventuellt så gör den mig trött. Ailimemazin används även för sömn. Man använder det ena sömnmedlet mot ett annat, när jag är känslig mot det. Det kan inte bli mycket mera dumt. Men, visst..

Jag ska få träffa Läkaren idag. Jag vet inte när, ska fråga efter ronden om Skötarna vet någon exakt tid. Jag träffar Läkaren helst tidigt, så att jag kan få prova på att vara hemma, tidigt. Vi får se om jag blir utskriven idag. Jag hopps på det, medans Skötarna inte hoppas på det. Jag vet inte, jag börjar att känna mig ambivalent inför det. Men jag känner att jag måste hem & ta Malcolm. Verkligen att jag måste hem & ta Malcolm. Någon säger att jag ska tänka på mig själv främst, men hur lätt? 

Mina piercingar börjar läka igen. Jag har ju bytt smycke långt efter att dom har slutat att sava. Jag har sköljt med koksaltlösning, in i det oändliga. Jag har sminkat mig när piercingarna har läkt, och det har inte på något sätt påverkat. Men men, nu är läkstavarna i igen och det har redan börjat läka bra. Jag får väl gå med skitlånga stavar & se ut som fan. Men hur länge då? Jag får väl gå med dessa stavar i 1 år. Så fort jag byter så får jag ju en infektion. Plus att 14 mm är stavar som är för korta för mig. Jag tänkte testa med 16 mm men jag hittar inte någon labret med 16 mm lång stav. Jag brukar kika in hos piercingkungen.se men dom har kass kvalité. Jag ska nog kolla på andra sidor. Det får väl kosta, om man vill ha kvalité. Indiapiercing, har ni beställt därifrån? Det kostar men man får väl vad man betalar för i vissa saker. Jag beställde ju min tungpiercing därifrån, "Fuck you". Den var awesome, men det gick ju inte att prata med den i munnen, den var ju ganska så stor. Men jag ska beställa labrets därifrån vid något tillfälle.  Eventuellt att jag önskar mig när jag fyller år 😇

En konversation mellan mig & en intagen:

Jag: -Vafan håller du på sådär för & tar alla muggar?

Hon: -Det kan jag inte säga, det är sekretess.

Jag: -Har du sekretess mot pappersmuggar?

Hon: -Ja.

Jag: -Happ.

Kommentera här: