Kan hon tvinga mig?

Hej!

Klockan är 10 & jag har precis kommit hem. Såjävlaskönt! 

Jag pratade med Tuva & Lovis en bit på vägen hem ❤️ Dom ville komma men jag sa att jag ska träffa Läkaren imorgon & att hon bestämmer när jag får komma hem. Jag hoppas ju  att jag blir utskriven imorgon 🙏🏻 Jag längtar något så otroligt mycket efter mina kiddos ❤️

Det måste bli ordning. Jag hatar att leva med Bipoläritet & Borderline. Upp & ner, in & ut på Slutenvården 🤬 Det är ingen trygghet för barnen, och det är hemskt! Det är därför som jag vill att barnens trygga punkt ska vara hos Papporna. För om det är det bästa för barnen, så är det det bästa för mig med ❤️ Självklart känner jag skam & skuld, konstigt vore det annars. Men jag vill få sagt att känner jag det hela tiden, då blir det inte hjälpsamt för mig. Mina barn har det bra, det är det ända som är viktigt. Jag hoppas att jag snart kan ha dom hemma. 

Jag hoppas på utskrivningssamtal imorgon. Känner lite press över att hämta Malcolm det första jag gör imorgon. Jag behöver inte, jag får vila upp mig här hemma. Men jag vill ha hem honom och jag vet att Någon vill jobba. Men Någon har sagt det att det kan vara så att jag kan behöva vila upp mig några dagar, hemma. Det ända jag längtar efter är att allt bara flyter på, som vanligt liksom. Men jag vet att jag borde skynda långsamt, annars? Annars kan jag snart vara tillbaka igen, och det vill jag inte. Jag vill vara hemma med de mina ❤️ Jag är i en svår sits med endel vägval som man gör klokt i att lista för -och nackdelar med.

Jag har knåpat ihop de här blogginlägget lite då & då. Jag började väl vid 10, sen har jag sovit en timma däremellan. Tvättat & hängt tvätt har jag gjort, ätit. Jag har pratat i telefon med en vän i 1-2 omgångar. Nu har klockan hunnit bli 14:38, men jag fortsätter 🙂

Jag funderade på om jag skulle ha Pappa med mig imorgon på mitt eventuella Läkarbesök. Jag tänkte på det här med att min Läkare ville ge mig ECT. Vad tycker ni? Jag vet liksom inte hur det fungerar, kan hon tvinga mig till ECT fast att jag är frivilligt inlagd?

1 Erika:

skriven

Nej, din vård är väl frivillig? Du kan väl gå hem närsom EGENTLIGEN? Eller hur fungerar det? Om läkaren nekar dig hemgång imorgon, blir du inlåst då?

Det är väl som med dina mediciner, att du råds att ta dem, men du behöver inte?
Däremot att om du nekar, så kanske det ses som en varningssignal och läkaren kanske LPT:ar?

Däremot låter det sunt och förståndigt att ha med pappa. Han kanske har frågor du inte tänkt på, eller ser saker på annorlunda sätt än du.

Svar: Min vård är frivillig men en läkarbedömning görs alltid innan man blir ”fri” igen. Så det är ändå inte bara att tacka för sig & gå.

När jag är på Avdelningen så kan jag tacka nej till att ta min medicin, som frivillig.

Det är det jag är så himla rädd för, att dom kan LPT:a & alltså tvinga mig till ECT *dör fan*
Obscene

2 Anna:

skriven

Jag tycker du ska prata med din läkare. Om din rädsla. Ställa frågor. Be om något bra ”informations broschyr” eller liknande.
Tänker att det borde ju finnas tillhands eftersom detta är ett ingrepp.
Att få elstötar (eller vad det nu må vara) in i hjärnan låter ju inte spec trevligt. Men OM det kan hjälpa dig så är det iaf värt att ta reda på mer om, kanske? :)
Jag hoppas att du en dag kan få känna dig harmonisk inför livet. Kunna andas utan ångest och få känna glädje över livet <3
En rättighet som ingen egentligen ska få tas ifrån.
Kram <3

Svar: Heeej Anna! ❤️

Jag har pratat med så gott som all Personal och alla säger att ECT inte är farligt & att det endast finns 2 biverkningar & det är:

*Sämre närminne
*Huvudvärk

Jag törs inte fråga om mera information för jag är övertygad om att det finns betydligt fler biverkningar. Jag bryter ihop!

Tack min vän, dina ord känns ända in i hjärteroten ❤️
Kram!
Obscene

Kommentera här: