ECT-behandling

Hej!

Jag har vĂ€l gjort nada nytta idag 😞 Jag har inte tagit fram min mĂ„larbok & jag har inte tagit fram mitt skrivblock. Jag har ju iofs skrivit i min almanacka; DBT. Jag har inga dagbokskort hĂ€r, det sista jag hade tog slut i torsdags. What to do? 

Helt Ă€rligt sĂ„ orkar jag inte med att ens tĂ€nka pĂ„ DBT:n nĂ€r jag mĂ„r sĂ„hĂ€r dĂ„ligt som jag gör. 

Jag mĂ„r prupp. Jag har bara 1 Skötare hĂ€r som jag kan prata med. Innan hade jag 2 men den ena har tyvĂ€rr slutat. Ja men jag har 1 Skötare hĂ€r som jag kan prata med. Det blir sĂ„ jobbigt eftersom att jag inte kan visa nĂ„gon annan Ă€n henne hur jag mĂ„r. Jag försöker pĂ„ nĂ„got vis hĂ„lla upp en fasad, men det gĂ„r inte sĂ„ bra. För det kĂ€nns som att min hjĂ€rna kommer att sprĂ€ngas. Den kommer att sprĂ€ngas! đŸ€Ż Ja men vad hĂ€ndish? NĂ€r min Skötare kommer till sitt arbetspass sĂ„ börjar jag att störtböla 😭 Allt som jag har hĂ„llt inne bara kommer ut allting pĂ„ en gĂ„ng. Jag kĂ€nner mig trygg med henne och av henne kan kan jag ta emot hjĂ€lp, tips, rĂ„d. Inte av nĂ„gon annan. Det Ă€r inte helt skitlĂ€tt att försöka hĂ„lla upp en fasad genom att vara med i samtal, nicka och hĂ€nga med. Le nĂ€r nĂ„gon ler mot dig. Det fungerar inte alls pĂ„ mig faktiskt, jag bryter ihop.

Jag var instĂ€lld pĂ„ att fĂ„ Ă„ka hem idag, en Skötare sa till och med att hon tyckte att jag skulle skrivas ut. 

Jag hade LĂ€karbesök, det blev ingen utskrivning, tvĂ€rtom. Min LĂ€kare frĂ„gade varför jag ville Ă„ka hem nĂ€r jag mĂ„r sĂ„ dĂ„ligt. Jag Ă€r en sĂ„n person dĂ€r det verkligen syns nĂ€r jag mĂ„r dĂ„ligt. Endel ser man ju ingenting pĂ„, men pĂ„ mig ser man verkligen det, det kan inte undgĂ„ nĂ„gon. Givetvis sĂ„ började jag störtböla hos LĂ€karen/ÖverlĂ€karen. Jag kĂ€nner mig trygg med henne oxĂ„, eftersom att hon var min första LĂ€kare pĂ„ ÖppenvĂ„rden. Det var vĂ€l 10 Ă„r sedan. Hon Ă€r bra, ödmjuk & snĂ€ll ❀ Domen? Jag ska gĂ„ ECT-behandling. Det innebĂ€r att 3 dagar i veckan sĂ„ söver dom ner mig, sĂ€tter in ett skydd för mina tĂ€nder sĂ„ att dom inte trasar sönder nĂ€r dom ger mig el-chocker i hjĂ€rnan för att framkalla ett krampanfall. Min behandling börjar pĂ„ onsdag. Yes, jag Ă€r livrĂ€dd! Men behandlingen ska vara vĂ€ldigt effektiv, sĂ€ger dom som jag har genomgĂ„tt den. En biverkning Ă€r att man tappar minnet. Jag har Ă€ndĂ„ inget minne sĂ„.. Men jag mĂ„ste skriva upp viktiga saker innan behandlingen, sĂ„nt som jag absolut inte fĂ„r glömma. Bankomatkoden bara för att nĂ€mna en grej.

Nu kickar medicinerna in 😮
Sov sött ❀

Kommentera hÀr: