Hoppas på nattpermission

Hej!

Jag har varit uppe inatt igen, as usual. Efter någon timma så frågade jag efter en Nitrazepam, somnade väl om vid 04. Gissa vem som oxå kom upp inatt & satte sig bredvid mig? Gissa vem som kom upp nu på morgonen och satte sig bredvid mig? Zackly! ✖️ Jag försöker att koncentrera mig på mitt kaffe & min blogg. Men det är svårt att skriva när någon pratar med en 😓 Prova så får ni se.

Jag har min DBT idag, individualterapi. Förra individualterapi gick jag inte på, inte på gruppterapin heller. Jag mådde för dåligt helt enkelt. Det får jag väl skit för idag.. Då får det vara så. Det är inte helt skitlätt att duscha, klä på sig och bara ge sig iväg när man mår dåligt. Endel förstår det, andra inte. Idag ska jag ivf till DBT:n klockan 11:15. 

Vi äter frukost vid 08, sen ska jag hoppa in i duschen. Jag går väl härifrån vid 10:40 ungefär. Det är inte långt till stan men jag är en sån som aldrig kommer försent, jag vill vara ute i god tid. Jag ska ju anmälan mig i receptionen oxå. Jag kan flippra med mobilen tills Psykologen kommer ut och hämtar mig. 

Jag har bett om att få sova hemma inatt, det ska dom ta upp på ronden. Såhär spontant så tycker jag att det inte borde vara ett problem, jag har ju redan permission, dock inte nattpermission..men varför inte, egentligen? Malcolm är hemma med ögoninflammation så prio 1 är att åka och hälsa på han & hans Pappa ❤️

Jag måste packa hur som. Får jag inte nattpermission så åker jag på dagpermission, så packas behövs hur som. Jag packade massor när jag åkte hem igår. Jag får skjuss hem av S när jag blir utskriven, men eftersom att jag packar med så mycket som möjligt hem, så hoppas jag att jag kan klara mig hem utan att be om skjuss 🙂

Nu måste jag ut & röka,
innan jag får bryt 🤬

Kommentera här: