Inget råder bot på min sömnlöshet

Hej!

Jag har sovit prupp inatt med, förlåt för det jag antar att även ni är trötta på mitt ältande om sömnen, men sömnen är så otroligt viktig. Jag har varit uppe några gånger & ena Skötare gick fram för att kolla så att jag inte gick i sömnen, det gjorde jag inte. Det var snällt av henne att gon kollade, för det var henne som jag gick och pratade i sömnen med om mina piercingsmycken här om dagen. Det kändes som en schysst grej att göra, till skillnad från hennes barska ton hon hade sist, var nästan arg på mig, irriterad ivf. Sen vaknade jag Jag antingen 00:30 eller 01:30. Jag satt uppe en stund, sen fick jag Imovane. Jag somnade om efter någon timma, åt ett äpple innan oxå. Sen vaknade jag för morgonen 04:30. Det är fortfarande inte optimalt. Vad jag äter för min sömn:

*Propavan
*Melatonin
*Nitrazepam
*Imovane

Sen äter jag Zyprexa/Olanzapine. Den äter jag för att inte gå upp i mani, eller för att allt jag ser & hör ska försvinna. Sånt som Psykiatrin anser inte finns. Så som andar t.ex. men den medicinen gör mig så otroligt trött så att jag i normala fall sover i dygn på den. I nuläget hjälper den mig inte alls. 

Jag tycker inte att jag sover på dagarna nu sista dagarna heller. Visst jag har somnat en stund efter frukost. Men då fick jag Nozinan, den gjorde mig så otroligt trött. Men jag vet inte om jag sovit middag sen dess. Med mitt minne så är det mycket möjligt att jag sovit 30-60 minuter efter frukost. Vad jag vet ivf är att jag inte har sovit mig igenom dagarna.

Jag har fortfarande ingen ro i kroppen. Det är nog en stor del av min sömnstörning. Det är så mycket som har hänt i mitt liv den sista tiden så oron i sig är befogad. Jag kommer att skriva om det, i sinom tid. Jag har alltså varken klarat av att måla eller skriva. Jag skrev  DBT i min almanacka. Det behövs inte många rader. Bara så jag vet hur dagen har varit, en skattning kan man säga. Det är för att jag inte har något dagbokskort att fylla i. Att blogga klarar jag av, det är som terapi för mig. 

Jag har ECT-behandling imorgon. Jag är  jävla rädd! 😰 Jag ska sövas, sen sätter dom in ett skydd för mins tänder så att dom inte trasar sönder & så att jag inte tuggar sönder kinder & tunga. Efter det så ger dom mig el-chocker i hjärnan tills dom framkallar ett krampanfall. Jag tror att det här görs måndag, onsdag & fredag. Jag har ingen aning hur många behandlingar som jag kommer att få. Men jag vet med säkerhet att det är min tur imorgon. Efter behandlingen så kör dom mig till "uppvaket". Jag vill inte vara på nåt jävla uppvak, jag vill vakna här på avdelningen. Jag vill att "min" Skötare följer med mig ner under ingreppet, sen vill jag att den här Skötaren står vid mig när jag vaknar. Jag är livrädd. Men what to do? Man tappar minner så idag ska jag skriva ner allt viktigt. Som bankomatkod, användarnamn & lösenord till bloggen. Ja men man kan skriva ner vad som helst, det vad en själv tycker är viktigt liksom.

Jag har ont i huvudet, halva sidan. Jag hade det igår oxå. Det vill inte ge med sig. 

Alla börjar prata ned mig här nu, orkar fan inte 🤬

Kommentera här: